Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 11

QUOTE(kuzdaite @ 2013 07 03, 23:56)
Vobla, o kas ten paskutinej nuotraukoje prie roziu melynuoja, tokiu ir as turiu augalu, o kaip vadinasi - nezinau........

vaistine juozazole smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikis5 @ 2013 07 04, 09:04)
Norinčioms galiu padovanoti 2 Davido Austino rožių katalogus 2013/14 metų, 41 laida. Supakuoti  smile.gif  nes užsisakiau internetu lyg ir vieną, o atėjo net 3 štukos, kiekviena dar atskiroj pakuotėj....  blink.gif

Turiu ir aš šį katalogą, bet rožių kainos nerealios blink.gif
Atsakyti
vaje merginos kokiu groziu atneset, net galva apsisuko, rodos tuoj uzuosiu kvapa
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 07 04, 11:03)
Turiu ir aš šį katalogą, bet rožių kainos nerealios blink.gif

bet smagu šiaip seilę pavarvint tongue.gif nuotraukos gražios... taip, kainos tai eurais kiek pirkau tas pačias Sibirkoj litais....
Atsakyti
Vobla, pirmos 3 fantastines, einu ieskoti biedermejerio aprasymo, labai suzavejo...
(aisku turiu tam tikrus kriterijus rozems-gal ir netiks)

mmm wub.gif , na man idealiai tinka, eis prie bordiuriniu, kur pirkti, gal kas uzmatete?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looo: 04 liepos 2013 - 11:05
QUOTE(looo @ 2013 07 04, 11:59)

mmm  wub.gif , na man idealiai tinka, eis prie bordiuriniu, kur pirkti, gal kas uzmatete?

man tai atsitiktinis pernai metupirkynys, maximoj is virbickienes. maciau, kad ''sodo roze'' situ tikrai turi, nes buvo i muge atsiveze. ir kataloge pas juos yra...
----------
tik reik turet minty, kad ji tikrai labai zema- tik paciam gelyno priekiui. gerai butu kazka pakist mazo kieto, kad ziedai negultu ant zemes, nes tokiam mazam augalui jie labai dideli, kekese po daug, tai sakos gulas ant zemes ir ziedai tiesiog nuo jos ''ziuri''. pernai pasodinau kaip pagalve eraicina, bet jis kazko neprigijo g.gif bandysiu si rudeni is naujo eraicina jai sodint.
------------
pas mano rozes jau ima rasti juodu plemu ant lapu. kol kas nuskabau, bet daros neramu- gal vistik kuom nors nupurksti? ir kuom? pavasari buvo purksta vario preparatu, gal pakartot? g.gif labai noriu , kad mano augalai rudeni pasiektu maximaliai sutvirteje ir sveiki.
Atsakyti
mano jau beveik visos bordiurines demetos, lapu neperdaugiausiai like, purskiu vis fungicidais :/

o arbatines dydzisos kaip ir sveikos, tik priaugo neitin,,,speju trasos SH**dinos.
Atsakyti
Merginos, visu rozes nuostabios 4u.gif

Gal kuri zinote, kaip issifruoti PRKK? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2013 07 04, 09:28)
vaistine juozazole smile.gif

Aciu 4u.gif Kai pirkau, sake, jog levandos, apgavo doh.gif Pas Jus labai dera prie roziu, o pas mane, pagriuve siemet jos.......
Atsakyti
Tai gal pas jus ir yra levandos, užtenka lapuką patrint pirštais ir viskas aišku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 07 04, 19:12)
Tai gal pas jus ir yra levandos, užtenka lapuką patrint pirštais ir viskas aišku  4u.gif

Nenoriu labai temos terst, bet as turiu ir levandu, tai jos visai kitokios, o sitas patrynus pirstais toks aitrus kvapas buna, man kazkuo sunu sisiuka primena doh.gif ir kelmai zymiai didesni nei levandu.......
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2013 07 05, 12:46)
Nenoriu labai temos terst, bet as turiu ir levandu, tai jos visai kitokios, o sitas patrynus pirstais toks aitrus kvapas buna, man kazkuo sunu sisiuka primena doh.gif ir kelmai zymiai didesni nei levandu.......

taip juozazole irgi aitriai kvepia. ir kelmai tikrai kaip geras foteliukas biggrin.gif
Atsakyti