O aš drąsiai rinkčiausi Heimatmelodie, na gal dar Elvershorn, iš aukštesnių Lichtkonigin Lucia, Baroc.
QUOTE(GIZZI5 @ 2013 06 01, 16:47)
O ar čia yra auginančių pilnavidures poliantines?
Eulalia Berridge
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 06 01, 23:58)
Eulalia Berridge
Šitą grožį kuris džiugina iki vėlyvo rudens ir aš turiu. Mane dabar žiauriai domina President Duhem.
Lichtkonigin Lucia,- grazi, bet deja neuzauga iki Inetax nurodyto aukscio, be to ir krumo formana kaip "susuktos tutos is popieriaus forma'' ilgas tarpas tarp zydejimu.
Iceberg... antroje vasaros puseje stovi plika be lapu, Tai sios rozes trukumas,nors ir purksta profilaktiskai.
Gero pasirinkimo
Iceberg... antroje vasaros puseje stovi plika be lapu, Tai sios rozes trukumas,nors ir purksta profilaktiskai.
Gero pasirinkimo
Gero pasirinkimo
[/quote]
Roze be lapu vasara? Iceberg zydi be tarpu ir labai gausiai, ziedai labai ilgai laikosi ir lapu nemeta.
Gero pasirinkimo
[/quote]
Roze be lapu vasara? Iceberg zydi be tarpu ir labai gausiai, ziedai labai ilgai laikosi ir lapu nemeta.
Keista, Liucijos šakos pernai pas mane buvo išaugę iki 1,5 m , nors pirmametė. O tvarkinga krūmo forma man privalumas O Iceberg tik šiemet pirkau.
Kuo vardu ši gražuolė?
ten kur svelniai ruzava, yra Verbickienes, AFRD- Frederic Mistral®
o tos kur dvi salia, tai siemet pirkau, DEEP WATER, jokios info paskaityti apie ja nerandu, manau issals, olanduke, bet nesusilaikiau....tobulos ziedo formos "vaskine" arbatinuke, lyg ziedai turetu laikytis iki N savaiciu-panasu kad tiesa...na ziuresim kaip seksis jai
stai chia dar ji :
o tos kur dvi salia, tai siemet pirkau, DEEP WATER, jokios info paskaityti apie ja nerandu, manau issals, olanduke, bet nesusilaikiau....tobulos ziedo formos "vaskine" arbatinuke, lyg ziedai turetu laikytis iki N savaiciu-panasu kad tiesa...na ziuresim kaip seksis jai
stai chia dar ji :
dar turiu kl,
ka reikia daryti, norint kad krumas issisakotu is apacios, tiksliau zemai.
nes zieda nukerpu dazniausiai skaiciuojant 5 lapus nuo virsaus, arba kai matau kad leidzia is pazasteles zieda(dazniausiai aukstokai)...
reikalas tame,jog ziemai nukerpu rozes trumpai, apie 10-15cm, tai ta issisakojima gaunasi irgi nukerpu...gal verta ziedus nukirpti labai trumpai, kad kita saka leistu kuo zemiau?
nelabai ismanau si reikala-patarkite...arba jaunam krumui isvis neduoti zydet, kad visa jega eitu i saknis, ir lapus?
p.s. kalba apie arbatinukes.
isanksto Aciu
ka reikia daryti, norint kad krumas issisakotu is apacios, tiksliau zemai.
nes zieda nukerpu dazniausiai skaiciuojant 5 lapus nuo virsaus, arba kai matau kad leidzia is pazasteles zieda(dazniausiai aukstokai)...
reikalas tame,jog ziemai nukerpu rozes trumpai, apie 10-15cm, tai ta issisakojima gaunasi irgi nukerpu...gal verta ziedus nukirpti labai trumpai, kad kita saka leistu kuo zemiau?
nelabai ismanau si reikala-patarkite...arba jaunam krumui isvis neduoti zydet, kad visa jega eitu i saknis, ir lapus?
p.s. kalba apie arbatinukes.
isanksto Aciu