QUOTE(tyli upė @ 2013 07 09, 11:43)
Aš susišypsojau iš "rožės elitinės"
Bet, Gaudvile, kiek suprantu vis paskaitydama jūsų pasisakymus, jūs nepurškiate prieš vabalus chemijos (na, ir aš panašiai, lyg dar nepurškiau nieko.. kiek jų būna, apeinu, nurankioju), bet nuo grybinių ligų, miltligės ir pan. turbūt sunku apseiti be chemijos?
Labai gražūs visi žiedai. Voblos kokios gražios foto
irt nežiniukės labai gražios
Ai, ir dar truputį ne į temą..
nu, kaip galima painioti juozažolę su levandomis?
Paveiksliukų daugiau pažiūrėt reikia, knygas botanikos pavartyti: juk tikrai skiriasi žiedeliai, jų išsidėstymas, lapai, pats krūmas, kvapas pagaliau..
Šiaip, gražiai dera juozažolė Voblos foto šalia rožių. Labai.
ir dar kaip galima
gavau sodinuku daigiuku levandu ir juozazoliu. situ net nezinojau, kad gavau- maniau, kad visos levandos. susodinau dar taip mandrai: viena tokia, kita kitokia. paskui ziuriu, kad labai jau nevienodo augumo
teko skubiai tikrasias levandas i kita vieta evokuoti.
dekui uz komplimentus rozems. siemet nedaug ju ir tepirkau. visgi labiausiai vykes pirkinys- Rokoko. nauja mano meile po Biedermejerio. kuria diena sukelsiu nuotraukas. tiesiog nuostabi. zalioj stotelej pirktos bevardes labai nuvyle. abi buvo skirtingos, o prazydo visai vienodos
toks vaizdas, kad dar dvi Tom Tom nusipirkau
ir ipakavimai ten tokie, kad tikrai nesumaisysi, kaip maximoj- konkreciai suvystytos, suklijuotos buvo. vat...