Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 11

QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 05 15, 09:44)
Gal Rokoko, ji lyg tai atitinka ir ūgiu, ir spalva g.gif

bigsmile.gif tikrai bus ji! jau beveik perkandau ju sifravima. turejau itarimu, bet reikejo dar vieno zmogaus nuomones. Sirdingai dekui 4u.gif
ale pagooglinau- nu nerealu grozi busiu isigijusi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2013 05 15, 09:44)
bigsmile.gif  tikrai bus ji! jau beveik perkandau ju sifravima. turejau itarimu, bet reikejo dar vieno zmogaus nuomones. Sirdingai dekui 4u.gif
ale pagooglinau- nu nerealu grozi busiu isigijusi wub.gif

Kur tą grožį pirkai? Pernai žiūrinėjau, bet neturėjau kur sodinti, o šiemet nerandu.
Atsakyti
QUOTE(janudi @ 2013 05 15, 09:22)
As auginu 9 rozes ir visos jos arbatines 4u.gif Man jos labai labai wub.gif

na man roze turi buti butinai arbatine, ty klasikines ziedo formos, stiebo, butinai atsparios lietui, lyg vaskines, jokiu "skuduriuku" nepripazystu. viskas kas primena erskiecius, irgi nepripazystu as...nzn gal dar nepribrendau. blush2.gif o gal viskas priklauso nuo auginamu plotu, kai visas kiemelis 10m2, tai nelabai cia ir isiplesi. bet pabreziu man ziedo forma, kokybe, ir spalva-yra viskas. aukoju net kvapa. rolleyes.gif
bet chia aisku taip sakant "na fkus i cvet....". bet visvien keista kad dauguma tas didziasias-krumines ir pan. augina.
dar tiesa, labai smagu kai ziedai ilgai laikosi,
LT kazkaip veislynuose neypatingas arbatinukiu pasirinkimas...vat ir gaudau maximuose (bet butinai prazydusias) ir pan....
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2013 05 15, 11:36)
LT kazkaip veislynuose neypatingas arbatinukiu pasirinkimas...vat ir gaudau maximuose (bet butinai prazydusias) ir pan....

10kvm net per daug yra: Elijošių sąrašas, Iš Kaimo latvio sąrašą įdėjo, Virbickienės užšifruoti, tačiau su paveiksliukais ir pažymėtos, kad arbatinės, Sibirkos rožyne, Kika floroj buvo, ŽS. Uf, mano kuklia nuomone, net per daug tokiam mažam plotui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 05 15, 11:44)
10kvm net per daug yra: Elijošių sąrašas, Iš Kaimo latvio sąrašą įdėjo, Virbickienės užšifruoti, tačiau su paveiksliukais ir pažymėtos, kad arbatinės, Sibirkos rožyne, Kika floroj buvo, ŽS. Uf, mano kuklia nuomone, net per daug tokiam mažam plotui  4u.gif

visas kiemelis 10metru, o ne rozem. rozem pas mane paskirta 2m biggrin.gif
latviu sarase arbatiniu lyg nemaciau, bet paziuresiu dar karta.
is sibirkos, tik viena patinkanti(ir dar patiko is neparduodamu, is kolekcijos pas juos), visa kita gaudau atsitiktinai. tikiuosi dabar mugeje apsipirti pavyks. reik dar poros krumeliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looo: 15 gegužės 2013 - 10:54
Latvio sąraše yra Nostalgie, Aphrodite, Augusta Luisa, Ascot, Walzertraum, Piano 4u.gif
Atsakyti
Latvio sąraše arbatinių hibridinių buvo be galo daug,{ pernai pirkau Quin Elizabeth}, tik jau neturėjau laiko nusirašinėti, išsirinkau tik tas, kurios buvo pažymėtos, kad primena angliškas.Jei man parveš tas , kurių noriu, tai šeštadienį nusirašysiu AH ir šliaužiančias. Beje, jis kažkur veža į Vilnių, bandysiu sužinoti, kuriam turgelyje. Beliks vilnietėms susitarti su vietiniais pardavėjais, nes jos irgi nori užsidirbti smile.gif
O lietuviai net labai perka arbatines hibridines biggrin.gif Beje, daugiausia perka raudonas, bandžiau susirinkti baltų eilę, nelabai ką randu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 15 gegužės 2013 - 11:36
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 05 15, 11:21)
Kur tą grožį pirkai? Pernai žiūrinėjau, bet neturėjau kur sodinti, o šiemet nerandu.

Maximos lauko prekybos aiksteleje.
-----------
Seniau man irgi labai arbatines rozes patiko, bet su laiku skonis keiciasi. kazkodel biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2013 05 15, 13:02)
Maximos  lauko prekybos aiksteleje.
-----------
Seniau man irgi labai arbatines rozes patiko, bet su laiku skonis keiciasi. kazkodel biggrin.gif

tai as taip ir supratau matyt kad nepribrendau dar...smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 05 15, 12:35)
Latvio sąraše arbatinių hibridinių buvo be galo daug,

o man kaiptik graziausios klasikinio ziedo ( skinamo). paklaskinte prasau, kur vln jis jas veza. dekoju!
Atsakyti
Gal kam aktualu: Akropolyje rozes vazone is 20Lt perkainuotos i 8Lt (uzvakar vos uz 20 Lt nenupirkau). Yra: Climbing Iceberg, Europeana, Mister Linkoln, Pink Iceberg, Flamenco, kazkokia vijokline geltona (bet ne Goldenschowers) ir dar keliata kitokiais pavadinimais. Sodinukai labai, maziausiai 5 sakos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DarkSecrets: 15 gegužės 2013 - 19:12
QUOTE(DarkSecrets @ 2013 05 15, 21:07)
Gal kam aktualu: Akropolyje rozes vazone is 20Lt perkainuotos i 8Lt (uzvakar vos uz 20 Lt nenupirkau). Yra: Climbing Iceberg, Europeana, Mister Linkoln, Pink Iceberg, Flamenco, kazkokia vijokline geltona (bet ne Goldenschowers) ir dar keliata kitokiais pavadinimais. Sodinukai labai, maziausiai 5 sakos.

uj su maximinem vijokllinem geltonom nekokia patirti turiu blink.gif . penkis metus laukiau ziedu (nesupratau, kame reikalas buvo iki siol, kad tiek prireike, kad zydetu), bet pasirode, kad ne geltona, o tokiais murzinai raudonais tusciaviduriais zydinti blink.gif matyt , kad kazkas bus etiketes sumaises verysad.gif
Atsakyti
Pasidžiaugsiu su jumis žiedais. Eisiu apkirpti, tik norėjau pasižiūrėti , ar pataikiau spalvą sodindama netol Rosarium uetersen. Čia Heidi Klum Rose, turėtų būti iš patio grupės, bet žiedai postambiai g.gif Labai stiprus nerožiškas, veikiau magnolijų kvapas. Lapai nuo saulės kiek apsvilo verysad.gif
user posted image
O čia Vatertag , ko gero nelabai tiks Edenui po kojomis pagal spalvą g.gif
user posted image
Atsakyti