Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 11

QUOTE(luju @ 2013 06 12, 12:23)
Mergaites, gal galit padet, nulekiau geliu ir aisku neatlaike sirdis ,nusipirkau roziu krumeli ,vis aplipusia ziedais,bet niekur nerandu kiek ilgai ji mane dziugins, ar tik viena kart,ar iki rudens bus ziedu  g.gif , ziopla ,nepaklausiau  doh.gif , sodinsiu i vazona, http://www.pflanzmic...ekuesschen.html

rašoma, kad atspari, puiki rožė, žydi gausiai ir kartoja, tinka vazonams nes iš mažųjų:
http://www.rosebook....e/schneekussen/
http://www.helpmefin...l.php?l=2.36793
pati neauginu, negaliu pakomentuoti
Atsakyti
QUOTE(luju @ 2013 06 12, 11:23)
Mergaites, gal galit padet, nulekiau geliu ir aisku neatlaike sirdis ,nusipirkau roziu krumeli ,vis aplipusia ziedais,bet niekur nerandu kiek ilgai ji mane dziugins, ar tik viena kart,ar iki rudens bus ziedu  g.gif , ziopla ,nepaklausiau  doh.gif , sodinsiu i vazona, http://www.pflanzmic...ekuesschen.html

Internete randu, kad dažnai žydinti, nuo birželio iki rugpjūčio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikis5 @ 2013 06 12, 10:34)
rašoma, kad atspari, puiki rožė, žydi gausiai ir kartoja, tinka vazonams nes iš mažųjų:
pati neauginu, negaliu pakomentuoti

QUOTE(sm2002 @ 2013 06 12, 10:35)
Internete randu, kad dažnai žydinti, nuo birželio iki rugpjūčio  mirksiukas.gif

Aciu, mergaites 4u.gif , eilini karta matau,kad nemoku ieskoti blush2.gif , nu super,kad zydi gausiai ir kartojasi wub.gif
Papildyta:
sm2002 galiu labai ne i tema paklaust, kaip pas jus su potvyniais, gal daugiau ka galit pasakyt, ar kur pasiskaityt pas vokiecius,apie tuos potvynius, ar jau senka,ar dar ko tiketis, reikia ant dienu per Vokietija vaziuot ir nebezinom ka daryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2013 06 12, 10:18)
matau is foto, kad apdetos rozes nupjauta zole ar joms tai patinka? ar taip reikia?

Niekas nedejau, bet siemet uzmeciau plona sluoksni. Man atrodo rozem tai patinka.
Gal senai auginancios rozes gali pakomentuoti?
Atsakyti
siek tiek apie mulcha.
rozos pas mane uzmulciuotos smulkia pusu zieve, o vat kur stambesne , tai ojei, kiek joje sliuziuku -tokios visai dar kruopos. matyt dregna-patinka komfortiskiai augti pavesyje.
nezinau ar sliuzai valgo rozes (gal visgi ne), bet kitus augalus tai NIAAAAMMMM.....
tai su mulcu atsargiai smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2013 06 11, 18:55)
Nebandžiau, nežinau  g.gif Žinau tik kad paukščių mėšlas labai vertingas, turi daugiausiai maisto elementų.

Tadu bandysiu rolleyes.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2013 05 08, 10:38)
user posted image

Vis pasižiūriu į paveikslėlį wub.gif Kokia tai rožė?

QUOTE(luju @ 2013 06 12, 11:48)
Aciu, mergaites  4u.gif , eilini karta matau,kad nemoku ieskoti  blush2.gif , nu super,kad zydi gausiai ir kartojasi  wub.gif
Papildyta:
sm2002 galiu labai ne i tema paklaust, kaip pas jus su potvyniais, gal daugiau ka galit pasakyt, ar kur pasiskaityt pas vokiecius,apie tuos potvynius, ar jau senka,ar dar ko tiketis, reikia ant dienu per Vokietija vaziuot ir nebezinom ka daryt  g.gif

Vanduo daugiau nebekyla ir potvyniai į šiauries rytus persikraustė. Bijoma, kad užtvankos ir dambos prie Elbės neatlaikys : Dresdenas, Magdeburgas ir toliau į šiaurę link Hamburgo.
Atsakyti
[quote=sm2002,2013 06 12, 12:20]
Vis pasižiūriu į paveikslėlį wub.gif Kokia tai rožė?
Man į galvą ateina vienas pavadinimas: Summer Sung. Dar variantuose, jei kiek šviesesnė būt Abraham derby g.gif ]
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2013 06 12, 13:14)
siek tiek apie mulcha.
rozos pas mane uzmulciuotos smulkia pusu zieve, o vat kur stambesne , tai ojei, kiek joje sliuziuku -tokios visai dar kruopos. matyt dregna-patinka komfortiskiai augti pavesyje.
nezinau ar sliuzai valgo rozes (gal visgi ne), bet kitus augalus tai NIAAAAMMMM.....
tai su mulcu atsargiai  smile.gif))

valgo žiedus, pernai kai lietinga buvo vasara, tai vienos rožės visus žiedus suėdė... nespėdavau nurankiot. o kartais man rodos ir ūgliukais jaunais užsikanda... randu jų krūme tai vienur tai kitur. Aš irgi nemulčiuoju žole dėl šitos priežasties
Atsakyti
O man atrodo, kad tai Belvederis. Kažkur esu mačiusi internetinėj parduotuvėje . Summer Sung - aukštas, siauras krūmas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulelė: 12 birželio 2013 - 12:42
siandienos grobis turguj: swan lake, raubiter ir knirps smile.gif kazi ka vyras pasakys pamates mano grobi....
kas auginat tokias, gal kokiu pastebejimu, patarimuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sm2002 @ 2013 06 12, 12:20)
Vanduo daugiau nebekyla ir potvyniai į šiauries rytus persikraustė. Bijoma, kad užtvankos ir dambos prie Elbės neatlaikys : Dresdenas, Magdeburgas ir toliau į šiaurę link Hamburgo.

aciu uz atsakyma, kelias eina kaip tik netoli Magdeburgo, jauciu reiks atidet kelione unsure.gif
Atsakyti