Įkraunama...
Įkraunama...

Marijampolė: ligoninė, gydytojai

As irgi gimdziau Marijampolej , truputi bijojau ,nes tiek o tiek girdeta apie tai , tai vis svarsciau kaip cia pasielgus . Apsisprenziau kad gimdysiu visdelto Marijampolej, na ir ka, atejo ta diena ,netgi nesitariau su gydytoja ir pataikiau pas pacia geriausia -Rutkauskiene . Iskarto i gimdykla ir po 2 val jau turejau mazyle .Patarimas visoms bijancioms - tikrai drasiai i Marijampoles gimdymo namus.
Atsakyti
Apie R. Tamošaitį tik gerai galiu atsiliepti thumbup.gif
Atsakyti
dar neteko gimdyti.... tik (net) 4 nesivystantys nestumai ... per 3-ia abrazija patekau i Tamosaicio rankas, siunte i Kauna, priziurejo per 4-aji nestuma, kuris suprantu, ne del jo kaltes baigesi nesekmingai ir dabar dar priziuri, prasoedejus 5-tam nestumui, kiek jo jegoms, nes mano atvejis ne is paprastuju... Girdejau salia gulejusiu draugiu nussiskundimu, kad Tamosaitis mazai kalba, bet kai klausi, tai ir atsako... gal ir kitos daktares geros, bet as uz Tamosaiti... Saunuolis, kad taip astidaves nauju gyvybiu atsiradimui... stebiuosi ir zaviuosi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidrutė: 06 kovo 2007 - 18:15
QUOTE(Daina @ 2007 03 02, 10:26)
Aš klinikose gimdžiau ir  per savaitę kurią ten praleidau nemačiau jokio siaubo. Kiekvienam skirtingai atrodo, aišku personalo visokio pasitaikė, bet buvo labai puiki leliukų vyr. sesutė, tai tik jai išvažiuodami saldainių davėm, nes pagalbą suteikė visokeriopą, ir guodė ir ramino. Gimdykloje irgi gimdžiau prie dviejų akušerių, tai skyrėsi kai diena ir naktis. Manau, kad ne visi žmonės dirba pagal savo pašaukimą, todėl taip ir yra.
O Rutkauskienė tikrai  thumbup.gif  matė, kad su manim nesusitvarkys ir išsiuntė į Kauną. Bet iki tol priežiūra pas ją man labai patiko.

O del kokiu problemu Rutkauskiene tave issiunte gimdyti i Kauna? Pas mane ir rizikingas nestumas tai turbut ir nenores priimti gimdymo
Atsakyti
QUOTE(Demokratija @ 2007 03 07, 19:16)
O del kokiu problemu Rutkauskiene tave issiunte gimdyti i Kauna?

Dėl itin aukšto kraujo spaudimo ir nesivystančios gimdos veiklos.
Atsakyti
as irgi gimdziau Marijampolej.patariu visoms nebijoti.cia geri specialistai ir jei kas nors truputi ne taip,iskart siuncia i Kauna.Sekmes!
Atsakyti
na man nuo pat nestumo pradzios pasake kad Marijampole manes neprisiims tad man Kaunas jau svieciasi tiktai....
o taip noriu Marijampoleje lankyt mane gali visa diena.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*sinsiliuke* @ 2007 03 22, 16:58)
na man nuo pat nestumo pradzios pasake kad Marijampole manes neprisiims tad man Kaunas jau svieciasi tiktai....
o taip noriu Marijampoleje lankyt mane gali visa diena.... smile.gif


na, taip ir man buvo smagiau guleti Marijampoleje ligoninej del lankytoju... bet ilgainiui jie isikyri, iskyrus vyra, kurio lauki kasdien... bet jei Kaune tik apsiima guldyti, tai ir gulkis iskarto... mano irgi buvo sunkus atvejis, bet Kaunas nepasiliko, taciau Tamosaitis vis siunte i Kauna konsultuotis... sunkiu atveju niekas nenori.. as tikrai jau galvojau, kad Kaune pasiliks, bent per mano rizikos savaite, ir Tamosaitis liepe prasytis, deja, deja... sunkesni atvejai niekam nemalonus... bet as nieko ir nekaltinu... mano drauge is Jonavos su sunkiu nestumu istisai guli.... namie.... isisvaizduojat- tik pakonsultuoja, pagasdina, kad nesivysto vaisius- jau 8 men.- ir net klinikos siuncia namo... taigi, sekmes susitariant su Kauno daktarais... maniskis Kaune netgi Tamosaicio geras draugas, bet mato, kad neina padeti, tai ir draugystes nepadeda..
Atsakyti
Musu Marijampole neprisiims gimdyti todel kas pas mane buwo TBC,bet kaip snekejau su kitomis draugemis,sako prisiims. Daktare pasake,kad Marijampoles daktarai bijo kad patys neuzsikrestu... smile.gif man tai cia kazkokia nesamuone gaunasi...as juk jau neuzkeciama vaikas juk sveikas gims....o cia va bijo prisiimti gimdyti.... g.gif velniai suprasi cia gydytojus.... blink.gif
Atsakyti
o kas tas TBC?
Atsakyti
QUOTE(elinga N @ 2007 03 23, 15:51)
o kas tas TBC?

tuberkuliozė (liaudiškai džiova)
Norėčiau susitarti su Rutkauskiene del gimdymo. Kažin kaip čia prie jos prieti? Gal kas telefona kokį turi? 4u.gif
Atsakyti
868686103 Rutkauskienes telef.
Atsakyti