Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 11

Sveikos rozininkes mirksiukas.gif Pavasari is Sibirkos rozyno parsisiunciau ivairiu roziu ,visos prigijo ir gausiai zydi-duok Dieve ,kad ziema gerai uzdengciau rolleyes.gif tik iskilo klausimas ,tikiuosi patarsit-besidriekiancias rozes ties kur nukirpti kai nuzydi?Iki pirmo lapo ? blush2.gif
Atsakyti
Oksaniuxxx, iki pirmojo tikro lapo wink.gif
Atsakyti
Aciu Streamy-einu grazinti tada savo grazuoles 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Bernstein Rose,Bad Birnbach
user posted image
knirps rose
user posted image
rosarium uetersen rose
Tik kelios iš daugumos
Atsakyti
saulele, labai grazu wub.gif wub.gif wub.gif O kiek metu kirpsams, kiek ten ju yra???Ispudingai atrodo ir taip nuo zemes pakile wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saulelė @ 2013 07 21, 21:06)
Tik kelios iš daugumos

Tarsi didelio parko fragmentai. Gražu wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2013 07 22, 19:03)
saulele, labai grazu wub.gif  wub.gif  wub.gif O kiek metu kirpsams, kiek ten ju yra???Ispudingai atrodo ir taip nuo zemes pakile wub.gif

3 metukai knirps. Toje nuotraukoje vienas krūmas ,bet toje vietoje jų auga 3 krūmai tik netilpo į objektyvą visi. Taipjis gan platus ir aukštas, jo šakos stiebiasi į aukštį ir linksta į šalis, bet manau jiems ten nepatinka augti ,žiedų nėra tiek daug kiek norėtusi ax.gif
Atsakyti
Ir man patinka sauleles vaizdai, labai gražu, kai rožės ne po vieną susodintos wub.gif
Prašytume vaizdų su kitų augalų deriniais mirksiukas.gif

Mane rožyne štilis. Peržydėjusios neskuba krauti naujų pumpurų. Šiemet visos gėlės labai greitai peržydėjo per didelius karščius doh.gif
Atsakyti
tikrai ir pas mane neskuba antram zydejimui, tik kelios nesiliauja zydejusiu. kazkaip siemet liudnai, pernai tai atrodo kad ne pertrauku nebuvo
Atsakyti
QUOTE(Adeliutė @ 2013 07 23, 23:58)

Mane rožyne štilis. Peržydėjusios neskuba krauti naujų pumpurų. Šiemet visos gėlės labai greitai peržydėjo per didelius karščius doh.gif

pas mane tas pats. zydi paviniai ziedukai ir nematau, kad kokius naujus pumpurus ruostu g.gif viskas sustojo kai tiek lietaus ir ner saules...
Atsakyti
Pas mane kai kurios jau antrą kartą žydėti pradėjo, kai kurios tik žiedus krauna. ax.gif
Atsakyti
vn zo viskas priklauso nuo metu, kiekvieni metai kazkuom isskirtiniai ir ta labai jauciam ant augalu kuriuos auginam smile.gif
Atsakyti