Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 11

Mano rozes irgi labai bujoja ir tik naujas sakas leidzia, laidzia... turiu 4 vijoklines rozes, pernai nupirkau vijoklininius lavoniukus, o dabar sakos siekia virs 3 metru. ir tai dar ne riba... o krumines tai irgi nenormaliu dydziu (pernai irgi lavoniukus pirkau)....net nenormalaus dydzio lavoniukas, kuris sodintas pries menesiu (pirkau be lapu, tik 20 cm sakos buvo ir viskas), o dabar ir tas pupmpurais apsikroves... 4u.gif
Atsakyti
Kas auginate parko rozes Eden rose, kaip jos Jums????Mane tai jau nervas ima, uzaugina jos didelius stiebus ir nezydi, ir gyvates patrestos buvo, bet nieko.....Kitos parko rozes toje pacioje vietoje zydi visa vasara graziais, kompaktiskais krumeliais, tik jos jau Nostalgie. Kas tom Eden rose g.gif g.gif g.gif Ir uzpykus buvau, nugenejau gerai, bet vel jos sbiebus varo ir viskas, ai tiesa, is 4 krumu viena turejo 2 ziedus blink.gif
Atsakyti
Gal kas galetu pakonsultuoti del rozes Corvette? Pasisodinau tokia, auga labai gerai zydi, bet......niekur nerandu info kokia tai roze, kaip su ja ziemai elgtis. Buciau dekinga uz bet kokia informacija apie Corvette.
Atsakyti
vaizdas akims paganyti 4u.gif user posted image

Berods baigiasi tema, gal rožininkės sukurs naują? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 13 rugsėjo 2013 - 21:09
Kas dėl skylėtų rožių tai maniškės vijoklines irgi buvo skylėtos tai teta patarė nupurkst žaliuoju muilu ir pasiteisino naujų skylių lyg ir nėra, bet aš profilaktiškai į mėnesį kartą nupurskiu cool.gif
Atsakyti
Sveikos roziu myletojos, mano roziu lapai kai kurie matosi, kad pasigavo liga kazkokia, lapai geltonuoja, yra demiu tamsiu, ar dar purksti fungicidais, ar jau velu? Gal cia rudeninio lietingo oro pasekme?
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2013 09 13, 21:08)
vaizdas akims paganyti  4u.gif

kažką panašaus pati kombinuoju. Kaip manote, ar šitame vaizde iš abiejų pusių lanku vienodos rožės pasodintos ar viena, niekaip nesusigaudau?
Pas mane vijoklinė geltona, sodinta pavasarį, šiemet nežydėjo, gal kad pirmametė, dar nesigaudau smile.gif
Papildyta:
ir dar noriu paklausti, ar vijoklinė daugiau kaip 4 m neaugs į ilgį? (radau kažkur parašyta)
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2013 09 19, 10:08)
kažką panašaus pati kombinuoju. Kaip manote, ar šitame vaizde iš abiejų pusių lanku vienodos rožės pasodintos ar viena, niekaip nesusigaudau?
Pas mane vijoklinė geltona, sodinta pavasarį, šiemet nežydėjo, gal kad pirmametė, dar nesigaudau  smile.gif
Papildyta:
ir dar noriu paklausti, ar vijoklinė daugiau kaip 4 m neaugs į ilgį? (radau kažkur parašyta)

Gal nušalo, užtat ir nežydėjo? Vijoklines žiemą reikia labai gerai saugoti, nes dauguma žydi ant antramečių šakų... Tai pagalvokit, kaip Jūs jas žadat žiemai "aprengt", jei ir užaugtų daugiau nei 4 m? blush2.gif
Gražūs žinoma vaizdai, deja pas mus vargiai įgyvendinami...
Atsakyti
Pirmosios rožės, tai skaitinėju visus įmanomus forumus.
Net neįsivaizduoju kuo aprengsiu.
Ačiū 4u.gif , o aš jau maniau, kad kas netinka vijoklinei, nes kitos trečiąkart žiedus sukrovė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(janudi @ 2013 09 19, 07:48)
Sveikos roziu myletojos, mano roziu lapai kai kurie matosi, kad pasigavo liga kazkokia, lapai geltonuoja, yra demiu tamsiu, ar dar purksti fungicidais, ar jau velu? Gal cia rudeninio lietingo oro pasekme?

pas mane tas pats/// dar nieko nepurskiau, nes nesu tikra ar reikia ir ar apsimoka tokiu metu? taipogi buciau dekinga uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti