QUOTE(Sidrutė @ 2007 04 06, 21:03)
as taip ir supratau, kad Siglara yra medike... Beto tokiu nervingu ir nezinanciu ko patys nori pacientu pasitaiko ne tik medikams, bet ir visu profesiju atstovams, kuriems reikia tiesiogiai dirbti su zmonemis... as pavyzdziui dirbu mokykloj ir atiduodu visa savo brangu laika mokiniams ne tik darbe, bet ir namie... o rezultatu maza... jei buciau super griezta, mokiniai nemyletu... aisku yra visokiu...
daktarus irgi zmones atsirenka pagal ju bendravima, aptarnavima... as irgi uz tai, kad daktaru netrukdyti be svarbaus reikalo ne darbo metu, bet buna visokiu atveju... juk gimdyve ar gresiantis persileidimas- tai ne bilekas, kaip cia buvo issireiksta... juk del gresiancio nesusitarsi is anksto...
O , jei Kaune lauksi daktaru, dirbanciu 1 diena per savaite ir tik kelias valandas, konsultacijos pagal siuntima, tai tikrai nieko gero is to neiseis... man butent ir reikejo susiskambinti su daktaru is anksto, ar priims... nemanau, kad jis turejo mano telefona isirases, nors ir seniai su juo tenka susitikti... kas ir butu, jei profesoriai isirasytu visu klienciu tel nr, bet kas ir butu, jei jie nekonsultuotu bent jau telefonu... prie manes gulejo viena, kuri gavo per pazistama profesoriaus Vilniuje telefona- gulejo su gresiandciu - susikambino, pasikonsultavo, nuvaziavo ir ... viskas gerai baigesi...
na buna visokiu atveju, sutinku... bet ka daryti zmogui, jei jam uzeina kas bloga nakti... aisku, yra budintys daktarai, bet dazniausiai norisi pas sava... as jau gavau nuo vieno dakaro bart, kodel daznai keiciate ginekologus... Isvada tokia, kad jai vienas negali tau padeti, tai jau ir susitaikyk su tuo ir daugiau niekam nelisk i akis... na, atsiprasau, as noriu dar vienos gyvybes, o ne kazkokio daikto...
Bet Marijampoles daktaru as nepeikiu, man jie padejo - nors ir nieko is to neisejo - pagal savo jegas ir siunte toliau... Juk cia mes beveik visi marijampolieciai norime , kad mus siustu kazkur toliau... ir mes turime gerus daktarus, tik reikia juos atsirinkti- vienam tas pats geras, kitam- blogas...
su artejanciom Velykom, mmerginos. linksmu jums svenciu. geros nuotaikos, stipriu ir graziu marguciu