QUOTE(rug_gele @ 2007 01 06, 19:04)
Sveikutes,na negi per tiek laiko niekas negimde Marijampoleje?Pasidalinkit patirtimi.
gimdėm gimdėm ir labai patenkintos likom
QUOTE(Daina @ 2007 03 09, 15:15)
Dėl itin aukšto kraujo spaudimo ir nesivystančios gimdos veiklos.
Nu mane tai pasiliko nors Beržinienė ir primygtinai siūlė kauną.
QUOTE(*sinsiliuke* @ 2007 03 22, 15:58)
na man nuo pat nestumo pradzios pasake kad Marijampole manes neprisiims tad man Kaunas jau svieciasi tiktai....
o taip noriu Marijampoleje lankyt mane gali visa diena....
o kas tau sakė? tu nueik į pačią ligoninę pas priimančias gimdymus daktarytes ir pažiūrėk ką pasakys. Nes kartais poliklinikos ginės atrodo lyg specialiai siunčia į Kauną. Nors marijampolėj priežiūra tikrai gera.
QUOTE(Siglara @ 2007 04 06, 18:22)
as ne nervinga mama,o medike,ir puikiai zinau kokiu buna skambinejanciu,vos tik gauna is kazkur telefona... ir kaip reikalauja is taves but kiaura para mediku,nustumiant i sali namus,vaikus ir visa kita.
nu čia turbūt neišsemiama ginčų tema bet gal kitoje temoje apie tai padiskutuosim. Manau net nepagalvojus paviešino telefoną, ir norėdama tik gero. Juk visi mes klystame.
QUOTE(ddaivux @ 2007 04 19, 15:59)
Sveikos, aš gimdžiau 2004m pas Tamošaitį.
Papildyta:
o " Mažylyje" nesutikčiau gimdyt jei man ir primokėtų
buvau, gulėjau 2 dienas, daugiau neiškenčiau, išsiprašiau namo
man ten labai nepatiko, palyginus su juo Marijampolė ir jos daktarai, tikras rojus
na jei švaistysit tūkstančius į visas puses tai gal ir nieko
bet manau ir be tūkstančių galima sulaukt nuoširdžios pagalbos
Nu kiek aš klausiau tai sakė Tamošaitis gimdymų nepriima.
o Mžylyje ir aš nebenorėčiau gimdyt užteko vieno karto.
QUOTE(Demokratija @ 2007 06 01, 16:13)
Kazin leis i gimdykla su savais marskinukais? kas kad susiteps, kai pirmakart prisimenu kokius dave apiplysusius tai sikart nenoreciau vel tokiu
manęs neleido ir po to prašė kad renkčiausi jų tik kokią 3 dieną leido savais apsirengti.
QUOTE(*sinsiliuke* @ 2007 06 02, 09:32)
Merginos,gal kuriai jau nereikes auto kedutes nuo rugpjucio,zinokit mielai perpirkciau
?
mes dar tik pradedam naudotis nes iki šiol nelabai mums joje patiko.