Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 11

O aš drąsiai rinkčiausi Heimatmelodie, na gal dar Elvershorn, iš aukštesnių Lichtkonigin Lucia, Baroc.
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2013 06 01, 16:47)
O ar čia yra auginančių pilnavidures poliantines?

Eulalia Berridge 4u.gif
Atsakyti
Ačiukas visoms 4u.gif Eisiu pagooglinti smile.gif
Atsakyti
Aciu mergaites, uz atsakymus. Atsiprasau, kad iskart neparasiau- tikrai ne arbatine, greiciausiai floribundine, bet ji „ant koto” (uzmaciau „Pervazos” rusiuke, geliu parduotuvej).
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 06 01, 23:58)
Eulalia Berridge  4u.gif

Šitą grožį kuris džiugina iki vėlyvo rudens wub.gif ir aš turiu. Mane dabar žiauriai domina President Duhem.
Atsakyti
Lichtkonigin Lucia,- grazi, bet deja neuzauga iki Inetax nurodyto aukscio, be to ir krumo formana kaip "susuktos tutos is popieriaus forma'' ilgas tarpas tarp zydejimu.
Iceberg... antroje vasaros puseje stovi plika be lapu, Tai sios rozes trukumas,nors ir purksta profilaktiskai.
Gero pasirinkimo
Atsakyti
Iceberg... antroje vasaros puseje stovi plika be lapu, Tai sios rozes trukumas,nors ir purksta profilaktiskai.
Gero pasirinkimo
[/quote]

Roze be lapu vasara? Iceberg zydi be tarpu ir labai gausiai, ziedai labai ilgai laikosi ir lapu nemeta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DarkSecrets: 02 birželio 2013 - 10:33
Keista, Liucijos šakos pernai pas mane buvo išaugę iki 1,5 m , nors pirmametė. O tvarkinga krūmo forma man privalumas g.gif O Iceberg tik šiemet pirkau.
Atsakyti
wub.gif wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Kuo vardu ši gražuolė?
Atsakyti
ten kur svelniai ruzava, yra Verbickienes, AFRD- Frederic Mistral®
o tos kur dvi salia, tai siemet pirkau, DEEP WATER, jokios info paskaityti apie ja nerandu, manau issals, olanduke, bet nesusilaikiau....tobulos ziedo formos "vaskine" arbatinuke, lyg ziedai turetu laikytis iki N savaiciu-panasu kad tiesa...na ziuresim kaip seksis jai smile.gif

stai chia dar ji :
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looo: 02 birželio 2013 - 20:35
dar turiu kl,
ka reikia daryti, norint kad krumas issisakotu is apacios, tiksliau zemai.
nes zieda nukerpu dazniausiai skaiciuojant 5 lapus nuo virsaus, arba kai matau kad leidzia is pazasteles zieda(dazniausiai aukstokai)...
reikalas tame,jog ziemai nukerpu rozes trumpai, apie 10-15cm, tai ta issisakojima gaunasi irgi nukerpu...gal verta ziedus nukirpti labai trumpai, kad kita saka leistu kuo zemiau?
nelabai ismanau si reikala-patarkite...arba jaunam krumui isvis neduoti zydet, kad visa jega eitu i saknis, ir lapus?

p.s. kalba apie arbatinukes.
isanksto Aciu smile.gif
Atsakyti