Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 11

QUOTE(Linetax @ 2013 06 09, 22:56)
Mano realiai lygiai tokia kaip nuotraukoje, Jūsų gal kiek oranžinį atspalvį turi  g.gif Ar fotikas neparyškino?

Mano irgi tokia, kaip nuotraukoje, todel, kaip įdomu, kad taip skiriasi. Jo turi oranzinės spalvos.
Papildyta:
[
Ar Abraham Darby kas nors auginate kaip ne vijokline?
[/quote]

Mano Abraham Darby ne vijokline, ji apie 1m. auksčio.
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2013 06 10, 18:08)
Šiuo laikotarpiu rožes tręšiu paraugintomis raguočių mėšlo srutomis santykiu 1:10. Dar pridedu 1 v. šaukštą  kalio salietros. Tręšiu kartą į 2 savaites.

Aciu smile.gif O pauksciu raugas irgi tiktu? Va sito gerio, tai daug turiu biggrin.gif
Atsakyti
Zuikis5, TAU linkejimai smile.gif
user posted image
Atsakyti
[quote=tyli upė,2013 06 10, 15:06]
Kasžin šie latviai siunčia link mūsų? bigsmile.gif cool.gif
http://stadisim.lv/i...s...gid=7&See=1
http://stadisim.lv/i... stādi-Angļu rozes

Su Latviais bendravau preita rudenį , į užklausą ar siunčia rožes, atsakymą gavau teigiama, apsidžiaugiau puoliau rinktis ir daviau užsakymą. Laukiau 2 mėn., rožių nėra. Daviau užklausimą, atsakymą gavau, kad nebeturi tokių rūšių, nu jei nori ir lauk žmogau, jie jau patys neperspėja. Kažkaip nerimti jie man pasirodė schmoll.gif . O va iš vokiečių siūstis būtų visai thumbup.gif ,jų rožės daigeliai labai geri, ašku geriau siūstis rudenį plikom šaknim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulelė: 11 birželio 2013 - 16:19
QUOTE(JORIJA @ 2013 06 11, 08:54)
Aciu  smile.gif  O pauksciu raugas irgi tiktu? Va sito gerio, tai daug turiu  biggrin.gif

Nebandžiau, nežinau g.gif Žinau tik kad paukščių mėšlas labai vertingas, turi daugiausiai maisto elementų.
Atsakyti
Kiemo grazuole wub.gif Monako princas 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wilmaw: 11 birželio 2013 - 21:46
QUOTE(Wilmaw @ 2013 06 11, 21:45)
Kiemo grazuole wub.gif Monako princas 4u.gif
user posted image

drinks_cheers.gif Man taip pat gražiausia iš visų ši rožė, ilgai laikosi. Dar nežydi pas mane.
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2013 06 11, 15:26)
Zuikis5, TAU linkejimai smile.gif
user posted image

o. ačiū bigsmile.gif mano irgi jau žydi, kaip tik prisiminiau jos "sesę", pagalvojau kaip ten jai sekasi, ar peržiemojo... džiugu 4u.gif

čia, beje, irgi maximinė miniatiūrinė rožytė.... vos ne geriausiai iš visų jos man peržiemoja ir pirmos žiedus susikrauna, paskutinius jau iš po sniego nuskinu wub.gif
Papildyta:
...čia buvo kalba apie Sibirkos ir Virbickienės rožes - šiemet pavasarį sodinau vienų ir kitų... nors Sibirkos aišku kainos didesnės, bet kai dabar jos visos - buvę pliki stagarėliai, dabar jau išbujojo ir pumpurų pilnos - širdis džiaugias, o tos su lapais pasodintos - gaivaliojasi, nėra ką lygint...
Atsakyti
Pasirodau ir as savo rozytes smile.gif

user posted image
Atsakyti
matau is foto, kad apdetos rozes nupjauta zole ar joms tai patinka? ar taip reikia?
Atsakyti
Mergaites, gal galit padet, nulekiau geliu ir aisku neatlaike sirdis ,nusipirkau roziu krumeli ,vis aplipusia ziedais,bet niekur nerandu kiek ilgai ji mane dziugins, ar tik viena kart,ar iki rudens bus ziedu g.gif , ziopla ,nepaklausiau doh.gif , sodinsiu i vazona, http://www.pflanzmic...ekuesschen.html
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 06 10, 09:47)
Mano naujai pražydusios; The Piligrim, dėl kurio vis dar abejoju, kad tai ne Piligrimas, o kažkas kito. Jis iš vidurio abrikosinis, o ne geltonas
user posted image

Vakar parduotuvėje mačiau Piligrimą, tai to geltonumo minimaliai labai, kaip dar tuose neprasiskleidusiuose žieduose
Atsakyti