Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 11

QUOTE(harambele @ 2013 06 06, 15:27)
Noreciau Jusu patarimo. Pernai Sibirkos rozyne pirkau keleta roziu sodinuku, tarp ju pora pilnaviduriu vijokliniu, zydejo labai graziai praeita vasara, taciau dabar jau viena eme zydeti ir ziedai nebepilnaviduriai...Kas galejo jai nutikti? g.gif

Parašykite į Sibirkos rožyną, jie atsakinėja apie savo rožes ir, jeigu ką, pakeičia nauja.

Vobla, tobulas žiedas smile.gif o jei spalvą pagauti nori, fotkink ne saulėtą dieną, gal geriau pasiseks.

Mano tai širdis dainuoja birželį vien dėl rožių biggrin.gif kasrytą apeinu, norisi fotkint ir fotkint. Bet bandau susilaikyt, o tai rožės/vaikai/hobiai kartojasi metų metais nuotraukose. Visus kompus jais užkemšu.
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2013 06 07, 07:29)

Mano tai širdis dainuoja birželį vien dėl rožių  biggrin.gif kasrytą apeinu, norisi fotkint ir fotkint. Bet bandau susilaikyt, o tai rožės/vaikai/hobiai kartojasi metų metais nuotraukose. Visus kompus jais užkemšu.

Be reikalo, eikt ir fotkinkit, dekit cia ir visoms bus siekamybe tokius rozynus turet,(bent jau man ),o ziema vel galesit geretis ir laukt pavasario rolleyes.gif

O kokia cai roze knirpsas? Paziurejau nuotraukas, nesupratau,ji sliauzianti?, pagal spalva visai man tinkama, gal ir man prie chebros buti,eit pirkt g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Raganėle, drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif . Aš irgi kasryt aplekiu rožes ir dar visas pauostau. Vakar einu popietę pro pražydusias, ir kvapas jaučiasi, kaip gera bus, kai jos bus diiidelės.
Maniškių vijoklinių viena alėja, gaila , kad smarkiai genėtos, kad krūmą suformuoti, žemos dar. Priekyje su pumpurais Rosarium Uetersen, žydi Golden Parfum, toliau Parade, jau keli žiedeliai Sympatie, ir toliausiai Golden Shower
user posted image
Pražydo Mary Rose, pirma šakutė gvazdikėlių užuovėjoje.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2013 06 07, 08:29)

Vobla, tobulas žiedas  smile.gif o jei spalvą pagauti nori, fotkink ne saulėtą dieną, gal geriau pasiseks.

Sudetinga, ten pas mane tikra keptuve. Seselis buna turbut tik nakti g.gif Niekas neuzstoja nei is rytu, nei is pietu nei is vakaru...aj bigsmile.gif gi tereik ukanotos dienos sulaukti...
-----------
Is Kaimo o kaip arti leidziate kitoms gelems prie rozes glaustis? ar netrukdo tas siurpinis gvazdikas. nes pas mane siemet siti gvazdikai isvirto i mutantisko dydzio kerus ir labai jau ankstai apkabino kai kurias rozes unsure.gif tai as vis papesu papesu juos aplink kaip kokia zole, nes man toks jausmas, kad labai jie jau dusina tas rozes g.gif
Atsakyti
Vobla, pridygo tų šiurpinių gvazdikų kaip velnio miežių, o širdis neleido išravėti. Ten toks saulės iškeptas molynas likęs, sakau, gal kiek saulę sulaikys. Mat pernai darbininkai vedė vandentiekio įvadą naują, nebuvau namie, tai radau kelias rožes išrautas ir paskui į molį pasodintas, ir dabar reikia žemių privežti. O šiaip už kokio pusmetrio šalavijus sodinau irgi per didelis keras išaugo, reiks toliau persodinti. Nors dar abejoju, nes angliškuose gėlynuose , atrodo, taip arti viskas susodinta. Šiaip tarp rožių auginu lofantus, kosmėjas , galtonijas. Pabandžiau levandas, bet jos rožes skriaudžia, matyt irgi šaknys gilios, laimei neatsprogo kelios šiemet. Tai dabai levandos bus tik apvaduose rožynų.
Atsakyti
Deja pas mane rozyte neprigijo verysad.gif bent tokia paguoda kad vijokline labai graziai auga ir kruva pumpuru sukrovusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 06 07, 09:45)
Vobla, pridygo tų šiurpinių gvazdikų kaip velnio miežių, o širdis neleido išravėti. Ten toks saulės iškeptas molynas likęs, sakau, gal kiek saulę sulaikys. Mat pernai darbininkai vedė vandentiekio įvadą naują, nebuvau namie, tai radau kelias rožes išrautas  ir paskui į molį pasodintas, ir dabar reikia žemių privežti. O šiaip už kokio pusmetrio šalavijus sodinau irgi per didelis keras išaugo, reiks toliau persodinti. Nors dar abejoju, nes angliškuose gėlynuose , atrodo, taip arti viskas susodinta. Šiaip tarp rožių auginu lofantus, kosmėjas , galtonijas. Pabandžiau levandas, bet jos rožes skriaudžia, matyt irgi šaknys gilios, laimei neatsprogo kelios šiemet. Tai dabai levandos bus tik apvaduose rožynų.

nu uzmaciau jau nuotraukose, kad pas jus aplinka analogiska manajai- postatybine biggrin.gif
pas mane nei tvoru, nei trinkeliu, nei nuogrindos apie pamatus, bet gelynus vis tiek sodinu, nes kitaip tik ant penCijos ziedu sulaukciau biggrin.gif tai ir gelems tenka visokie statybiniai nemalonumai...
Atsakyti
Kad nemanau, jog rožes nuskriaus žoliniai augalėliai, levandos bent pas mane irgi nekenkia. Nufotkinau, kas liko iš tarpuose susodintų augaliukų... Rožės net pušį nustelbė, iš po jų kyšo bandantys pabėgs sidabrakrūmiai, jie sodinti padoriu metro atstumu nuo rožių.
Nu ir šiaip pasirodymui keli žedeliai ir daugyybė pumpurėlių rolleyes.gif
Ir tiesa, apsiniaukusią dieną viskas gražiau fotografuojasi, bet ne per objektyvą man spalvos saulėje tokios pat gražios kaip ir pavėsyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 07 birželio 2013 - 09:24
QUOTE(raganele @ 2013 06 07, 11:22)
Kad nemanau, jog rožes nuskriaus žoliniai augalėliai,

Pas Jus ne rožės, o tiesiog rožių krūmai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 06 07, 09:27)
Pas Jus ne rožės, o tiesiog rožių krūmai  thumbup.gif  wub.gif

Dėkui, kokių norėjau, tokie ir užaugo biggrin.gif labai džiunglių reikėjo, kad viskas augtų ir bujotų, virstų iš lysvių per kraštus. Yra rožių ir mėgstančioms tvarką ir minimalizmą, manau viskas prasidėt turi nuo planavimo ir veislių pasirinkimo. Mano neplanuotieji augalai, įskaitant maximines rožes auga laukuose ištremti, beje, rožė ten bujoja, nedengta žiemoja, dabar žydi, reiks kada nusikapstyt su fotiku.
Atsakyti
galvojau si savaitgali nuvaziuot i sibirka, bet jauciu kad dar nelabai kas zydi... gal rizikuot ir palaukt dar savaite, bet bijau kad uzlis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2013 06 07, 11:42)
Dėkui, kokių norėjau, tokie ir užaugo biggrin.gif labai džiunglių reikėjo, kad viskas augtų ir bujotų, virstų iš lysvių per kraštus. Yra rožių ir mėgstančioms tvarką ir minimalizmą, manau viskas prasidėt turi nuo planavimo ir veislių pasirinkimo. Mano neplanuotieji augalai, įskaitant maximines rožes auga laukuose ištremti, beje, rožė ten bujoja, nedengta žiemoja, dabar žydi, reiks kada nusikapstyt su fotiku.

Norėčiau ir aš tokių džiunglių, bet neturiu laiko žiemai paruošti, taip kaip Jūs ax.gif
Atsakyti