Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 11

vėl aš biggrin.gif padarėm fotkę analogišką prieš 2 metus darytai - pavyzdukas, kas atsitinka su rožėm per pora metų. Jei norit nuspėjamo dydžio krūmelių - nesodinkit senoviškų Ledų lotuliukas.gif
2011 birželis - pink Leda antą vasarą, Leda, knirpsas ir Rose de recht pirmą (rudenį sodintos):
user posted image
Šiandien, knirpsas vietoj Pink Ledos mulčo (vis dar neišgelbėjau jo, trauksiu kai didžiosios nužydės), toks pats likimas ir kitų tarpuose buvusių augalėlių:
user posted image

O kvapas wub.gif dieviškas
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2013 06 14, 11:48)
vėl aš  biggrin.gif padarėm fotkę analogišką prieš 2 metus darytai - pavyzdukas, kas atsitinka su rožėm per pora metų.
O kvapas  wub.gif dieviškas

vaje, kaip gražu wub.gif įsivaizduoju, kokie ten kvapai... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2013 06 14, 09:48)
vėl aš  biggrin.gif padarėm fotkę analogišką prieš 2 metus darytai - pavyzdukas, kas atsitinka su rožėm per pora metų. Jei norit nuspėjamo dydžio krūmelių - nesodinkit senoviškų Ledų lotuliukas.gif
2011 birželis - pink Leda antą vasarą, Leda, knirpsas ir Rose de recht pirmą (rudenį sodintos):
user posted image
Šiandien, knirpsas vietoj Pink Ledos mulčo (vis dar neišgelbėjau jo, trauksiu kai didžiosios nužydės), toks pats likimas ir kitų tarpuose buvusių augalėlių:
user posted image

O kvapas  wub.gif dieviškas

nuostabiau nei nuostabu thumbup.gif
ech kaip ir as noriu tokiuuuu.... gera mintis, nufotkinsiu dabar ir ziuresiu kas bus po keletos metu smile.gif
Atsakyti
4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Wilmaw @ 2013 06 15, 23:15)

labai grazi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2013 06 15, 23:20)
labai grazi  wub.gif

Dekui 4u.gif
Atsakyti
Raganele, nuostabūs vaizdai wub.gif
O kokios yra ankstesniame psl. - pirmos kairėje pusėje ir apie vidurį raudona? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Savašaknės ax.gif

user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
sveikutes!!! Ar jusu roziu amarai nepuola ? Kaip su jais kovojate ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(deivukas @ 2013 06 16, 19:30)
sveikutes!!! Ar jusu roziu amarai nepuola ? Kaip su jais kovojate ? g.gif

Mano nupurkštos Actara - tai jokių amarų nėra rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos roziu myletojos,

o mano rozynas miniatiurinis
http://public.fotki..../geles-394.html
Atsakyti
Jediara, kiek metelių savšaknėms? Prisigąsdinau, kad iššals, bet prisidaiginau visas, kurias nusipirkus kirpau viršūnes. Kelios, jau matosi, bus įsišakniję clap.gif
Atsakyti