Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 11

Mergaitės, ar šiuo metu turguose prekiaujama rožių sodinukais? Ieškau 4 vnt Leonardo da Vincio, niekur nerandu... doh.gif Skaičiau, kad dabar dar ankstoka rudeniniam sodinimui, tai gal todėl niekur nėra? rolleyes.gif
Atsakyti
gal zinot kokia cia roze? uk daug kur tokias matau, labai jau grazios wub.gif

user posted image
Atsakyti
as ir ieskau 4 Leonardo Davinci biggrin.gif
Atsakyti
raudonas leonardas yra cia :
sodoroze.lt

FRLND mirksiukas.gif
man rodos seniau ir ruzava turejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2013 08 21, 20:55)
raudonas leonardas yra cia :
sodoroze.lt

FRLND mirksiukas.gif
man rodos seniau ir ruzava turejo g.gif

man reikia ne raudonos... ax.gif Bliamba, aš tų kodų "neįkertu"... doh.gif Gal čia rožinė Leonard da Vinci- FLND?

QUOTE(b.kite @ 2013 08 21, 20:40)
as ir ieskau 4 Leonardo Davinci biggrin.gif

bigsmile.gif niekur nerandat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 21 rugpjūčio 2013 - 21:02
O jūs realiai į turgus, lauko prekyvietes nuvažiuojat pasižiūrėt? Bent jau anksčiau pastoviai moteriškės su katalogais būdavo.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 08 21, 22:34)
O jūs realiai į turgus, lauko prekyvietes nuvažiuojat pasižiūrėt? Bent jau anksčiau pastoviai moteriškės su katalogais būdavo.

vakar Klaipėdoj lauko prekyvietes apvažiavau, niekur nėra... ax.gif Turguje nebuvau, temoje klausiau, ar šiuo metu prekiaujama rožių sodinukais, niekas neatsakė... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2013 08 21, 17:29)
gal zinot kokia cia roze?

Jei būtų LT, sakyčiau Gloria Dei, bet UK. Turėtojų paklaust niekaip nesigauna?

QUOTE(rytorasa @ 2013 08 21, 22:39)
vakar Klaipėdoj lauko prekyvietes apvažiavau, niekur nėra...  ax.gif Turguje nebuvau, temoje klausiau, ar šiuo metu prekiaujama rožių sodinukais, niekas neatsakė...  rolleyes.gif

Turguj ir pati jau senokai bebuvau, bet sodinukų lauko prekyvietėse tai vazonuose augančių dar turėtų būti. Daugiametes.lt nemažą plotelį rožių visada turėjo, Kikos medelyne taip pat tokiu metu teko matyt. Tik jau reikia skambintis ir klausti, nes pas mus dar nėra mados tvarkingus sąrašus skelbti internete. O vėlai rudenį parduodamos nuogomis šaknimis ir be lapų, iškastos iš dirvos, auginamos vazonuose - visą sezoną mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 21 rugpjūčio 2013 - 22:06
QUOTE(vilze @ 2013 08 21, 17:29)
gal zinot kokia cia roze? uk daug kur tokias matau, labai jau grazios  wub.gif

user posted image

O man labiau į šitą gražuolę panaši "Pullman Orient- Express rose"
https://www.google.l...e...371&bih=652
Atsakyti
QUOTE(saulelė @ 2013 08 22, 11:47)
O man labiau į šitą gražuolę panaši "Pullman Orient- Express rose"
https://www.google.l...e...371&bih=652

tiksliai, bus ta pati!! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 08 21, 23:05)

Turguj ir pati jau senokai bebuvau, bet sodinukų lauko prekyvietėse tai vazonuose augančių dar turėtų būti. Daugiametes.lt nemažą plotelį rožių visada turėjo, Kikos medelyne taip pat tokiu metu teko matyt. Tik jau reikia skambintis ir klausti, nes pas mus dar nėra mados tvarkingus sąrašus skelbti internete. O vėlai rudenį parduodamos nuogomis šaknimis ir be lapų, iškastos iš dirvos, auginamos vazonuose - visą sezoną  mirksiukas.gif

Bandysiu turguje ieškoti... smile.gif
Atsakyti
Ar matėt, Sibirkos rožynas kviečia rytoj į renginį

http://www.rozes.lt/
Atsakyti