Pasirodom, realybej tokia svytinti spalva, su fotiku nesigavo idealiai pagaut spalva:
Sommersonne:
QUOTE(-Ožiaragė- @ 2013 07 01, 17:59)
Pasirodom, realybej tokia svytinti spalva, su fotiku nesigavo idealiai pagaut spalva:
Sommersonne:
http://images60.fotk...3/photo2-vi.jpg
Sommersonne:
http://images60.fotk...3/photo2-vi.jpg
labai graži... Kokio ji aukščio?
Maximinis neziniukas per klaida pakliuves ne i ta pakuote:
pradzioj dej jo spalvos labai nuliudau, bet kai ziedai sviecia pora savaiciu ir nukirpus vel gausiai atzydi- nusprendziau palikt ten kur ikasiau ir nebejudint:
pamazu senstant ziedui spalva keiciasi, bet visai neblogai: taip rudyja, pereina is persikines i vario...
Papildyta:
dar viena bevarde. sita augala tiesiog pirkau, nes sirdis suskaudo. grynai gelbejau. vienas nususes vazonas su merdincia roze voliojosi uzmestas kazkur prie kasu- paemiau. pernai jau zydejo, siemet net sviecia savo akinamu baltumu:
Papildyta:
kazkas klauset kaip atrodo pilnai issiskleides Biedermejer. stai cia jau ispleres, eina pabaigon, bet vistiek zavus:
Papildyta:
Muiliniu guboju uzspaustas Leonardo suformavo kvadratini ziedu transporanta.
isizeides, kad liko neisgirstas, naujas sakas iskele i metro auksti. sekantys ziedai jau bus virs guboju
Papildyta:
Pink Cloud spalva labai gerai dera prie eraicinu:
http://images54.fotk...IMG_4714-vi.jpg
Papildyta:
o cia virbickienes kazkokia uzsifruotoji. kopustagalve", realybej tamsaus kraujo spalvos:
pradzioj dej jo spalvos labai nuliudau, bet kai ziedai sviecia pora savaiciu ir nukirpus vel gausiai atzydi- nusprendziau palikt ten kur ikasiau ir nebejudint:
pamazu senstant ziedui spalva keiciasi, bet visai neblogai: taip rudyja, pereina is persikines i vario...
Papildyta:
dar viena bevarde. sita augala tiesiog pirkau, nes sirdis suskaudo. grynai gelbejau. vienas nususes vazonas su merdincia roze voliojosi uzmestas kazkur prie kasu- paemiau. pernai jau zydejo, siemet net sviecia savo akinamu baltumu:
Papildyta:
kazkas klauset kaip atrodo pilnai issiskleides Biedermejer. stai cia jau ispleres, eina pabaigon, bet vistiek zavus:
Papildyta:
Muiliniu guboju uzspaustas Leonardo suformavo kvadratini ziedu transporanta.
isizeides, kad liko neisgirstas, naujas sakas iskele i metro auksti. sekantys ziedai jau bus virs guboju
Papildyta:
Pink Cloud spalva labai gerai dera prie eraicinu:
http://images54.fotk...IMG_4714-vi.jpg
Papildyta:
o cia virbickienes kazkokia uzsifruotoji. kopustagalve", realybej tamsaus kraujo spalvos:
QUOTE(rytorasa @ 2013 07 03, 17:04)
labai graži... Kokio ji aukščio?
Rašo, kad aukštis iki 80 cm. Auginu pirmus metus, tai žiurėsim kokio aukščio ji bus. Dabar augina kelias dideles šakas su labai daug pumpurų
QUOTE(vobla @ 2013 07 03, 19:14)
Kokie mieli žiedeliai
Žadėjau parodyti savo rožytes Visos pirmametės, tikiuosi, kad bus ilgametės
Pavadinimų neprisimenu
Pirkta "Žalioje stotelėje" žydi 3 dienas, bet kvapas svaiginantis, nuostabus.
Pirkta turguje, lyg Shelse jos vardas. visiškai nekvepia, žydi virš savaitės, opi lietui.
Papildyta:
Pirkta Kaišiadoryse. kvepia, labia dideli žiedai išssikleidžia ir žydi apie savaitę
Pirkta Kaišiadoryse.
Papildyta:
Dar kartą rodau"Žalios stotelės" rožytę.
Papildyta:
Štai toks mano ūkis baisiai opios, serga ir serga.O aš apie jas trepsiu ir trepsiu.
Kažkada klausiau kaip purškiate rožes. Ar profilaktiškai, ar kaip pasirodo ligos požymiai? Gal kas parašys. Aš ruošiuosi 2 sav išvažiuoti ir bijau net pagalvoti ką rasiu grįžusi.
Pavadinimų neprisimenu
Pirkta "Žalioje stotelėje" žydi 3 dienas, bet kvapas svaiginantis, nuostabus.
Pirkta turguje, lyg Shelse jos vardas. visiškai nekvepia, žydi virš savaitės, opi lietui.
Papildyta:
Pirkta Kaišiadoryse. kvepia, labia dideli žiedai išssikleidžia ir žydi apie savaitę
Pirkta Kaišiadoryse.
Papildyta:
Dar kartą rodau"Žalios stotelės" rožytę.
Papildyta:
Štai toks mano ūkis baisiai opios, serga ir serga.O aš apie jas trepsiu ir trepsiu.
Kažkada klausiau kaip purškiate rožes. Ar profilaktiškai, ar kaip pasirodo ligos požymiai? Gal kas parašys. Aš ruošiuosi 2 sav išvažiuoti ir bijau net pagalvoti ką rasiu grįžusi.
QUOTE(-Ožiaragė- @ 2013 07 03, 19:09)
Rašo, kad aukštis iki 80 cm. Auginu pirmus metus, tai žiurėsim kokio aukščio ji bus. Dabar augina kelias dideles šakas su labai daug pumpurų
Vobla, o kas ten paskutinej nuotraukoje prie roziu melynuoja, tokiu ir as turiu augalu, o kaip vadinasi - nezinau........
Norinčioms galiu padovanoti 2 Davido Austino rožių katalogus 2013/14 metų, 41 laida. Supakuoti nes užsisakiau internetu lyg ir vieną, o atėjo net 3 štukos, kiekviena dar atskiroj pakuotėj....
Vilnius, rašykit až jei kas norėtumėt ir galėtumėt pasiimti centre aplink Kudirkos aikštę
Vilnius, rašykit až jei kas norėtumėt ir galėtumėt pasiimti centre aplink Kudirkos aikštę