kaip zadejau, taip ir padariau, pasodinta
madam Knorr
nefotosopinau, tiesiog balti krasteliai panasu kad labai apsisviete:)
aisku nesinori, bet manau visgi reik apkarpyt tuos ziedus, kaip tokiam krumeliui - per daug:)
ir mazoji perle angevine
p.s. vos vakar pasodinau, siandien ant vieno krumelio pacio jauniausio auksciausio uglio radau amaru kruvele, tai is pradziu nurinkau, bet po to dar ir nukirpau. vis tiek pamaniau kad nepakenks
QUOTE(jediara @ 2013 06 09, 21:19)
Kovo pab. , vėliau sodinau į šiltnamį ir iki dabar ten auga
Aciu, pradzioj pagalvojau, kad pavasari jau su saknimis sodinote.
Koki auksti pasiekia vijokline abraham darby? Kazi, ar genint pavyktu ji sumazinti?
Dar klausimelis, kokias is maximos (baltose pakuotese) geltonos spalvos vijoklines auginate? Norisi suzinoti saviskes pavadinima. Zydi ir ant pirmameciu ugliu (po vyro pavasarinio smarkaus genejimo dar gausiau), turi vos rausva atspalvi, ypac pumpurai, siaip geltona bet jokiu budu ne citrinos atspalvis, greiciau kremine.
Aciu!
QUOTE(Singrida @ 2013 06 09, 21:40)
čia Golden Celebration, ir nuostabiai kvepianti
Dekui masciau, kad gali but ir sita.
kazkaip atsirado vietos( beveik, nes dar reiktu zeme paruost, bet velena jau nulupta) dar vienai rozei. Pamasciau, kad neturiu nei vienos geltonos. gryna svari geltona man nepatinka, tai ziuriu kas cia butu platus augus galingas krumas ir ziedai labiau persikinio atspalvio....
labas rytas prasiejau su actara per saviskes, lyg jau ner tu biesu. o kada galima kartot, jei vel ju atsiras?
na pas mane new dawn jau zydi, netgi i pabaiga gal jau, ale labai lietus matyt ziedam pakenke, isblaske... laukiu ritausmos, jau tokie nemazi pumpureliai
na pas mane new dawn jau zydi, netgi i pabaiga gal jau, ale labai lietus matyt ziedam pakenke, isblaske... laukiu ritausmos, jau tokie nemazi pumpureliai
Mano naujai pražydusios; The Piligrim, dėl kurio vis dar abejoju, kad tai ne Piligrimas, o kažkas kito. Jis iš vidurio abrikosinis, o ne geltonas
Chipendeille
Kažkas klausėt pavadinimo maximinės geltonos- tai Golden Parfum
Ir didysis maximinis nusivylimas- kažkoks laukinis erškėtis?Turėjo būti Golden Quin
Chipendeille
Kažkas klausėt pavadinimo maximinės geltonos- tai Golden Parfum
Ir didysis maximinis nusivylimas- kažkoks laukinis erškėtis?Turėjo būti Golden Quin
QUOTE(vobla @ 2013 06 10, 09:17)
Dekui masciau, kad gali but ir sita.
kazkaip atsirado vietos( beveik, nes dar reiktu zeme paruost, bet velena jau nulupta) dar vienai rozei. Pamasciau, kad neturiu nei vienos geltonos. gryna svari geltona man nepatinka, tai ziuriu kas cia butu platus augus galingas krumas ir ziedai labiau persikinio atspalvio....
Oi, net susišypsojau.. iš "atsirado vietos"
Bet smagu gi.. dėl dar vienos rožės
Beje, tuo pačiu su panašiu klausimu.. man jau seniai kirba mintis apsiklausinėti tų, kąs augina.. kur perkamos Graham Thomas, Abraham Darby, Golden Celebration ir Leonardo da Vinci rožės? Ačiū, jei kas žinot
Nuo pernai metų svajonių sąraše šie grožiai.
QUOTE(tyli upė @ 2013 06 10, 12:41)
Leonardo da Vinci rožės? Ačiū, jei kas žinot
as sita pirkau pas latvi
QUOTE(tyli upė @ 2013 06 10, 13:41)
Oi, net susišypsojau.. iš "atsirado vietos"
Beje, tuo pačiu su panašiu klausimu.. man jau seniai kirba mintis apsiklausinėti tų, kąs augina.. kur perkamos Graham Thomas, Abraham Darby, Golden Celebration ir Leonardo da Vinci rožės? Ačiū, jei kas žinot
visos sitos yra sibirkoj, bet kaina siai dienai aukstoka . nes jos jau vazonuose nebe plikom saknim http://www.rozes.lt/...skos-rozes.html man rodos rudeni buna pigiau 28-30litu.
kiek pigiau ''sodo rozej'', bet ten sifrtuota.
leonardo red pirmamete pavyko nusipirkti turguje uz 5 litus ir lenoardo ruzava antramete taip pat is ten uz desietka
QUOTE(vobla @ 2013 06 10, 15:11)
visos sitos yra sibirkoj, bet kaina siai dienai aukstoka . nes jos jau vazonuose nebe plikom saknim http://www.rozes.lt/...skos-rozes.html man rodos rudeni buna pigiau 28-30litu.
leonardo red pirmamete pavyko nusipirkti turguje uz 5 litus ir lenoardo ruzava antramete taip pat is ten uz desietka
Kas ta "Sodo rožė"?
Mano kaime negirdėta
Jau radau.. Virbickienės. Supratau
Ačiū, supratau. Nu, nesimpatiškos tos Sibirkos kainos ir rudenį, kiek pamenu
Pažiūrėjau kainas dabar
Bet, spėju, subręsiu aš tiems keliems dideliems norams rudeniop ar pavasariop Dabar gi dar pakentėsiu. Ačiū.
Supratau.. vaikščiosiu po turgus. Gal Kaune kada pavyks rasti Leonardus
Man visų šių rožių žiedų forma tobula ir spalvos gražios
O kuom rozes tresti ir kaip daznai, kad tokios grazios butu, kaip pas jus?
QUOTE(tyli upė @ 2013 06 10, 14:18)
man irgi pacios tos
Virbickienes pas mus maximos paprekiauja( lauko prekyvietiese). pigiau nei sibirka, bet buna ir dar nukainuoja i pabaiga...
QUOTE(vobla @ 2013 06 10, 13:34)
man irgi pacios tos
Virbickienes pas mus maximos paprekiauja( lauko prekyvietiese). pigiau nei sibirka, bet buna ir dar nukainuoja i pabaiga...
Paziurejau sibirkos kainas ir apsidžiaugiau ,kad plikom saknim pirkau, taip uzkelti kainas, turbut vistiek perka