vėl aš padarėm fotkę analogišką prieš 2 metus darytai - pavyzdukas, kas atsitinka su rožėm per pora metų. Jei norit nuspėjamo dydžio krūmelių - nesodinkit senoviškų Ledų
2011 birželis - pink Leda antą vasarą, Leda, knirpsas ir Rose de recht pirmą (rudenį sodintos):
Šiandien, knirpsas vietoj Pink Ledos mulčo (vis dar neišgelbėjau jo, trauksiu kai didžiosios nužydės), toks pats likimas ir kitų tarpuose buvusių augalėlių:
O kvapas dieviškas
QUOTE(raganele @ 2013 06 14, 11:48)
vėl aš padarėm fotkę analogišką prieš 2 metus darytai - pavyzdukas, kas atsitinka su rožėm per pora metų.
O kvapas dieviškas
O kvapas dieviškas
vaje, kaip gražu įsivaizduoju, kokie ten kvapai...
QUOTE(raganele @ 2013 06 14, 09:48)
vėl aš padarėm fotkę analogišką prieš 2 metus darytai - pavyzdukas, kas atsitinka su rožėm per pora metų. Jei norit nuspėjamo dydžio krūmelių - nesodinkit senoviškų Ledų
2011 birželis - pink Leda antą vasarą, Leda, knirpsas ir Rose de recht pirmą (rudenį sodintos):
Šiandien, knirpsas vietoj Pink Ledos mulčo (vis dar neišgelbėjau jo, trauksiu kai didžiosios nužydės), toks pats likimas ir kitų tarpuose buvusių augalėlių:
O kvapas dieviškas
O kvapas dieviškas
nuostabiau nei nuostabu
ech kaip ir as noriu tokiuuuu.... gera mintis, nufotkinsiu dabar ir ziuresiu kas bus po keletos metu
sveikutes!!! Ar jusu roziu amarai nepuola ? Kaip su jais kovojate ?
QUOTE(deivukas @ 2013 06 16, 19:30)
sveikutes!!! Ar jusu roziu amarai nepuola ? Kaip su jais kovojate ?
Mano nupurkštos Actara - tai jokių amarų nėra
Jediara, kiek metelių savšaknėms? Prisigąsdinau, kad iššals, bet prisidaiginau visas, kurias nusipirkus kirpau viršūnes. Kelios, jau matosi, bus įsišakniję