Rhapsody in blue
Patarkite geras tarsas....
meslo laikyt pas save galimuybes neturiu. tad nieko tokio panasaus nesiulykite
kazkaip neityn krumai pas mane paaugo :/
meslo laikyt pas save galimuybes neturiu. tad nieko tokio panasaus nesiulykite
kazkaip neityn krumai pas mane paaugo :/
Geras,maniau kad ne i ta puslapi pataikiau Pirmas ispudis, pamacius jediaros superine blue ,kad po raganiu skilti makaluojuosiu . .Grazu
trąšas bandau visokias, kai shultz nebeliko... Dabar turiu Compo.
QUOTE(Adeliutė @ 2013 06 17, 22:06)
Ko gero, kad ir pati numanau atsakyma, bet visgi paklausiu- jei miltlige matyti ir ant pumpuru, juos taip pat nuskabyti, ar uztenka nupurksti ?
Aš tai palikčiau. Jie visai gerai nusipurkš, iš visų pusių. Taigi pražys, pasidžiaugsit, paskui nukirpsit. Jei sekti tokia logika,kd viską sergančio nuskabyti, tai reikėtų krūmą iki žemės kirpti. Mano manymu, svarbu ligos plitimą sustabdyti, nupurkštos nebesės užkrato. Aišku, purkšti reikėtų kelis kartus.
QUOTE(jediara @ 2013 06 17, 10:17)
Nes tai iš karto matyti, net nekiltų minčių tokių pirkti .
Nepykit, aš tik pradedanti rožininkė
QUOTE(Adeliutė @ 2013 06 17, 23:06)
Ko gero, kad ir pati numanau atsakyma, bet visgi paklausiu- jei miltlige matyti ir ant pumpuru, juos taip pat nuskabyti, ar uztenka nupurksti ?
nei skabymas nei purskimas nepades. pernai pas mane labai ja sirgo, purskiau du kartus Champion'u, tai tik lapus melynai nuspalvojau. rasoma, kad dazniausiai serga pirmais metais sodintos rozes, pertrestos azotu arba jei saknims per sausa. pas mane taip ir buvo. tik tada susizgribau, kad zeme sausa kaip pelenai- toje vietoje lietaus mazai kliuna.... zodziu, miltiliges gydymas butu kompleksinis- purskimas+laistymas( tik ne ant lapu), teisingas tresimas...
siemet tfu tfu tfu ner tos bjaurybes, bet dar ankstoka...
koks grozis,ypatingai antroji
Crazy Daisy gražu! Mėlynoji, kaip Jadiaros paskutinė, o raudonoji matyt Flammentanz arba Sympathy.
deivukas, raganele - ačiū
Mėlynoji panaši į Jadiaros, bet pas ją lyg laipiojanti, o mano tokia paprasta. O raudonoji - kur visuose kaimuose būna, ypač Žemaitijoje Gėris neišpasakytas - tik amarus nuvaikau ir daugiau nieko daryt jai nereikia
Mėlynoji panaši į Jadiaros, bet pas ją lyg laipiojanti, o mano tokia paprasta. O raudonoji - kur visuose kaimuose būna, ypač Žemaitijoje Gėris neišpasakytas - tik amarus nuvaikau ir daugiau nieko daryt jai nereikia