Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 11

kaip zadejau, taip ir padariau, pasodinta thumbup.gif
user posted image
madam Knorr
user posted image
nefotosopinau, tiesiog balti krasteliai panasu kad labai apsisviete:)

aisku nesinori, bet manau visgi reik apkarpyt tuos ziedus, kaip tokiam krumeliui - per daug:)
ir mazoji perle angevine
user posted image

p.s. vos vakar pasodinau, siandien ant vieno krumelio pacio jauniausio auksciausio uglio radau amaru kruvele, tai is pradziu nurinkau, bet po to dar ir nukirpau. vis tiek pamaniau kad nepakenks ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daffni: 09 birželio 2013 - 22:11
QUOTE(jediara @ 2013 06 09, 21:19)
Kovo pab. , vėliau sodinau į šiltnamį ir iki dabar ten auga ax.gif

Aciu, pradzioj pagalvojau, kad pavasari jau su saknimis sodinote.

Koki auksti pasiekia vijokline abraham darby? Kazi, ar genint pavyktu ji sumazinti?

Dar klausimelis, kokias is maximos (baltose pakuotese) geltonos spalvos vijoklines auginate? Norisi suzinoti saviskes pavadinima. Zydi ir ant pirmameciu ugliu (po vyro pavasarinio smarkaus genejimo dar gausiau), turi vos rausva atspalvi, ypac pumpurai, siaip geltona bet jokiu budu ne citrinos atspalvis, greiciau kremine.
Aciu!
Atsakyti
QUOTE(Singrida @ 2013 06 09, 21:40)
čia Golden Celebration, ir nuostabiai kvepianti

Dekui 4u.gif masciau, kad gali but ir sita.
kazkaip atsirado vietos( beveik, nes dar reiktu zeme paruost, bet velena jau nulupta) dar vienai rozei. Pamasciau, kad neturiu nei vienos geltonos. gryna svari geltona man nepatinka, tai ziuriu kas cia butu platus augus galingas krumas ir ziedai labiau persikinio atspalvio....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vobla: 10 birželio 2013 - 07:32
labas rytas smile.gif prasiejau su actara per saviskes, lyg jau ner tu biesu. o kada galima kartot, jei vel ju atsiras?

na pas mane new dawn jau zydi, netgi i pabaiga gal jau, ale labai lietus matyt ziedam pakenke, isblaske... laukiu ritausmos, jau tokie nemazi pumpureliai smile.gif
Atsakyti
Mano naujai pražydusios; The Piligrim, dėl kurio vis dar abejoju, kad tai ne Piligrimas, o kažkas kito. Jis iš vidurio abrikosinis, o ne geltonas
user posted image
Chipendeille
user posted image
Kažkas klausėt pavadinimo maximinės geltonos- tai Golden Parfum
user posted image
Ir didysis maximinis nusivylimas- kažkoks laukinis erškėtis?Turėjo būti Golden Quin g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2013 06 10, 09:17)
Dekui 4u.gif  masciau, kad gali but ir sita.
kazkaip atsirado vietos( beveik, nes dar reiktu zeme paruost, bet velena jau nulupta) dar vienai rozei. Pamasciau, kad neturiu nei vienos geltonos. gryna svari geltona man nepatinka, tai ziuriu kas cia butu platus augus galingas krumas ir ziedai labiau persikinio atspalvio....

Oi, net susišypsojau.. iš "atsirado vietos" biggrin.gif

Bet smagu gi.. dėl dar vienos rožės mirksiukas.gif
Beje, tuo pačiu su panašiu klausimu.. man jau seniai kirba mintis apsiklausinėti tų, kąs augina.. kur perkamos Graham Thomas, Abraham Darby, Golden Celebration ir Leonardo da Vinci rožės? Ačiū, jei kas žinot smile.gif
Nuo pernai metų svajonių sąraše šie grožiai.
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2013 06 10, 12:41)
Leonardo da Vinci rožės? Ačiū, jei kas žinot smile.gif

as sita pirkau pas latvi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2013 06 10, 13:41)
Oi, net susišypsojau.. iš "atsirado vietos"  biggrin.gif

Bet smagu gi.. dėl dar vienos rožės  mirksiukas.gif
Beje, tuo pačiu su panašiu klausimu.. man jau seniai kirba mintis apsiklausinėti tų, kąs augina.. kur perkamos Graham Thomas, Abraham Darby, Golden Celebration ir Leonardo da Vinci rožės? Ačiū, jei kas žinot smile.gif

visos sitos yra sibirkoj, bet kaina siai dienai aukstoka g.gif . nes jos jau vazonuose nebe plikom saknim http://www.rozes.lt/...skos-rozes.html man rodos rudeni buna pigiau 28-30litu.
kiek pigiau ''sodo rozej'', bet ten sifrtuota.
leonardo red pirmamete pavyko nusipirkti turguje uz 5 litus ir lenoardo ruzava antramete taip pat is ten uz desietka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2013 06 10, 15:11)
visos sitos yra sibirkoj, bet kaina siai dienai aukstoka g.gif . nes jos jau vazonuose  nebe plikom saknim http://www.rozes.lt/...skos-rozes.html man rodos rudeni buna pigiau 28-30litu.
kiek pigiau ''sodo rozej'', bet ten sifrtuota.
leonardo red  pirmamete  pavyko nusipirkti turguje uz 5 litus ir lenoardo ruzava antramete taip pat is ten uz desietka biggrin.gif

Kas ta "Sodo rožė"? blush2.gif
Mano kaime negirdėta blush2.gif
Jau radau.. Virbickienės. Supratau 4u.gif

Ačiū, supratau. Nu, nesimpatiškos tos Sibirkos kainos ir rudenį, kiek pamenu mirksiukas.gif
Pažiūrėjau kainas dabar swoon.gif doh.gif cool.gif
Bet, spėju, subręsiu aš tiems keliems dideliems norams rudeniop ar pavasariop cool.gif Dabar gi dar pakentėsiu. Ačiū.

Supratau.. vaikščiosiu po turgus. Gal Kaune kada pavyks rasti Leonardus ax.gif

Man visų šių rožių žiedų forma tobula ir spalvos gražios cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyli upė: 10 birželio 2013 - 13:22
O kuom rozes tresti ir kaip daznai, kad tokios grazios butu, kaip pas jus? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2013 06 10, 14:18)

Man visų šių rožių žiedų forma tobula ir spalvos gražios  cool.gif

drinks_cheers.gif man irgi pacios tos wub.gif
Virbickienes pas mus maximos paprekiauja( lauko prekyvietiese). pigiau nei sibirka, bet buna ir dar nukainuoja i pabaiga...
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2013 06 10, 13:34)
drinks_cheers.gif  man irgi pacios tos wub.gif
Virbickienes pas mus maximos paprekiauja( lauko prekyvietiese). pigiau nei sibirka, bet buna ir dar nukainuoja i pabaiga...

Paziurejau sibirkos kainas ir apsidžiaugiau ,kad plikom saknim pirkau, taip uzkelti kainas, turbut vistiek perka g.gif
Atsakyti