Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 11

QUOTE(rek @ 2013 08 05, 11:46)
na pas mane vijoklines prie tvors ir terasos, tada krumines, o knirpsa buvau pasodinus prie pat rozyno krasto. noreciau krumines, kad visa vasara zydetu ir balto-rausvo-rozinio kolorito.

Eden 85, Rosarium Uetersen
Atsakyti
sveikos merginos, mastau apie rozyna, semiuosi ideju, bet iskilo klausimas: kokio spalvos rozes tiktu prie kitu melynai zydinciu geliu g.gif nusiziurejau tokia ryskiai avietine roze ir galvoju ar deres su melyna. gal kuri kartais neto platybese uzmatete roziu derinimo pavyzdziu???
Atsakyti
Turiu Red Leonardo DaVinci, zydi gausiai, labai graziai, bet pati roze labai neauksta (jei dar tik pirmi metia)... as rekomenduociau tiesiog ruzava Leonardo DaVinci (pirmi metai pas mane, bet jau aukstas krumas)...
Atsakyti
QUOTE(burbonine_vanile @ 2013 08 05, 12:25)
sveikos merginos, mastau apie rozyna, semiuosi ideju, bet iskilo klausimas: kokio spalvos rozes tiktu prie kitu melynai zydinciu geliu  g.gif  nusiziurejau tokia ryskiai avietine roze ir galvoju ar deres su melyna. gal kuri kartais neto platybese uzmatete roziu derinimo pavyzdziu???

idealu persikines ar geltonos rozes.
va iliustracija is Rasos augalu:
user posted image
jei yra erdves- rinciausi Grahem Thomas arba Golden Celebration.
jei mazai vietos tai gal ka is geltonu arbatiniu g.gif
Atsakyti
as ir taip buvau maniusi kad turetu persikas dereti, bet isimylejau is sibirkos rozyno viena roze...ANGELA...nu zinot dievisko grozio, ir jau ziuriu derinius prie jos blush2.gif kaip tik turiu kupona tai pirksiu as jas dvi....
Atsakyti
Sveikos,
Buvau savaitgalį Rundalėj. Labai gaila, kad tokiu netinkamu metu - palyginti labai mažai žydinčių rožių verysad.gif Kiek daugiau raudonų, o kitų spalvų - tik žaluma. Ir ta žaluma "silpnoka" - daug ligotų, be lapų...
Atsakyti
Sveikos merginos, esu taip pat mylėtoja rožių - senovinių, angliškų smile.gif Angelą auginu, tikrai nuostabi, dabar kaip tik ruošiasi antram žydėjimui, pirmasis žydėjimas būna nepakartojamas. Vakar įsigyjau Leonardo Da Vinči - raudonąją. Prie rožių derinu Heuscheras, Veronikas, Levanadas, vaisginą, Pentinus, raganes smile.gif Prieš sodinant nekada nepagailiu arklio aukso perdžiūvusio, rudenį mulčiuojant taip pat uždedu. Pati mylimiausia Georgia Teasing iš Sibirkos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbonine_vanile @ 2013 08 05, 14:31)
as ir taip buvau maniusi kad turetu persikas dereti, bet isimylejau is sibirkos rozyno viena roze...ANGELA...nu zinot dievisko grozio, ir jau ziuriu derinius prie jos  blush2.gif kaip tik turiu kupona tai pirksiu as jas dvi....

taigi jei turit Sibirkos kuponą, tai pasivartykit ir jų puslapį idėmiau - yra visokių patarimų mirksiukas.gif

http://www.rozes.lt/...imas-ir-idejos/
Atsakyti
sveikos. parodysiu ir as savo rozytes. pirmose nuotraukose pernai metu pirmameciai ziedai. rozes is maximos, po 3 lt, pavadinimu nezinau. paskutines dvi foto siu metu vaizdas, tik kokybe ne kokia, ne pati fotografavau, nes neturejau galimybes gyvai siemet pamatyt savuju grazuoliu verysad.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2013 08 09, 17:05)
sveikos. parodysiu ir as savo rozytes. pirmose nuotraukose pernai metu pirmameciai ziedai. rozes is maximos, po 3 lt, pavadinimu nezinau. paskutines dvi foto siu metu vaizdas, tik kokybe ne kokia, ne pati fotografavau, nes neturejau galimybes gyvai siemet pamatyt savuju grazuoliu  verysad.gif

Gražios rožytės thumbup.gif
Atsakyti
Kur Kaune nusipirkti roziu sodui, kur butu didesnis pasirinkimas? Senukuose ir Ermitaze nekazka maciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(bimbaM @ 2013 08 11, 16:31)
Kur Kaune nusipirkti roziu sodui, kur butu didesnis pasirinkimas? Senukuose ir Ermitaze nekazka maciau  schmoll.gif

na pas Elijosius Raudondavrio plente, ju psl roziu-sodinukai.lt
smile.gif
Atsakyti