na pas mane vijoklines prie tvors ir terasos, tada krumines, o knirpsa buvau pasodinus prie pat rozyno krasto. noreciau krumines, kad visa vasara zydetu ir balto-rausvo-rozinio kolorito.
sveikos merginos, mastau apie rozyna, semiuosi ideju, bet iskilo klausimas: kokio spalvos rozes tiktu prie kitu melynai zydinciu geliu nusiziurejau tokia ryskiai avietine roze ir galvoju ar deres su melyna. gal kuri kartais neto platybese uzmatete roziu derinimo pavyzdziu???
Turiu Red Leonardo DaVinci, zydi gausiai, labai graziai, bet pati roze labai neauksta (jei dar tik pirmi metia)... as rekomenduociau tiesiog ruzava Leonardo DaVinci (pirmi metai pas mane, bet jau aukstas krumas)...
sveikos merginos, mastau apie rozyna, semiuosi ideju, bet iskilo klausimas: kokio spalvos rozes tiktu prie kitu melynai zydinciu geliu nusiziurejau tokia ryskiai avietine roze ir galvoju ar deres su melyna. gal kuri kartais neto platybese uzmatete roziu derinimo pavyzdziu???
as ir taip buvau maniusi kad turetu persikas dereti, bet isimylejau is sibirkos rozyno viena roze...ANGELA...nu zinot dievisko grozio, ir jau ziuriu derinius prie jos kaip tik turiu kupona tai pirksiu as jas dvi....
Sveikos, Buvau savaitgalį Rundalėj. Labai gaila, kad tokiu netinkamu metu - palyginti labai mažai žydinčių rožių Kiek daugiau raudonų, o kitų spalvų - tik žaluma. Ir ta žaluma "silpnoka" - daug ligotų, be lapų...
Sveikos merginos, esu taip pat mylėtoja rožių - senovinių, angliškų Angelą auginu, tikrai nuostabi, dabar kaip tik ruošiasi antram žydėjimui, pirmasis žydėjimas būna nepakartojamas. Vakar įsigyjau Leonardo Da Vinči - raudonąją. Prie rožių derinu Heuscheras, Veronikas, Levanadas, vaisginą, Pentinus, raganes Prieš sodinant nekada nepagailiu arklio aukso perdžiūvusio, rudenį mulčiuojant taip pat uždedu. Pati mylimiausia Georgia Teasing iš Sibirkos
as ir taip buvau maniusi kad turetu persikas dereti, bet isimylejau is sibirkos rozyno viena roze...ANGELA...nu zinot dievisko grozio, ir jau ziuriu derinius prie jos kaip tik turiu kupona tai pirksiu as jas dvi....
sveikos. parodysiu ir as savo rozytes. pirmose nuotraukose pernai metu pirmameciai ziedai. rozes is maximos, po 3 lt, pavadinimu nezinau. paskutines dvi foto siu metu vaizdas, tik kokybe ne kokia, ne pati fotografavau, nes neturejau galimybes gyvai siemet pamatyt savuju grazuoliu
sveikos. parodysiu ir as savo rozytes. pirmose nuotraukose pernai metu pirmameciai ziedai. rozes is maximos, po 3 lt, pavadinimu nezinau. paskutines dvi foto siu metu vaizdas, tik kokybe ne kokia, ne pati fotografavau, nes neturejau galimybes gyvai siemet pamatyt savuju grazuoliu