nuo gimimo jau veziodavom kedutej, taip kaip ir priklauso!
keista atsakineti, bet aisku, kad nuo gimimo sodindavome, tam jos ir skirtos.
man irgi keista, kad kazkam tokiu klausimu kyla mes vaikiuka auto kedutej parsivezem ir ligonines ir iki pat dabar veziojam tik kedutej, aisku pakeitem jau 3, nes isaugom
Na, jeigu tėveliai turi lopšį, kurį galima tvirtinti automobilyje vietoj autokėdutės, tai klausimo aktualumą suprantu - reikėtų perkelti į autokėdutę, kuomet lopšys pasidaro per ankštas Mes autokėdutę naudojome nuo gimimo.
QUOTE(Mazius_ @ 2006 05 30, 17:34)
mes mažių parsivežėm iš ligoninės su autokėdute kiek skaičiau per dieną ne daugiau 1,5-2val. joje gali būti kūdikis iki 1-2mėn.
tai mes tik ir važiuojam su ja, dar nebent į parduotuvę apsipirkti. visą kitą laiką guldom į vežimą ar ant lovų (svečiuose). pirmą kartą pradėjom važiuoti iš namų su autokėdute 3sav.
tai mes tik ir važiuojam su ja, dar nebent į parduotuvę apsipirkti. visą kitą laiką guldom į vežimą ar ant lovų (svečiuose). pirmą kartą pradėjom važiuoti iš namų su autokėdute 3sav.
mes ir panasiai
Is ligonines parsivezem kedutej ir visur keliaudavom su ja
sveiki, toks klausimas mano vaikui 4 met. butinai turi buti autokedute arba užteks ir pasostes.
aciu
aciu
O kai del didesniu auto ked? na kaip suprasti kad jau galima sodinti vaika i didele kede? zinau, zinau - kai pats sedi, bet sedejimas sedejimui nelygus... mano mazas sedi bet buna ir nugriuva kaip malka ... tai galima toki sodinti ar ne?
QUOTE(Velgi @ 2011 11 28, 14:11)
O kai del didesniu auto ked? na kaip suprasti kad jau galima sodinti vaika i didele kede? zinau, zinau - kai pats sedi, bet sedejimas sedejimui nelygus... mano mazas sedi bet buna ir nugriuva kaip malka ... tai galima toki sodinti ar ne?
vaikui reikia naudoti kedute pagal jo amziu ir svori kedutej vaikas segamas dirzais, reguliuojamas kedes pasvirimo lygis, taip kad tikrai iskristi is kedes negali
QUOTE(Martyna @ 2006 05 30, 14:29)
Čia klausimas buvo ne nuo kada vaikas sėdi, o nuo kada galima dėti į autokėdutę 0-13 kg. kategorijos
Manau, kad nuo mėnesio galima drąsiai vežiotis tokioj autokėdutėj, bet ne ilgiau kaip 2 val. be pertraukos Nors gamintojai rašo, kad galima nuo gimimo ir kai kuriose šalyse net iš ligoninės neišleidžia be tokios kėdutės
Manau, kad nuo mėnesio galima drąsiai vežiotis tokioj autokėdutėj, bet ne ilgiau kaip 2 val. be pertraukos Nors gamintojai rašo, kad galima nuo gimimo ir kai kuriose šalyse net iš ligoninės neišleidžia be tokios kėdutės
abu vaikus nuo gimimo iki 5-6m veziodavau kedutese