Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 11

------------
Is Kaimo blink.gif blink.gif blink.gif ohoho- cia gi jau pramonines plantacijos! kiek vienetu roziu turite, (jei dar skaiciaus nepametet biggrin.gif )?
[/quote]
Netoli šimto kelmų, bet veislių mažiau, kai kurių po kelias turiu.
Para, koks grožis violetinės wub.gif Kuo vardu toji gražuolė?
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2013 06 24, 19:59)

wub.gif wub.gif , arbatine? man kaip tik spalva labai liuks, tokia i oranziskuma, siemet kaip tik tokiu kelniu norejau, bet susilaikiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 06 24, 23:30)
------------
Para, koks grožis violetinės wub.gif Kuo vardu toji gražuolė?

Violetinė maxsiminė, turėjo kažkokį vardą, bet kadangi pagal vardą nežydėjo, tai ir nežinau. Čia kaip visada maxsimos šposai, todėl sode tarp žemuogių auga. Man pagal spalvą ji ne į temą, bet kai žydi- gražu, tegu puošia žemuogyną patvoryje. Žemuogės išdžiuvo, tai tegul nors rožė dydi.

Papildyta:
QUOTE(looo @ 2013 06 24, 23:55)
wub.gif  wub.gif , arbatine?

Ačiū. Taip, Arbatinė Red Berlin.
Raudonoji tai visiškai spalva neatitinka tikrovės, čia su telefonu fotkinta, tai raudona spalva schmoll.gif visai netokia realiai yra. pradžioje sodriai raudona, vėliau gal labiau į avietinę panaši.
Nusipirkau Picasso, gal kas turit tokią, kaip ji.

Buvau besusižavinti chipendeilu, bet pasakiau stop, reikia dar gerai apmąstyti, o tai visų grožių nenusipirksi ir darže tiek lysvių rožėm "ne į temą" neturėsiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Visos gražios, nors persiplėšk, ir sutalpink tu žmogau, kad nori viską į 6 arus doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 24 birželio 2013 - 22:52
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 06 24, 22:30)

Netoli šimto kelmų, bet veislių mažiau, kai kurių po kelias turiu.

o kaip ziemai visa sita turta dengiate? g.gif
Atsakyti
labas rytas smile.gif gal kas papasakotu kas per biesas maniskes apniko: tokie lyg plonuciai voratinkliai apsiraizge, ypac vijokline, tada ziuriu, koks vienas kitas lapas geltonas, bet nesuvytes, o kitoj lapo pusej toks lyg is voratinklio spuogiukas, nutrynus lyg kazkokiu kiausinuku mazulyciu baltu... ir dar lapai siaip grazus, bet tokiais lyg gelsvais taskuciais eina... o kur geltoniausi lapukai, ten jau apacioj tas baltas spuogiukstis...
kazi actara isspres ta reikala? nes maciau jau nostalgie su amaru kruva, eisiu siandien purkst...
Atsakyti
QUOTE(rek @ 2013 06 25, 08:20)
labas rytas smile.gif gal kas papasakotu kas per biesas maniskes apniko: tokie lyg plonuciai voratinkliai apsiraizge, ypac vijokline, tada ziuriu, koks vienas kitas lapas geltonas, bet nesuvytes, o kitoj lapo pusej toks lyg is voratinklio spuogiukas, nutrynus lyg kazkokiu kiausinuku mazulyciu baltu... ir dar lapai siaip grazus, bet tokiais lyg gelsvais taskuciais eina... o kur geltoniausi lapukai, ten jau apacioj tas baltas spuogiukstis...
kazi actara isspres ta reikala? nes maciau jau nostalgie su amaru kruva, eisiu siandien purkst...

gali buti kad apipuole voratinkline erkute
Atsakyti
Porelė parko rožių smile.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2013 06 25, 07:30)
o kaip ziemai visa sita turta dengiate? g.gif

Viena kita eglišakė, o jei neparveža, tai agroplėvelės skutų ir visur daug sniego apkasu. Ilgesnes šakas palenkiu, po plytą ir sniegu. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rek @ 2013 06 25, 08:20)

Jei įžiūrimi kiaušiniai, tikrai ne voratinklinė erkė bus. Pereikit su Actara ir baigtas reikalas. Beje, rožininkės, pasipirkit Actaros keliems metams į priekį, nuo kitų metų neliks {bus tik profesionalams, Europa uždraudė}
Atsakyti
Nu grožiai grožiai wub.gif
Papildyta:
Pas mane irgi visokių vabaliukų jau atsiranda, amarai, tie blizgantys žiedagraužiai kažkokie, bet vis gaila purkšt, kad bitėms, auksakėms ir boružėms nekliūtų. O ir taip žiedų pakanka, krūmų atrodo nevargina, kol kas ir nepurškiu, tik vis nuprausiu nurenku nužydėjusius žiedus karpydama.

Žydim toliau. Mano pačiausia kvepiančiausia prie terasos Jubilee celebration:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 25 birželio 2013 - 09:43
oi koks grožis. O kokio aukščio pas jus parkinės užauga. Aš pirkau parkines turbūt jau visuose galimuose taškuose Kaune ir aplink Kauną ir niekad iš tų pirkinių neišaugo parkinė, o aš jų taip noriu...
Papildyta:
keletas mano roželių.
http://public.fotki....s/dscf0001.html
http://public.fotki....0006.html#media
http://public.fotki....0007.html#media
http://public.fotki....0008.html#media
http://public.fotki....0009.html#media
http://public.fotki....0010.html#media
Nudeginau jas purkšdama nuo ligų (manu, kad buvo per aukšta oro temp.), tai dabar pradėjo geltonuot lapeliai. Gal daugiau žiedų šiemet jau nebeturėsiu.
Atsakyti
Rigodo, gražūs žiedai smile.gif manau kad žydės, nukarpysi nužydėjusius, patręši ir dar žydės.
Parko tai kurios? Kažkaip su klasifikavimais rožių visur skirtingai aiškinama. Jei parko tai vadinamos krūminės - pas mane tokių dauguma, kokios aprašomos, tokio aukščio ir išauga per 2-3 metus. Pačios aukščiausios vijoklinės, bet jos krūmo gražaus neaugina. Pasirodo man labiausiai patinka vešlūs tankūs krūmai apkibę žiedais, o ne pavienių žiedų grožis. Jei krūmas negražus, tai ir žiedai ant styptelėjusio vieno kito koto ne taip džiugina.
Atsakyti
Metgaitės ar priimsit ir mane, labai myliu rožes, gyvenam naujoj vietoj tai tik pradedu daryti rožyną wub.gif Štai mano dvi gražutės..
Biedermeier
user posted image

user posted image

Ir smulkiažiedė, pavadinimo nežinau...
user posted image
Atsakyti