nuo pirmo men kedutej keliaudavom,
QUOTE(Ruta1992 @ 2007 12 31, 01:49)
Tik auto kėdutėje.Negalima rizikuoti vaikelio sveikata ar net gyvybe.
Pamiršau parašyt,kad su abiem mažiukais naudojam nuo tada kai pirma karta važiavom automobiliu.
Mes su automobiline kėdute pradėjom vežioti nuo 1 mėnesiuko
Sveikutes mamytes
As savo suneli sodindavau i kedute (nuo 0 iki 13 kg)gal menesio nes kazkaip nebuvo reikalo daug nekeliavom o seip tai ir baisoka buvo sodinti toki maziuka
Tiesa prie to paties noreciau kad mamytes man patartu kokia kedute (automob.)dabar pirkti kokios firmos geriausios,kokios patogiausios,kokios saugiausios ir t.t...mes jau sverem 10 kg tad noretume jau naujos tik kad tiek pasirinkimo nezinau kokia pasirinkti
Gal padesite
aciu
As savo suneli sodindavau i kedute (nuo 0 iki 13 kg)gal menesio nes kazkaip nebuvo reikalo daug nekeliavom o seip tai ir baisoka buvo sodinti toki maziuka
Tiesa prie to paties noreciau kad mamytes man patartu kokia kedute (automob.)dabar pirkti kokios firmos geriausios,kokios patogiausios,kokios saugiausios ir t.t...mes jau sverem 10 kg tad noretume jau naujos tik kad tiek pasirinkimo nezinau kokia pasirinkti
Gal padesite
aciu
QUOTE(ericaa @ 2008 01 01, 15:28)
Mes su automobiline kėdute pradėjom vežioti nuo 1 mėnesiuko
mes taip pat ,kėdutė nuo 0 iki 13kg.
nuo menesiuko kazkur
Dar is GN parvaziavome ant ranku,nes tetis vairavo,o jau paskui keduteje,kazkur nuo 0.5men.,nes daznai vairuoju pati
siaip vaikutis daznai budavo man ant ranku nes ne daznaikur tevykdavom o kedutej pradejo sedeti nuo 1,5 men
mes tik is GN parvezem be kedutes o paskui jau su kedute vazinedavom.labai patgu ir saugu.as tik uz jas.daug mamu bijo sodint mazyciu i kedutes buktais stuburas iskryps.man juokinga.juk tam jos ir padarytos tai kaip gali pakenkt.jis nesodinamas juk visiskai.
QUOTE(LISTUKE @ 2008 02 21, 10:39)
mes tik is GN parvezem be kedutes o paskui jau su kedute vazinedavom.labai patgu ir saugu.as tik uz jas.daug mamu bijo sodint mazyciu i kedutes buktais stuburas iskryps.man juokinga.juk tam jos ir padarytos tai kaip gali pakenkt.jis nesodinamas juk visiskai.
,as ir tos pacios nuomones,mes nei savaites neturejom kai isodinau i kedute,jos yra pritaikytos vaikiukams ir nera ko baimintis kad iskryps stuburiukas ar dar kas,pabagvokit pilvelyje kokioj padeti vaikiukas buna .sako kad kedutes atitinka vaikucio padeti gimdoje.
Pritariu toms mamytems, kurios rupinasi savo vaikuciu saugumu. Vaziuoji automobiliu, tai ir vaikutis turi sedeti tik keduteje. Mes nuo pirmu dienu tik automobilineje keduteje keliaujame
Musu GRACO firmos, labai patenkinti. ir namie naudojama daznai ir masinoje. Musu labiau sedima. O mieste maciau, kad yra ir tokiu, kur vaikutis tarsi guli, tik nezinau kokios jos firmos.
Musu GRACO firmos, labai patenkinti. ir namie naudojama daznai ir masinoje. Musu labiau sedima. O mieste maciau, kad yra ir tokiu, kur vaikutis tarsi guli, tik nezinau kokios jos firmos.