Įkraunama...
Įkraunama...

#Pagirių, Vaidotų ir jų apylinkių gyventojos#

QUOTE(TankiaiTaskuota @ 2013 08 14, 07:59)
Kovarniškių g.

*****,net nezinau kur tokia yra.Cia gal ant kalno,kur naujos statybos?
Atsakyti
Laba diena:) Esu iš Trakų Vokės, taigi netolima jūsų kaimynė. Ieškau tvarkingos ir rūpestingos auklės dviems berniukams (4 ir 2,5 m.) ligos atveju, kai negalės eiti į darželį arba išleisti tėvus iš namų, esant reikalui.
Jei ką sudomis, rašykite į AZ, sąlygas aptartume gyvai:)
Atsakyti
QUOTE(TankiaiTaskuota @ 2013 08 14, 08:45)
Atrodo žadėta aikštelė jau pastatyta thumbup.gif smile.gif jau vaikai duzgia joje... ech mums dar reiks palaukti kol paaugsim smile.gif

Aš taip laukiau toks aikštelės, bet jei nebūtumėte čia parašiusi, taip ir laukčiau dar kelis metus doh.gif doh.gif doh.gif Kažkaip nei žinių, nei ko - kai toje gatvėje nevažinėji, tai ir nežinai nieko. Komunikacija kaip visada "aukščiausiame lygyje" ax.gif Beje, tikrai, kur ta gatvė yra?
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2013 08 14, 10:37)
Aš taip laukiau toks aikštelės, bet jei nebūtumėte čia parašiusi, taip ir laukčiau dar kelis metus  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Kažkaip nei žinių, nei ko - kai toje gatvėje nevažinėji, tai ir nežinai nieko. Komunikacija kaip visada "aukščiausiame lygyje"  ax.gif  Beje, tikrai, kur ta gatvė yra?

http://maps.lt/map/d....
Atsakyti
QUOTE(TankiaiTaskuota @ 2013 08 14, 09:48)

Bent jau man gan keistas gatves pasirinkimas atrodo... Na, gal as dar nepazįstu visos infrastrukturos musu, bet kodel butent sioje, niekam nezinomoj gatvej? Na, reiks paziureti kas kaip ten.
Atsakyti
mes gyvenam Kovarniskiu g. reikejo, gal iskarto parasyti, kad jau aikstele stato, bet kad ja ten klibino po truputi. karta maciau buvo trys vaikinukai su kastuvais, puse valandos pastumde akmenukus ir baige darba ta diena:) mes praeita savaite buvom atostogauti isleke, o ja kaip tik ir pabaige pasirodo:)
nezinau kaip jums, bet man tai truputi mazoka kaip tokiam rajonui pasirode. aisku aciu ir uz tiek:) musu vaikai tai pacioje pradzioje, dar kol ja tik state ten ejo, o dabar ziuriu kazkaip nelabai ten ju traukia. gal veliau, daugiau draugu atsiras tada bus kitaip...
Atsakyti
QUOTE(orinta333 @ 2013 08 14, 21:17)
mes gyvenam Kovarniskiu g. reikejo, gal iskarto parasyti, kad jau aikstele stato, bet kad ja ten klibino po truputi. karta maciau buvo trys vaikinukai su kastuvais, puse valandos pastumde akmenukus ir baige darba ta diena:)  mes praeita savaite buvom atostogauti isleke, o ja kaip tik ir pabaige pasirodo:)
nezinau kaip jums, bet man tai truputi mazoka kaip tokiam rajonui pasirode. aisku aciu ir uz tiek:) musu vaikai tai pacioje pradzioje, dar kol ja tik state ten ejo, o dabar ziuriu kazkaip nelabai ten ju traukia. gal veliau, daugiau draugu atsiras tada bus kitaip...

Vilniuje maciau daug nauju, tokiu kaip musu pristate... turbut, urmu uzsipirko biggrin.gif
Atsakyti
Ant tokios teritorijos vienos aiksteles ryskiai per mazai, aisku geriau negu nieko. Cia gal taktiskas zingsnis uzsiaupt bent kuriam laikui, kad nezystume del asfalto ir kito gerio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Morgan @ 2013 08 14, 08:29)
ax.gif aciu.
Migluzee,kad ir seniau kazkaip mazai cia liaudies buvo.Kaip lyg pas mus neto nebutu davesta biggrin.gif

Kiek as pastebejau, tai paskaityti daug kas uzeina, tik raso vis tie patys kieli zmones
Atsakyti
aha as irgi pastebejau:) ir kamane kazin kur pradingus.
Atsakyti
As tai kai vis krausciau 3 metus is eiles,uzeidavau ir vel dingdavau biggrin.gif
Atsakyti
o tai kur tu Morgan gyveni? Kazkaip maniau, kad irgi cia ant kalno kazkur g.gif
Atsakyti