Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 11

http://www.darzalaiks.lv/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazycius: 18 birželio 2013 - 21:55
[quote=Crazy Daisy,2013 06 18, 08:25]
L

user posted image

[
Gal čia Ferdinand Pichard g.gif
Atsakyti
Pasirodau su žydėjimu.Lichtkonigin Lucia
user posted image
Barok

user posted image
Augusta Luisa

user posted image
Rosarium Ueterseen

user posted image
Astrid grafin von Heidelberg
user posted image
Pastella ir Laminuet
user posted image
Monako princas
user posted image
Lavaglut
user posted image
Leonardo da vinci
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuikis5 @ 2013 06 18, 13:44)
O ar ji pas Jus kvepia bent kiek? ar žydi tik dabar, ar ir vėliau? Nes man irgi vis atrodydavo, kad visur ta pati, o žiūriu, kad ir nelabai... vieną prisiauginau iš šakelės - tai jau žydi šiemet, bet kvapo absoliučiai jokio... o vat pas kaimynę tai ir kvepia, ir žiedai trupučiuką kitoki  g.gif

Beveik nekvepia, žydi ilgai, paskui pailsi ir vėl žydi.

rigodo - koooks tas krūmas gražus blink.gif wub.gif
Adeliute - ačiū 4u.gif
Singrida, ačiū. Pagooglinau, tai ta Ferdinand Pichard lyg ir purėtesnė. Mano toks parastas arbatinės rožės žiedas. Ot kiekvieną kartą pirkdama gėles planuoju kažkur pavadinimus susirašyti. Tik kažkaip ir lieka planais blush2.gif Dabar ačiū visagaliam FB, ten į albumus surašysiu. biggrin.gif
Iš Kaimo - wub.gif Ypač Augusta Luisa.
Atsakyti
is kaimo,
barok ir astrid... wub.gif
arbatines? ar floribunda?
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2013 06 20, 10:09)
is kaimo,
barok ir astrid... wub.gif
arbatines? ar floribunda?

Tai kad krūminės abi, Baroc išvarė šiemet šaką kokio metro. Jis rusų priskiriamas prie laipiojančių. Ir Astrida bus nemenka, jos spalvos foto neperteikia nė iš tolo. O spalva kaip virto tamsaus burokėlio ar net juodesnė. Antrametės jos pas mane, todėl dar nedidelės.
Šiemet pasisodinau dvi labai gražias, bent jau man: Sumer Song ir Belvedere. Pirmosios vos nepraradau, kurmis buvo po ja įsitaisęs sau rūmus. Atsprogo nukirpta tokia nususus, paliejau su trąšom, žiūriu, atsivėrė tunelių tuneliai. bash.gif
Atsakyti
Kepa roželės, kai kurios blunka, bet kaip man gražu - tokie senstantys pablukę žiedai stori, o šalia sprogsta ryškūs švieži
Atsakyti
Raganele, nu tiesiog neapsakoma... kaži, ar sulauksiu dienos, kai pas mane bus tiek žiedų... taip norisi jų daug daug, o kol kas mažiukai dar krūmeliai blush2.gif

o čia tai negalėjau neįdėt wub.gif kad autorė nesupyktų - dedu nuorodą, ne tik foto: http://www.efoto.lt/node/440954
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 06 19, 09:48)
Pasirodau su žydėjimu.Lichtkonigin Lucia

Pasakų šalis thumbup.gif
Atsakyti
Sužydėjo manoji stiebinė smile.gif
user posted image

Kokiu būdu reiktų atsikratyti skraidančių rudų vabalų, kurie įsitaiso į rožės žiedą ir graužia jį. Rhapsody in blue suvalgo žiedus iki galo, matyt labai skanūs... Tik nurenku ir vėl priskrenda blink.gif
Atsakyti
Dar viena savašaknė

user posted image
Atsakyti
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti