Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 11

QUOTE(Adeliutė @ 2013 05 12, 22:42)
Is kaimo, butinai lauksim sarasiuko. [COLOR=yellow]
Gal ilgai miegu, bet pas moteriskes nieko gero neberandu, net europeana nebegavau. Bet is vyriskio nusipirkau, pasirodo jis taip pat latvio rozemis prekiauja. Beje, po kiek mokate pas moteriskes? Man rodos, kad pries geras dvi sav.pardavinejo po 10, paskui po 12lt, vakar uz da vinci jau 15 norejo paimt... [COLOR=yellow]
Parade is maximos- vijokline?
Ar kas turite maximine pierot, kaip ji?
Pas mane helga zydejo neistisai, nes augino ilgus stiebus, bet jau ziedai ispudingo dydzio, nenulinkstantys.

Gal vakare prie sąrašo prisėsiu. O perka rožes nerealiai. Aš irgi tik vakar išsiruošiau, norėjau kelias floribundas pasižiūrėti, sakė, kažkas atėjo ir visą poką Satchmo nusipirko, o man neliko. Kainos po 15 už dvimetes, jos šakų daugiau turi, už vienmetes po 10-12.
Parade vijoklinė ir labai net graži, kvepia. Helga buvo nedidelė, žydėjo ištisai, kitą leisgyvę sodinau, gal viebą žiedą parodė ir nudžiūvo, žiedai didoki, į viršų žiūri.
Įmesiu sąrašiuką, peržiūrėk, ko reiks, parašyk man į AŽ, kai važiuos parsivežti, užsakysiu ir tau. Dabar į vietą pas juos važiuoja, gal dar bus likę tos Europeanos smile.gif
Atsakyti
Padariau sąrašėlį, bet kaip jį įkelti? Padėkit kas nors, nes nesigauna. Ką darau ne taip? Spaudžiu "naršyti", randu dokumentuose failą, spaudžiu "atidaryti", laukelyje atsiranda pavadinimas, paspaudžiu "įkelti", peržiūriu žinutę, o failo nėra?
Atsakyti
Žinutės apačioj prisegam failą, spaudžiam 'įkelti šį priedą'. Peržiūrint žinutę atsiras informacija apie prisegtą failą, tačiau pačioj žinutėj to nesimatys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 05 13, 18:37)
Žinutės apačioj prisegam failą, spaudžiam 'įkelti šį priedą'. Peržiūrint žinutę atsiras informacija apie prisegtą failą, tačiau pačioj žinutėj to nesimatys  mirksiukas.gif

Pabandysiu.
Papildyta:
neįsikelia
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 05 13, 19:53)
Pabandysiu.
Papildyta:
neįsikelia

a, pati prie kito kompo išbandžiau, tai .doc ir .xls plėtinių neprikabina, tačiau word'inį doką galima išsaugoti kaip .pdf ir tuomet jau tokį leidžia prisegti prie žinutės. Išbandžiau wink.gif

(word'o dokumente spausti File- Save As- iš sąrašo pasirinkti PDF 4u.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 13 gegužės 2013 - 19:06
Bandau iš naujo.
Papildyta:
Oi, vargas dėl proto
Atsakyti
nesuprantu, ko arbatines tokios nepopuliarios lt..... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 05 13, 08:07)
Gal vakare prie sąrašo prisėsiu.  Įmesiu sąrašiuką, peržiūrėk, ko reiks, parašyk man į
AŽ, kai važiuos parsivežti, užsakysiu ir tau. Dabar į vietą pas juos važiuoja, gal dar bus likę tos Europeanos smile.gif

Gerai padirbėjai, ačiū 4u.gif
Gavau Europeana iš to paties turgaus, iš vyriškio, pagal skiepo vietą supratau, kad tokios pat latviškos ir pas jį smile.gif

Loo, arbatinės man asmeniškai nepatinka, nes mažai žiedų, labiau prie širdies floribundinės, kurios žydi nesustodamos ištisą vasarą 4u.gif Ir kiek pamenu, arbatinės gerokai jautresnės šalčiams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adeliutė: 14 gegužės 2013 - 22:53
gal kas turit ziniu kokia roze pas ""Sodo roze" paslepta po raidemis PRCC? parasyta, dar, kad parko roze iki 1,5 aukscio. Nuotraukoj tokia rausva, su kreminiu atspalviu.
Atsakyti
sveikos merginos, kazka praleidau gal, o kas ten per sarasas, cia gal galima uzsisakyti ir nusipirkti is jo???
Atsakyti
QUOTE(Adeliutė @ 2013 05 14, 23:52)
Loo, arbatinės man asmeniškai nepatinka, nes mažai žiedų, labiau prie širdies floribundinės, kurios žydi nesustodamos ištisą vasarą  4u.gif Ir kiek pamenu, arbatinės gerokai jautresnės šalčiams.

As auginu 9 rozes ir visos jos arbatines 4u.gif Man jos labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2013 05 15, 07:07)
gal kas turit ziniu kokia roze pas ""Sodo roze" paslepta po raidemis PRCC? parasyta, dar, kad parko roze iki 1,5 aukscio. Nuotraukoj tokia rausva, su kreminiu atspalviu.

Gal Rokoko, ji lyg tai atitinka ir ūgiu, ir spalva g.gif
Papildyta:
QUOTE(troja3030 @ 2013 05 15, 07:58)
sveikos merginos, kazka praleidau gal, o kas ten per sarasas, cia gal galima uzsisakyti ir nusipirkti is jo???

Čia iš to latvio veža į Panevėžio turgų, pabandysiu sužinoti, ar prekiauja kituose miestuose, gal kaip nors telefoniuką gausiu. O su užsakymu skambinsiu mūsiškei pardavėjai, kai savaitgalį važiuos parsivežti, jau žinau, ko užprašysiu smile.gif Tik dėl sąrašo, man keista, nes kai ką pirkau , ko nėra sąraše. Gal jie keičiasi tarpusavyje, ar nedaugina kasmet kai kurių. Pernai varvinau seilę į Heritage, o šiemet nėra.
Adeliute, tas vyrukas garantuotai iš kito augintojo vežasi, nes skiriasi asortimentas, pas jį labai daug AH ir sodinukai truputį kitaip atrodo, truputį skurdesni lyg tai.
Atsakyti