Sveikos mamos,
noreciau patarimo nuo kada pradejote sodinti vaikus i autokedute kuri skirta vezti vaikus 9-18 kg? Mes vazinejom su autokedute-nesiokle 0-13 kg., bet atejo ruduo tenka aprengti silciau ir mes i ja netelpam. Sveriam beveik 9 kg., mums dabar beveik 7 men. Ar galeciau sodinti i kedute skirta 9-18 kg. BBC Iseos TT?
Spot13,manau jau galit.Mes irgi panašiu laiku į BBC Iseos TT persėdom,tik kurį laiką dar atlenkinėdavom į gulimesnę padėtį mažių
QUOTE(Ruta1992 @ 2008 11 04, 22:40)
Spot13,manau jau galit.Mes irgi panašiu laiku į BBC Iseos TT persėdom,tik kurį laiką dar atlenkinėdavom į gulimesnę padėtį mažių
Ačiū už patarimą
QUOTE(spot13 @ 2008 11 03, 21:17)
Sveikos mamos,
noreciau patarimo nuo kada pradejote sodinti vaikus i autokedute kuri skirta vezti vaikus 9-18 kg? Mes vazinejom su autokedute-nesiokle 0-13 kg., bet atejo ruduo tenka aprengti silciau ir mes i ja netelpam. Sveriam beveik 9 kg., mums dabar beveik 7 men. Ar galeciau sodinti i kedute skirta 9-18 kg. BBC Iseos TT?
Arba yra dar Iseos Neo tai jinai dydziu tokia apti kaip TT tik kad i ja dedasi toks idekliukas kuris tinkamas net ir kudikiams wezioti, na mes ja pirkom kai dukrytei buwo 4 men nes i nesiokle su zieminiais kombinzonais netilpom. Tai tik wasara isemem paraloniuka o wisa laika prawazinejom. Bet siaip gali jau ir sodinti aisku priklauso ir nuo waikiuko kaip twirtai sedi wieni anksti sutwirteja ir 5 men jau sedi kiti ir weliau pradeda, na cia indiwidualu, bet manau mamytes geriausiai zino ar jau pasiruoses ju kleckiukas sedeti
QUOTE(KenguRyte21 @ 2009 01 10, 16:21)
Sveikos,planuoju pirkti tik kedute-nesykle ir nauditi nuo pat gimimo,kadangi gyvensim vienkiemi ,tai nebus kur man su vezimu vaziuot,be to mano masina maza didesnis vezimas netelpa
ka apie tai manot? kokie pliusai ir minusai.
Sveika,
mes irgi kedute-nesykle turejom, taciau tilpom tik iki 6 men., nes rudeni oras atsalo, ir nebetilpom i kedute. Maziukui buvo nepatogu, tekdavo su siltesniais rubais vos ne prievarta kist i ta kede. Todel nusprendem pakeisti i stabiliai tvirtinama kedute automobilyje. Kol vaikiukas mazas ta kedute-nesykle yra labai geras daiktas, taciau paaugus teks pakeist i didesne. Nors ant keduciu-nesyniu dazniausiai raso, kad tinka iki 13 kg. deja taip nebuna. Vaikutis paauga ir i ugi, taigi galvyte kysotu virs kedutes ir kojytes kabotu. Na bent maniskis tai tikras aukstaugis.
Sekmes
QUOTE(KenguRyte21 @ 2009 01 12, 02:19)
Na man kova gimdyti,tai Jau vasara visa nereikes prirengti daug,tai turetu tilpti...O paskui zinoma kitoka ,nebenesiojama,vistiek jau as tokia slabake nebepatemciau vaiko vartu su nesykle.
Mano zuikutis balandzio pradzioj gimes, tai nesykle naudojom iki spalio men., kazkur 6 men., o tada maziuka galima sodint i stabilia kedute, tik reiktu pradzioj i pusiau gulima padeti. Taip vasara viskas labai gerai, mazai rubu ir laisviau sedet. Tik patarimas mamytei butu toks, kad issirink gera kedute, kad vaikas guletu taisyklingoj padety ir neprakaituotu. Va cia ir yra pigiu keduciu minusas
QUOTE(spot13 @ 2009 01 10, 17:58)
Sveika,
mes irgi kedute-nesykle turejom, taciau tilpom tik iki 6 men., nes rudeni oras atsalo, ir nebetilpom i kedute. Maziukui buvo nepatogu, tekdavo su siltesniais rubais vos ne prievarta kist i ta kede. Todel nusprendem pakeisti i stabiliai tvirtinama kedute automobilyje. Kol vaikiukas mazas ta kedute-nesykle yra labai geras daiktas, taciau paaugus teks pakeist i didesne. Nors ant keduciu-nesyniu dazniausiai raso, kad tinka iki 13 kg. deja taip nebuna. Vaikutis paauga ir i ugi, taigi galvyte kysotu virs kedutes ir kojytes kabotu. Na bent maniskis tai tikras aukstaugis.
Sekmes
Sekmes
Mano mažylis jau menuo kaip nebetelpa.... kažkaip ties pečiais pasidarė siauroka. Tai dar pradžioje įklodavau rankšluostuką, bet dabar niekaip...
O mano pediatrė sakė, kad sodinti tada kai pats atsisėda. Na, aš tai lopšyje vežiodavau (ypač kelionėse). Man buvo patogu.
QUOTE(KenguRyte21 @ 2009 01 10, 15:21)
Sveikos,planuoju pirkti tik kedute-nesykle ir nauditi nuo pat gimimo,kadangi gyvensim vienkiemi ,tai nebus kur man su vezimu vaziuot,be to mano masina maza didesnis vezimas netelpa
labas.automobiline kedute naudojom nuo gimimo.is ligonines mus paleido po paros,tai vienos dienos kudiki ir parsivezem toje keduteje,nes rankose gi nesaugu....
na o kaip apseiti be vezimelio-lopsio galima net neisivaizduoju,kad ir vienkiemyje.gi ir migdysi lauke,ir i koki miskeli pavaziuosit ir seip betkur pasivaiksciot....o automobilinej kedutej gi tik trumpam vaikui galim,nepatogu nei miegoti .....na mes daug laiko praleidziam lauke,ir nevaziuojam i jokius prekybos centrus ,tai mums viso vezimo ir nereikejo grust i masina....
nu jei kedute skirta nuo 0 iki ąękg,tai vadinas ji ir tinkama nuo gimimo, o ne nuo 4men Mes naudojom nuo ąmen.,kai jau pradejom keliaut su masina ir labai patogiai vaikutis budavo joje,juk nekeliauji visa diena masinoj