Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 11

deja, nežinau... mugėj nebuvo jokių "cedeliukų" su pavadinimais ant augalų - kaip būna prekybos centruose... teks kraustyt jas rudenį iš tų vazonų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saigha @ 2013 06 04, 21:41)
deja, nežinau... mugėj nebuvo jokių "cedeliukų" su pavadinimais ant augalų - kaip būna prekybos centruose... teks kraustyt jas rudenį iš tų vazonų biggrin.gif

greiciausiai teks biggrin.gif
Atsakyti
Prikaskite zemeje ir puikiausiai ismiegos per ziema lake.
Atsakyti
Planuoju sodinti rozes is vazoneliu ir nebezinau kaip kuo geriau paruosti zeme. Zinau zinau, kad reikejo vos ne praeita rudeni tuo uzsiimti, bet ax.gif yra kaip yra. Jokiu mesliuku nera ir nebus. Tai ar man pirkt kokios zemes, maisyt g.gif patarkit prasau.
Nes kur pasodinau pries 1,5 men plikom saknim, tai nepasakyciau kad gerai auga doh.gif . Aisku kai kurias pasodinau vos ne vien i durpes blush2.gif , bet jau pora likusiu pasodinau primaisius visokiu zemiu.
Nesinori daugiau nesamoniu daryt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daffni @ 2013 06 04, 23:46)
Planuoju sodinti rozes is vazoneliu ir nebezinau kaip kuo geriau paruosti zeme. Zinau zinau, kad reikejo vos ne praeita rudeni tuo uzsiimti, bet ax.gif yra kaip yra. Jokiu mesliuku nera ir nebus. Tai ar man pirkt kokios zemes, maisyt g.gif  patarkit prasau.
Nes kur pasodinau pries 1,5 men plikom saknim, tai nepasakyciau kad gerai auga doh.gif . Aisku kai kurias pasodinau vos ne vien i durpes blush2.gif , bet jau pora likusiu pasodinau primaisius visokiu zemiu.

o kokia zeme pas jus apskritai? jei prasta, tai tikrai gerinciau. jei tu roziu bus sodinta daugiau , tai dal visai apsimoka, ne maisais pirkaliot ir tampytis, o imt koki nedideli sunkvezimuka? galbut tas sodintas i durpes rudeni reiktu persodint i normalesne zeme, nes kasmet jos tik vargs, skurs, ligas trauks ir likusias uzkretines. as apie tai pagalvociau...
Atsakyti
QUOTE(daffni @ 2013 06 04, 23:46)
Planuoju sodinti rozes is vazoneliu ir nebezinau kaip kuo geriau paruosti zeme. Zinau zinau, kad reikejo vos ne praeita rudeni tuo uzsiimti, bet ax.gif yra kaip yra. Jokiu mesliuku nera ir nebus. Tai ar man pirkt kokios zemes, maisyt g.gif  patarkit prasau.

betkurioje sodininku pardeje yra zemiu ROzems, +durpiu rozems.(arba yra jau iskart paruostu-sumaisytu)
jei nenorite pirkti, ir pas jus tu roziu daug, tada isivaizduoju ieskotis juodzemio nerugstaus +nerugsciu durpiu, ir maisyti 50/50...na lyg ir viskas. na ir aisku duobe didesne, ir platesne,
o seip jei skaitote rus, stai chia, nors yra ir LT straipsniu.
http://www.rosebook....oz/posadka-roz/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looo: 05 birželio 2013 - 08:02
QUOTE(raganele @ 2013 06 04, 17:46)
Ui pas mane irgi tokių margumynų jau yra, skabau ir tiek, kadangi ir dėmėtumo radau, ruošiuosi fungicidais prasieit.
Rožės savo ūgį deklaruojamą pasiekia ne pirmais metais. Jei antrametes susodinot ir jos nori iškart žydėt, tai pažydės ir paskui dar pasišakos. Mano daugumai rožių tik trečia vasara, o jos tikrai didelės. Veislei priklausančius aukščius dauguma priaugo pirmais metais, bet buvo retos, antrais metais nuo pavasario jau šakojosi ir tankėjo.
Rugosos kaip kurios - Wasagaming nuo gegužės vidurio žydi, tai jau baiginėja, Hansa vėliau pradėjo, didžioji dauguma greit peržyd4jo, nes per šilumą pataikė, ji kartojanti, tad dar yra keli pumpurėliai, ją pjūklelis pripjovė gerokai... Dar yra Wild Edric, ta žiūriu tik pradėjo žydėt, kažkaip nebuvau priskaičiavusi prie erškėčių. Tai ne visos baigia, tik tos spartuolės pirmos.

Mergaites, o purskiat per metus daznai? Ar kai pamatos jau problema, ar pagal koki grafika?
Mano naujos, siemet sodintos rozes, vienos zydi, o kitos tiesiog stovi tokios mazytes g.gif
Va mano pirmieji ziedai. Bet kas cia per ugis g.gif
user posted image

sitos kaip tik pameciau veisles pavadinima doh.gif Bet kitos tai: Tropicana ir Judy Garland.
Beje gal jei rozes per tankiai susodintos jos pradeda neaugti... Nes pas mane vietos mazai, tai sukisau i maza plota, bet is ju 2 poliantines, tai jos mazos, viena ikisau is vazonelio maza. Na ir 3 naujs kurios, kogero turetu buti didesnes....
Atsakyti
QUOTE(Ingriukas77 @ 2013 06 05, 11:28)
Mergaites, o purskiat per metus daznai? Ar kai pamatos jau problema, ar pagal koki grafika?
Mano naujos, siemet sodintos rozes, vienos zydi, o kitos tiesiog stovi tokios mazytes  g.gif
Va mano pirmieji ziedai. Bet kas cia per ugis  g.gif
user posted image

sitos kaip tik pameciau veisles pavadinima doh.gif  Bet kitos tai: Tropicana ir Judy Garland.
Beje gal jei rozes per tankiai susodintos jos pradeda neaugti... Nes pas mane vietos mazai, tai sukisau i maza plota, bet is ju 2 poliantines, tai jos mazos, viena ikisau is vazonelio maza. Na ir 3 naujs kurios, kogero turetu buti didesnes....

Ugis tai biggrin.gif bet uztat kokie ziedai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 06 04, 21:09)
Pirmieji žiedai  ax.gif

Jediara, kaip visad tavo gėlės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingriukas77 @ 2013 06 05, 12:28)

Va mano pirmieji ziedai. Bet kas cia per ugis  g.gif

Tokiai mažutei tikrai neleisčiau žydėti, tegul gerai prigyja ir šakas augina rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Awita @ 2013 06 05, 19:25)
Jediara, kaip visad tavo gėlės  wub.gif

Ačiū 4u.gif Šiandien žiedelių jau daugiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 06 05, 21:39)

Ačiū 4u.gif  Šiandien žiedelių jau daugiau  ax.gif

user posted image

o ši "išmesta" į pavėsį, bet žydėti labai nori smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 06 05, 19:39)
Tokiai mažutei tikrai neleisčiau žydėti, tegul gerai prigyja ir šakas augina rolleyes.gif

As vienai nukirpau du pumpurus, tai ji is viso uzsimarinavo.... Pries menesi sodinau tai dabar lyg viena lapeli isleido....
Atsakyti