Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 11

QUOTE(jediara @ 2013 06 07, 15:40)
Gal šios - yra ir nepilnavidurių

user posted image

drinks_cheers.gif Šitos, šitos. O kaip jos vadinasi?
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 06 07, 19:16)
drinks_cheers.gif Šitos, šitos. O kaip jos vadinasi?

Vaistinis skaistenis ir pas mane senolių "palikimas" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 06 07, 17:42)
Vaistinis skaistenis ir pas mane senolių "palikimas" smile.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif Jei kartais būtų sėkliukių, parinkit. Nes prekyboje nemačiau jų.
Papildyta:
Radau, kas prekiauja skaistenio sėklomis, bet ten pernelyg pilnaviduriai. O pas jus tokie " iš vaikystės"
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 06 07, 22:13)
4u.gif  4u.gif  4u.gif Jei kartais būtų sėkliukių, parinkit. Nes prekyboje nemačiau jų.
Papildyta:
Radau, kas prekiauja skaistenio sėklomis, bet ten pernelyg pilnaviduriai. O pas jus tokie " iš vaikystės"

Į AŽ parašykite adresą - atsiųsiu augaliukų mirksiukas.gif
Atsakyti
raganele, baltu salaviju galima sodinti. Melynus sodinau prie geltonai zydinciu rozes, viedieniu ir leliju, o baltus krastuose prie rozinio atspalvio roziu. Dar tarp ju pasodinta balta pajurine gvaizde (ji uzdenge beveik visa zeme po rozemis), jei nepainioju pavadinimo.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 06 07, 15:30)
. Dar būna pūstatauriai balti, būtent Rundalėj jų mačiau, bet ten ne prie rožių g.gif

As pustatauriu pasisodinau i rozyna, ziuresu kaip bus rolleyes.gif
Atsakyti
Aš savo rožes persodinau pernai rudenį į kitą vietą, tai labai bijojau, kad neprigis ar nušals, bet nieko visos prigijo ir atsigavo po žiemos. Vakar buvau, tai jau pumpurai sukrauti visų thumbup.gif thumbup.gif . Aišku "visų" - juokingai skamba prieš jūsų galybę. Pas mane tik 3, pernai 3 nušalė po žiemos verysad.gif . Lauksiu žiedų wub.gif
Atsakyti
As jau negaliu sulaukti, kada prazys vijoklines...tiek pumpuru sukrove (ypac Rosarium Vetersen ir New Dawn), bet dar minimum 2 savaiciu laukti ;(
Atsakyti
QUOTE(DarkSecrets @ 2013 06 08, 22:02)
As  jau negaliu sulaukti, kada prazys vijoklines...tiek pumpuru sukrove (ypac Rosarium Vetersen ir New Dawn), bet dar minimum 2 savaiciu laukti ;(

Si nuostabioji roze vadinas Rosarium Uetersen drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos. Gelbekit...mano viena is dvieju rozyte (vijokline) uzpuole kazi kokie kirminukai (murzinai zali, gal 0,5 cm ilgio). Grauzia antroje lapo puseje, lyg ir tinklu primegzta yra...rozyte pradejo niokoti nuo apacios. Skyletus lapus nuskyniau, liko pliku kotuku. Bijau, kad ir virsutiniu lapu nenugrauztu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jju @ 2013 06 09, 11:13)
Sveikos, merginos. Gelbekit...mano viena is dvieju rozyte (vijokline) uzpuole kazi kokie kirminukai (murzinai zali, gal 0,5 cm ilgio). Grauzia antroje lapo puseje, lyg ir tinklu primegzta yra...rozyte pradejo niokoti nuo apacios. Skyletus lapus nuskyniau, liko pliku kotuku. Bijau, kad ir virsutiniu lapu nenugrauztu verysad.gif

Apie tai jau daug prirašyta - purškite Actara rolleyes.gif
Atsakyti
Kvapioji Fresia

user posted image

Pirmieji buvusios puokštės žiedai smile.gif

user posted image
Atsakyti