Sveikos rozininkes Pavasari is Sibirkos rozyno parsisiunciau ivairiu roziu ,visos prigijo ir gausiai zydi-duok Dieve ,kad ziema gerai uzdengciau tik iskilo klausimas ,tikiuosi patarsit-besidriekiancias rozes ties kur nukirpti kai nuzydi?Iki pirmo lapo ?
Oksaniuxxx, iki pirmojo tikro lapo
Aciu Streamy-einu grazinti tada savo grazuoles
saulele, labai grazu O kiek metu kirpsams, kiek ten ju yra???Ispudingai atrodo ir taip nuo zemes pakile
QUOTE(saulelė @ 2013 07 21, 21:06)
Tik kelios iš daugumos
Tarsi didelio parko fragmentai. Gražu
QUOTE(kuzdaite @ 2013 07 22, 19:03)
saulele, labai grazu O kiek metu kirpsams, kiek ten ju yra???Ispudingai atrodo ir taip nuo zemes pakile
3 metukai knirps. Toje nuotraukoje vienas krūmas ,bet toje vietoje jų auga 3 krūmai tik netilpo į objektyvą visi. Taipjis gan platus ir aukštas, jo šakos stiebiasi į aukštį ir linksta į šalis, bet manau jiems ten nepatinka augti ,žiedų nėra tiek daug kiek norėtusi
tikrai ir pas mane neskuba antram zydejimui, tik kelios nesiliauja zydejusiu. kazkaip siemet liudnai, pernai tai atrodo kad ne pertrauku nebuvo
QUOTE(Adeliutė @ 2013 07 23, 23:58)
Mane rožyne štilis. Peržydėjusios neskuba krauti naujų pumpurų. Šiemet visos gėlės labai greitai peržydėjo per didelius karščius
pas mane tas pats. zydi paviniai ziedukai ir nematau, kad kokius naujus pumpurus ruostu viskas sustojo kai tiek lietaus ir ner saules...
Pas mane kai kurios jau antrą kartą žydėti pradėjo, kai kurios tik žiedus krauna.
vn zo viskas priklauso nuo metu, kiekvieni metai kazkuom isskirtiniai ir ta labai jauciam ant augalu kuriuos auginam