Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 11

QUOTE(jediara @ 2013 06 07, 09:57)
Norėčiau ir aš tokių džiunglių, bet neturiu laiko žiemai paruošti, taip kaip Jūs ax.gif

Kad ta pirmos foto lysvė nedengiama, ten senoviškos Leda, Pink Leda, Rose de Recht ir blizgesni lapai - nesenoviškos bet ir nedengiamos Aspirino - kad žydėtų iki žiemos, kai senoviškos nebekartos.
Kitas dengiu, bet nepasakyčiau, kad didelis vargas - didelį krūmą surišu, nulenkiu ir agroplėvele stora užkloju, kai kurios prabangiau, karkasą kokį iš vielos tinklo gauna "šiltnamiuką". Durpių nebepilu, nes tai sumirksta, tai sušunta, pažeidžia žievę, o nuo to reikalo paskui ir grybinės ligos labiau kabinasi.
Papildyta:
QUOTE(vanda_zydi @ 2013 06 07, 09:53)
galvojau si savaitgali nuvaziuot i sibirka, bet jauciu kad dar nelabai kas zydi... gal rizikuot ir palaukt dar savaite, bet bijau kad uzlis doh.gif

Prieš savaitę buvau, dar net rugosos nežydėjo, ten tikrai dar nebus įspūdingo žydėjimo dabar. Po savaitėlės kitos vėl trauksiu, rūpi kaip ten tie deriniai atrodo su daugiamečiais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2013 06 07, 11:09)
Durpių nebepilu, nes tai sumirksta, tai sušunta, pažeidžia žievę, o nuo to reikalo paskui ir grybinės ligos labiau kabinasi.

siemet savo kailiu isitikinau, kaip durpes dar buvo ilgai suledije, o saule zeme ridinejosi. rezultatas, sutrukinejo sakeliu zieve, kai jos buvo isale i durpes.
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2013 06 07, 12:09)
Kad ta pirmos foto lysvė nedengiama

Suprantu, kad Jūs jau rinkotės veisles pagal žydėjimą, atsparumą ligoms , šalčiui ir t.t. Aš pirkdavau dėl gražių žiedųsmile.gif Laikui bėgant gal taip pat atrasiu "savo" rožes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2013 06 07, 09:42)
Dėkui, kokių norėjau, tokie ir užaugo biggrin.gif labai džiunglių reikėjo, kad viskas augtų ir bujotų, virstų iš lysvių per kraštus. Yra rožių ir mėgstančioms tvarką ir minimalizmą, manau viskas prasidėt turi nuo planavimo ir veislių pasirinkimo. Mano neplanuotieji augalai, įskaitant maximines rožes auga laukuose ištremti, beje, rožė ten bujoja, nedengta žiemoja, dabar žydi, reiks kada nusikapstyt su fotiku.

labi labai grazu, ir as tokliu dziungliu noriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2013 06 07, 09:42)
Dėkui, kokių norėjau, tokie ir užaugo biggrin.gif labai džiunglių reikėjo, kad viskas augtų ir bujotų, virstų iš lysvių per kraštus. Yra rožių ir mėgstančioms tvarką ir minimalizmą, manau viskas prasidėt turi nuo planavimo ir veislių pasirinkimo. Mano neplanuotieji augalai, įskaitant maximines rožes auga laukuose ištremti, beje, rožė ten bujoja, nedengta žiemoja, dabar žydi, reiks kada nusikapstyt su fotiku.

Raganele, nuostabos rozes.
As dar pradinej stadijoj, kai sodinu kas papuole po ranka.
Bet jau dairausi rozes kuri butu ir atspari ir grazi ir pan ir t.t.
Norejau paklausti, kokios veisles roze pas jus paskutinej foto (geltona).
Atsakyti
QUOTE(Ingriukas77 @ 2013 06 07, 10:42)
..
Norejau paklausti, kokios veisles roze pas jus paskutinej foto (geltona).

Golden celebration - nerealaus kvapo rožė, dar tik pirmi žiedai, vėliau iki žiemos didžiuliais žydi smile.gif prie terasos pati ta wub.gif
Atsakyti
Su sibirka labai nesusivelinkit, maciau ju puslapje info, kad siemet lankymo liepos menesi laukuos nebus.
tik pardavimai iki birzelio vidurio ir viskas.
taip kad mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2013 06 07, 11:48)
Golden celebration - nerealaus kvapo rožė, dar tik pirmi žiedai, vėliau iki žiemos didžiuliais žydi smile.gif prie terasos pati ta  wub.gif

Įspūdingos rožės. Kiek joms metų? Aš irgi prie terasos susodinau tik kvepiančias, bet jų aplink bus kokios aštuonios, dar lelijos , ar tik nebūsiu padauginus su kvapu.
Kas netingit, važiuokit į Rundalę, ten irgi po kokių dvejų savaičių nerealus žydėjimas bus.
Atsakyti
Sveikos, gal patarsit? Mano dviejų antramečių vijoklinių rožių apačioj pradėjo gelsti lapai. Kas ne taip? Ko trūksta? Gal kokio gydymo reikia? g.gif
Atsakyti
Rundalė gera mintis, reiks mazgelį užsimegzt, galgi įkalbėsiu šeimyną smile.gif
Mano rožėms trečia vasara, na daugumai. Iš senoviškojo kampo viena tik ketvirtos vasaros, ta didžiausioji Pink Leda, ji ir mano avatare. Jau antrą vasarą rožynas pasidarė tokiu, kokio norėjau, o dabar užgulė tarpuose susodintus augalus. Šalavijų ir levandų šluotelės kyšančios pro rožių šakas man gražu, galvoju ką dar tokio šluotelinio balto tarp rožinių įsodint.
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2013 06 07, 14:10)
Rundalė gera mintis, reiks mazgelį užsimegzt, galgi įkalbėsiu šeimyną smile.gif
Mano rožėms trečia vasara, na daugumai. Iš senoviškojo kampo viena tik ketvirtos vasaros, ta didžiausioji Pink Leda, ji ir mano avatare. Jau antrą vasarą rožynas pasidarė tokiu, kokio norėjau, o dabar užgulė tarpuose susodintus augalus. Šalavijų ir levandų šluotelės kyšančios pro rožių šakas man gražu, galvoju ką dar tokio šluotelinio balto tarp rožinių įsodint.

Tarp šviesių rožių gražu muilinė guboja, o šluotelinis baltas- lijatris baltas. Aš prisodinau violetinio. Vaikystėj, atmenu, auginome tokias smulkias baltas ramunėles, dabar niekur internete nerandu, kas tai per augalas. Išnyko tėviškėj. Mama tarp raudonų rožių augino, jis pats pasisėdavo ir žydėjimo laikas sutapdavo. Dar pernai nusipirkau šilingės baltos, šluotelė tokia ilga, tik silpnai atžėlė, matysiu, ar gerai bus tarp rožių. Dar būna pūstatauriai balti, būtent Rundalėj jų mačiau, bet ten ne prie rožių g.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 06 07, 17:30)
Tarp šviesių rožių gražu muilinė guboja, o šluotelinis baltas- lijatris baltas. Aš prisodinau violetinio. Vaikystėj, atmenu, auginome tokias smulkias baltas ramunėles, dabar niekur internete nerandu, kas tai per augalas. Išnyko tėviškėj. Mama tarp raudonų rožių augino, jis pats pasisėdavo ir žydėjimo laikas sutapdavo.

Gal šios - yra ir nepilnavidurių

user posted image
Atsakyti