Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 11

QUOTE(luju @ 2013 06 10, 14:36)
Paziurejau sibirkos kainas ir apsidžiaugiau ,kad plikom saknim pirkau, taip uzkelti kainas, turbut vistiek perka  g.gif

aha, mane nemaloniai nustebino unsure.gif
pernai vazonuose pas juos pirkau po 25 litus. bet vietoje...
jei reik vienos tai dzin, bet jei daugiau- tai jau biski kerta... unsure.gif
Atsakyti
Kasžin šie latviai siunčia link mūsų? bigsmile.gif cool.gif
http://stadisim.lv/i...s...gid=7&See=1
http://stadisim.lv/i... stādi-Angļu rozes

Nu bent yra sąrašai su aprašymais, kur akis ir fantazijas paganyti cool.gif

Vokiečiai.. http://www.rosen-dir...Englische-Rosen
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyli upė: 10 birželio 2013 - 14:08
QUOTE(tyli upė @ 2013 06 10, 15:06)
Kasžin šie latviai siunčia link mūsų? bigsmile.gif  cool.gif
http://stadisim.lv/i...s...gid=7&See=1
http://stadisim.lv/i... stādi-Angļu rozes

Nu bent yra sąrašai su aprašymais, kur akis ir fantazijas paganyti  cool.gif

uf kokios grazios wub.gif
pabandyk parasyt uzklausima ax.gif mazu siustu g.gif
bliamba, upe, nu ka tu cia uzrodei mad.gif dabar matuoju akim erdves ir mastau kur dar cia butu galima velenos islpesti ph34r.gif
greit nei praeit siknos nesusibadzius biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vobla: 10 birželio 2013 - 14:29
QUOTE(vobla @ 2013 06 10, 16:22)
uf kokios grazios wub.gif
pabandyk parasyt uzklausima ax.gif  mazu siustu g.gif
bliamba, upe, nu ka tu cia uzrodei mad.gif dabar matuoju akim erdves ir mastau kur dar cia butu galima velenos islpesti ph34r.gif
greit nei praeit siknos nesusibadzius biggrin.gif

biggrin.gif Taigi turi žemės "lopinėlį".. Gali plėstis.
Aš tai vat vietoj daržų.. uošvio ir vyro siaubui ir pasiutimui "plečiuosi" cool.gif

Nu reiks susikaupti ir parašyti jiems.. tik dar nerandu, kur.. bigsmile.gif
Bet kiek grožybių bigsmile.gif
Atsakyti
Tyli upe, net seilės nutįso, viskas, bankrutuosiu doh.gif Kažin, ten vienmetės ar dvimetės, nes 4x6, jau 24 litai už krūmą {jei čia latais} O dar Šropšyro ledė yra , na negaliu, kaip jos man reikia tongue.gif
Atsakyti
nu ta roziu liga kai apima tai tikrai bigsmile.gif
as vis planuoju maximoj prasinest igyt virbickienes roziu, na jei issaltu ziema vis ne taip gaila butu jei pigiau pirktos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 06 10, 16:47)
Tyli upe, net seilės nutįso, viskas, bankrutuosiu doh.gif Kažin, ten vienmetės ar dvimetės, nes 4x6, jau 24 litai už krūmą {jei čia latais} O dar Šropšyro ledė yra , na negaliu, kaip jos man reikia tongue.gif

Parašiau užklausimą pirmiausia dėl siuntimo galimybių ir sąlygų.. Pagyriau, kad labai maloniai nustebimo jų asortimentas biggrin.gif
O, ar pirmametės, antrametės net nepaklausiau.. bet viską gi išsiaiškinsim, jei iš vis jie bendradarbiaus.
Beje biggrin.gif Parašiau, kad mes jau dvi norim.. Nu, tai reikėjo rašyt, kad bus daugiau.. "ligonių" hihihi.gif
Atsakyti
Mergaitės pagelbėkit mano rožytei. Gavau dovanų maximinę rožę. Iš pradžių lyg ir nieko atrodė. O dabar pradėjo vysti viršūnėlės ir juoduoja stiebelis. Apkirpau, bet negelbėja, nes kiti stiebeliai parėjo taip pat juoduoti nuo viršaus. Kas galėtų būti? Kažkokia grybinė liga? Kol kas dar vazonėly, nes gavau tik prieš savaitę.
Atsakyti
Paguglinau, radau truputį pigiau, tik asortimentas skurdesnis;
www.stadiblidene.lv
www.rozes.viss.lv
čia du augintojai pristatomi, tiksliau 2 medelynai. Reiks ieškoti kokio latvių ūkininkų registro, kad išeiti tiesiai į augintojus.
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2013 06 10, 16:00)
Parašiau užklausimą pirmiausia dėl siuntimo galimybių ir sąlygų.. Pagyriau, kad labai maloniai nustebimo jų asortimentas biggrin.gif
O, ar pirmametės, antrametės net nepaklausiau.. bet viską gi išsiaiškinsim, jei iš vis jie bendradarbiaus.
Beje biggrin.gif Parašiau, kad mes jau dvi norim.. Nu, tai reikėjo rašyt, kad bus daugiau.. "ligonių" hihihi.gif

noret tai norim, bet geriausia butu rudeniop plikomis saknimis parsisiusti. man rodos tada augalelis saugesnis, svoris siuntos mazesnis, o ir zeme iki rudens - vieta surast reikia bei paruosti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JORIJA @ 2013 06 10, 13:19)
O kuom rozes tresti ir kaip daznai, kad tokios grazios butu, kaip pas jus? wub.gif

Šiuo laikotarpiu rožes tręšiu paraugintomis raguočių mėšlo srutomis santykiu 1:10. Dar pridedu 1 v. šaukštą kalio salietros. Tręšiu kartą į 2 savaites.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linetax: 10 birželio 2013 - 18:13
QUOTE(zujka @ 2013 06 10, 17:12)
Mergaitės pagelbėkit mano rožytei. Gavau dovanų maximinę rožę. Iš pradžių lyg ir nieko atrodė. O dabar pradėjo vysti viršūnėlės ir juoduoja stiebelis. Apkirpau, bet negelbėja, nes kiti  stiebeliai parėjo taip pat juoduoti nuo viršaus. Kas galėtų būti? Kažkokia grybinė liga? Kol kas dar vazonėly, nes gavau tik prieš savaitę.

Tai nukirpk tuos juodulius ir kišk į žemę, kaip mat atsigaus 4u.gif
Eisiu pafotografuot savo maximinę pernai metais gautą. Vazoniuke suso vargšiukė, o dabar subujojusi auga ir žydi wub.gif
va kokia mano maximinė
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GIZZI5: 10 birželio 2013 - 20:25