QUOTE(Adeliutė @ 2013 05 12, 22:42)
Is kaimo, butinai lauksim sarasiuko. [COLOR=yellow]
Gal ilgai miegu, bet pas moteriskes nieko gero neberandu, net europeana nebegavau. Bet is vyriskio nusipirkau, pasirodo jis taip pat latvio rozemis prekiauja. Beje, po kiek mokate pas moteriskes? Man rodos, kad pries geras dvi sav.pardavinejo po 10, paskui po 12lt, vakar uz da vinci jau 15 norejo paimt... [COLOR=yellow]
Parade is maximos- vijokline?
Ar kas turite maximine pierot, kaip ji?
Pas mane helga zydejo neistisai, nes augino ilgus stiebus, bet jau ziedai ispudingo dydzio, nenulinkstantys.
Gal ilgai miegu, bet pas moteriskes nieko gero neberandu, net europeana nebegavau. Bet is vyriskio nusipirkau, pasirodo jis taip pat latvio rozemis prekiauja. Beje, po kiek mokate pas moteriskes? Man rodos, kad pries geras dvi sav.pardavinejo po 10, paskui po 12lt, vakar uz da vinci jau 15 norejo paimt... [COLOR=yellow]
Parade is maximos- vijokline?
Ar kas turite maximine pierot, kaip ji?
Pas mane helga zydejo neistisai, nes augino ilgus stiebus, bet jau ziedai ispudingo dydzio, nenulinkstantys.
Gal vakare prie sąrašo prisėsiu. O perka rožes nerealiai. Aš irgi tik vakar išsiruošiau, norėjau kelias floribundas pasižiūrėti, sakė, kažkas atėjo ir visą poką Satchmo nusipirko, o man neliko. Kainos po 15 už dvimetes, jos šakų daugiau turi, už vienmetes po 10-12.
Parade vijoklinė ir labai net graži, kvepia. Helga buvo nedidelė, žydėjo ištisai, kitą leisgyvę sodinau, gal viebą žiedą parodė ir nudžiūvo, žiedai didoki, į viršų žiūri.
Įmesiu sąrašiuką, peržiūrėk, ko reiks, parašyk man į AŽ, kai važiuos parsivežti, užsakysiu ir tau. Dabar į vietą pas juos važiuoja, gal dar bus likę tos Europeanos