Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 11

Ačiū Iš Kaimo, turiu ir Golden parfum,bet tikrai ne ji. Vijoklinė, labiau kreminė nei geltona, pumpurai rausvi, skleidžiantis raudonumas dingsta, gal dar kažkas auginate, kas čia pas mane gali būt?

Tikrai maximoje buvo galima rasti nukainuotų Abraham darby. Gailiuosi, kad nepirkau, suklaidino užrašas, kad tai vijoklinė rožė doh.gif

Beje, su paukščių mėšlu atsargiai, daug didesnis koncentratas, kad "nenudegintų" šaknų daug mažiau dėti reikia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adeliutė: 12 birželio 2013 - 23:30
Grožiai pas visas smile.gif Mano visos įprastos, tik šita gal kitokesnė - Gererous Gardener, jos kvapas pats įdomiausias - vaisiais gėlėm
Atsakyti
QUOTE(rek @ 2013 06 12, 13:37)
siandienos grobis turguj: swan lake, raubiter ir knirps smile.gif kazi ka vyras pasakys pamates mano grobi....
kas auginat tokias, gal kokiu pastebejimu, patarimuku  4u.gif

Gal Raubritter?

Aš tokią šiemet pasisodinau. Pamačiau pernai Rundalės pilies rožyne ir užsimaniau. Įspūdingai atrodo žiedukai - bumbuliukai. Jų nepaprastai daug. Bandysiu tvirtinti prie pergolės, tik dar šiuo metu nėra ką, liaunučiai stiebeliai, svarbiausia prigijo ir auga thumbup.gif .
Reiks šiemet anksčiau važiuoti į Rundalę, nes dauguma rožių jau buvo nužydėję pernai.
Šiemet tik pirmi metai su rožytėm. Parsisiunčiau iš Sibirkos rožyno, Perle Angevine gausiai žydėti žada, Variegata di Bologna du žiedelius sukrovus.
Kitos dar tik stiebus auginasi.
Atsakyti
Nebegaliu susilaikyt nefotkinusi
Atsakyti
Čia buvo kalba apie latvių rožininkus - tai aš buvau susisiekus internetu su šitais:
http://www.dailasrozes.lv/
atsakė greitai, rožės siunčia - net buvau jau išsirinkus ir gavus sąskaitą, bet paskui aš pati apsigalvojau ir vis tik pirkau lietuviškas.... Bet iš bendravimo paliko gerą įspūdį...
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2013 06 13, 10:33)

bigsmile.gif paziurejus i jusu geles,suprantu,kad pas mane gilus pavasaris, tik pumpurus krauna g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikis5 @ 2013 06 13, 11:41)
Čia buvo kalba apie latvių rožininkus - tai aš buvau susisiekus internetu su šitais:
http://www.dailasrozes.lv/
atsakė greitai, rožės siunčia - net buvau jau išsirinkus ir gavus sąskaitą, bet paskui aš pati apsigalvojau ir vis tik pirkau lietuviškas.... Bet iš bendravimo paliko gerą įspūdį...

Iš jų siunčiausi šį pavasarį , labai nekokios suvargusios rožės, lapai pageltę , labai blogas šaknynas. Rožės vamzdeliuose. Dabar jos pas mane pliki stimberiukai kyšo, gaila būtų jei neatsigautu.
Atsakyti
QUOTE(saulelė @ 2013 06 13, 12:49)
Iš jų siunčiausi šį pavasarį , labai nekokios suvargusios rožės, lapai pageltę , labai blogas šaknynas. Rožės vamzdeliuose.  Dabar jos pas mane pliki stimberiukai kyšo, gaila būtų jei neatsigautu.

vadinasi, gerai padariau persigalvojus... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2013 06 13, 10:33)

Labas visoms roziu myletojoms
Raganele, o tame paveikslelyje ten ta tolumoje rozine ir balta jos vijoklines ar kokios rusies tos nuostabios rozes?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skambute: 13 birželio 2013 - 11:43
QUOTE(Skambute @ 2013 06 13, 11:42)
Labas visoms roziu myletojoms
Raganele, o tame paveikslelyje ten ta tolumoje rozine ir balta jos vijoklines ar kokios rusies tos nuostabios rozes?

tolumoje yra senoviškųjų kampas - Pink Leda (aukščiausia), Leda (balta rausvais pakraštėliais) ir Rose de Recht. Gražuoliai krūmai, nuostabus, bet vienas žydėjimas, tik rose de Recht kartoja, kvapas nerealus, žiemomis nedengiu to kampo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 13 birželio 2013 - 12:23
QUOTE(raganele @ 2013 06 13, 12:22)
tolumoje yra senoviškųjų kampas - Pink Leda (aukščiausia), Leda (balta rausvais pakraštėliais) ir Rose de Recht. Gražuoliai krūmai, nuostabus, bet vienas žydėjimas, tik rose de Recht kartoja, kvapas nerealus, žiemomis nedengiu to kampo.

wub.gif Nuostabaus grožio krūmai. Kokio gi aukščio ta Pink Leda? Iš nuotraukos atrodo , kad 2-3 m. Atidėliojau ateičiai senovines, bet reiks sodintis. Gerai, kad atsiminiau, netoliese kaimuke auga suvargusi rausva rožė šalikelėj. Reiks nuvažiuot šakelių ir įšaknydint, nes jos kvapas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 06 13, 15:39)
wub.gif Nuostabaus grožio krūmai. Kokio gi aukščio ta Pink Leda? Iš nuotraukos atrodo , kad 2-3 m. Atidėliojau ateičiai senovines, bet reiks sodintis. Gerai, kad atsiminiau, netoliese kaimuke auga suvargusi rausva rožė šalikelėj. Reiks nuvažiuot šakelių ir įšaknydint, nes jos kvapas  thumbup.gif

Pink Ledos šakos 1,5-2m tai užima didelį plotą, reikia paskirt nemažą vietą joms, bet man labai gražus tas kampas visą birželį wub.gif kvapas tikrai nuostabus. Virš 2m aukščio pas mane tik vijoklinės Lagunos ir beveik tiek pat Generous gardeneriai.
Atsakyti