Tikrai negalima ant jų pykti, jos atiduoda visą savo grožį
QUOTE(zuikis5 @ 2013 07 15, 12:55)
nuostabūs nesusipratimai.... ypač pirmasis
QUOTE(saulelė @ 2013 07 15, 12:59)
Tikrai negalima ant jų pykti, jos atiduoda visą savo grožį
Ačiū, ruošiausi trenkti į patvorį už namo, reikės dar pagalvoti Baisiai sunku susidoroti su ja, nuo svorio kai žydėjo neatlaikė nei atramos, o spyglių spyglių, spec rūbų reikia
nu tikrai nuostabus nesusipratimai.. ak tos rozes kaip grazu, isvis geles lab grazu
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 07 15, 09:03)
Pilnas kiemas kurklių- rožės klesti. Tai, kur tas siaubas
na siaubas kad nues mano puikiasias... tai tie siaubunai nevalgo roziu? maniske new dawn jau vel zydet ruosias, jau planavau nuotrauka daryt ir pasirodyt
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 07 15, 22:38)
Maniškė kaip pradėjo birželio pirmoj pusėj, taip vis dar žydi. Jei nieks vijoklio nenukirps, tai taip ir žydės iki šalnų.
Tokia Raubritter graži būna tik tris savaites ir psio, reikia jau kito sezono laukti.
Tokia Raubritter graži būna tik tris savaites ir psio, reikia jau kito sezono laukti.
manoji new dawn pazydejo, tada pailsejo, o dabar antra banga ir dar daugiau ziedu nei pirma karta, tik vaikas juos paskabo, mat mate kaip as amarus trinu nuo pumpuru
tiesa, manoji jaunute dar, antrametis sodinukas, siemet pasodintas
Vakar pirkau MGLD geltoną miniatiūrinę ir FWM baltą daugiažiedę, kas čia per kodai? Nerandu jų puslapį gal ne ten kur ieškau? Čia iš Virbickienės, jau pries porą metų buvau davusi sau žodį, kad iš jų nepirksiu nieko bet ir vėl nesusilaikiau, noras gelbėt augalus nedingsta Labai tikiuosi, kad ir šį kartą pasiseks
QUOTE(DarkSecrets @ 2013 07 15, 13:10)
Ta Maximos violetine, tai vijokline Veilchenblau (lapai atrodo, kaip erskecio)
Ačiū
QUOTE(DarkSecrets @ 2013 07 16, 13:21)
FWM- tai White Meidiland =Blanc Meillandecor, MEIcoublan, Super Swany, White Meilland
Turiu tokia, luzta nuo ziedu, nors pati max 40 cm
Turiu tokia, luzta nuo ziedu, nors pati max 40 cm
lauksiu ir aš žiedų. Gal tada bus paprasčiau identifikuoti. Bet kol kas labia džiaugsiuos jei prigis