Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 11

Vilnietės, iššnipinėjau, kur latviškom prekiauja Vilniuje. Kalvarijų turguje, Marekas ant kampo ir Raminta. Tik tiek, kad iš sąrašo daug ko neturi, išpardavęs. Gal kitais metais pridaugins. Veža dažniausiai penktadieniais, šeštadienį jau būna šviežienos. smile.gif
Atsakyti
o pas ka nors jau ruosiasi zydeti siemet rozes ar ne? man rodos kad maniskes ziauriai veluoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vanda_zydi @ 2013 05 23, 10:51)
o pas ka nors jau ruosiasi zydeti siemet rozes ar ne? man rodos kad maniskes ziauriai veluoja doh.gif

tai, kad siemet pavasaris velavo...
maniskes krauna pumpurus po biski, bet besisiepianciu tikrai dar ner. o ir nelaukiu tokiu metu.
va jei Parade prasiskleis tiek kiek kesinasi blink.gif - turetu buti nuostabus vaizdas. pumpuras prie pumpuro, tik dar maziukai...
Atsakyti
QUOTE(vanda_zydi @ 2013 05 23, 10:51)

Dar tik atzelia tos, kurios gyvos liko bigsmile.gif , daug issale.
Atsakyti
O aš pastebiu pirmus pjūklelio pažeistus stiebus ir nėr kaip purkšti- lyja vis..tai rankom aprenku...
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2013 05 23, 11:26)
O aš pastebiu pirmus pjūklelio pažeistus stiebus ir nėr kaip purkšti- lyja vis..tai rankom aprenku...

kaip atrodo tokie pazeidimai, bijau parziopsoti, einu vis kas vakara apziurinedama saviskes, nors mano rozynas dar labai kuklus virs 30 roziu, bet gaila but kad kas sunaikintu..

o perziemojo visos neblogai, didesniu nuostoliu nera, tik tos kurios visai ant durniaus buvo ikistos velai rudeni, nespejusios isisaknydinti (dovanu gauti vazoneliai) tos susale..
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2013 05 23, 12:54)
kaip atrodo tokie pazeidimai, bijau parziopsoti, einu vis kas vakara apziurinedama saviskes, nors mano rozynas dar labai kuklus virs 30 roziu, bet gaila but kad kas sunaikintu..

o perziemojo visos neblogai, didesniu nuostoliu nera, tik tos kurios visai ant durniaus buvo ikistos velai rudeni, nespejusios isisaknydinti (dovanu gauti vazoneliai) tos susale..

Virūnėlės, kur turi formuotis žiedas- apvysta, pajuoduoja-nulaužus, viduj stiebelio - tuštuma ir sėdi kirminiukas..- tą niekšelį reik sunaikinti..
Šiemet labai jau daug vilčių dėjau į paukščius- ypač žiemą jais rūpinomės, maniau susidoros ir nė vieno nebus...Sode yra inkilai, susukti lizdai paukščiukų, bet..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijole0619: 23 gegužės 2013 - 12:00
oj as tai praeita savaite jau radau keleta virsuneliu sulipusiu ir su sedinciu kirminu blink.gif neziurejau nei lietaus, nei saules - nupurskiau; galvoju blogiau vistiek nebus. siandien ryte apziurejau tai berods viskas puikiai suveike thumbup.gif

tik pastebejau kita dalyka - vienos rozes ant vienos sakos lapukai issikleide kazkokie keisti; jie siauresni trigubai nei ant kitu saku. Siaip tai sakyciau kad ersketis prasikale, bet kad ta saka eina nuo stiebo ant kurio lapeliai normalus. Tai vat ir nesuprantu kas cia g.gif
Papildyta:
ir dar: as taip noriu speti nuvaziuoti sibirka kai ju laukai zydi wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif nu taaaaaaip noriu; bijau kad baigsis ju atviru duru dienos, o rozes taip ir nespes visos prasiskleisti........
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vanda_zydi: 23 gegužės 2013 - 12:30
Hmm, taigi laukuose dar niekas nežydi ir niekas į tikrus laukus neleidžia eiti. Yra padarytos ekspozicijos, yra vazonuose augančios ir pardavimui paruoštos. Negalima šiltnamiuose Virbickienės auginamų lyginti su Sibirka smile.gif

O nuo kada gegužę rožės lauke žydėti pradėjo, bijūnams ( ne krapiniams) dar per anskti, o rožėms tuo labiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 23 gegužės 2013 - 12:35
is kenkeju tai pas mane amarai darbuojasi. taip pat uoliai kaip ir pernai. purskiu su skiestu indu plovikliu, su ukiniu muilu plaunu- nu jomajo- dazniau rozems galvas mazgoju, nei sau doh.gif lyg su vejo malunais kovociau. nuo vienos sakos nuplaunu, kita vel aplipus. kiek nupurtau- tiek skruzdeles uoliai atgal sunesa ir i vietas sudelioja verysad.gif visur raso, kad labai gerai coca cola, nuspirkau buteliuka, bet...karsta diena pjoviau zole ir labai gerai savo viduj amarus numarint buvo blush2.gif taip ir likau neisbandzius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 05 23, 13:34)
Hmm, taigi laukuose dar niekas nežydi ir niekas į tikrus laukus neleidžia eiti. Yra padarytos ekspozicijos, yra vazonuose augančios ir pardavimui paruoštos. Negalima šiltnamiuose Virbickienės auginamų lyginti su Sibirka  smile.gif

O nuo kada gegužę rožės lauke žydėti pradėjo, bijūnams ( ne krapiniams) dar per anskti, o rožėms tuo labiau.

kap tep negalima? mes gi pernai kai pats zydejimas buvo po juos ten visi laigem mirksiukas.gif thumbup.gif o jau grozis, kvapas wub.gif tik pamenu, kad baisiausiai karsta buvo, tuo labiau ant tiesiogiai svilinancios saules:oh
Papildyta:
QUOTE(vobla @ 2013 05 23, 14:06)
is kenkeju tai pas mane amarai darbuojasi. taip pat uoliai kaip ir pernai. purskiu su skiestu indu plovikliu, su ukiniu muilu plaunu- nu jomajo- dazniau rozems galvas mazgoju, nei sau doh.gif  lyg su vejo malunais kovociau. nuo vienos sakos nuplaunu, kita vel aplipus. kiek nupurtau- tiek skruzdeles uoliai atgal sunesa ir i vietas sudelioja verysad.gif visur raso, kad labai gerai coca cola, nuspirkau  buteliuka, bet...karsta diena pjoviau zole ir labai gerai savo viduj amarus numarint buvo blush2.gif  taip ir likau neisbandzius biggrin.gif

nu ka jus cia zaidziat su tuo muilu... niekad ju neisnaikinsit, tik nuo to pastovaus slapinimo dar ir koki gryba uzveisit:/
Atsakyti
QUOTE(vanda_zydi @ 2013 05 23, 14:32)

nu ka jus cia zaidziat su tuo muilu... niekad ju neisnaikinsit, tik nuo to pastovaus slapinimo dar ir koki gryba uzveisit:/

na, grybo su muilu neuzveisiu- sarmas jis visgi. bet, kad nebepadeda, tas tiesa. o chemijos nesinori schmoll.gif dar nuo kokio pjuklelio- tai purksciau, bet amarai g.gif
Atsakyti