Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba II

QUOTE(LumiLumi @ 2013 05 08, 14:14)
Sveikos, kazko ciuozia stogas siandien. Po pietu surijau greipfrukta, buvau ziauriai pasiilgus. Nulekiau i kirpykla, nusireziau plaukus, ech bus piktumu kai MB grys. Sedziu ir kaip kokia bjaurastis galvoju ka cia dar iskretus... any ideas?

Kolegei ant kėdės smeigtukų paberkit biggrin.gif
Sveikinu su nauja šukuosena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 05 08, 13:18)
Kolegei ant kėdės smeigtukų paberkit biggrin.gif
Sveikinu su nauja šukuosena smile.gif

Aciu wink.gif jau kai nusireziu tai be gailescio.
Cha cha nieko ideja, bet paskui atgal gauciau, ir turbut ne smeigtuku, bet skalpeliu biggrin.gif
Atsakyti
mano diena irgi susikta sad.gif mano augintinis - mazas paukstulis - vakar kazkaip susizeide kakla, ar narvo kompanjone prakirto ar pats kaip, nzn ir gausiai nukraujavo. galvojau nakties neistemps, bet dar gyvs siandien, nors tik tupi vienoj vietoj ir miega uzmiges tokiu letarginiu miegu, ko gero neistemps. kaip man jo gaila, negaliu, zliumbiu nuo vakar, uzsistresavus net skrandi skauda, nieko nebenoriu sad.gif vat pasiguodziau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 08 gegužės 2013 - 13:28
vargsas paukstulis sad.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 05 08, 14:27)
mano diena irgi susikta sad.gif mano augintinis - mazas paukstulis - vakar kazkaip susizeide kakla, ar narvo kompanjone prakirto ar pats kaip, nzn ir gausiai nukraujavo. galvojau nakties neistemps, bet dar gyvs siandien, nors tik tupi vienoj vietoj ir miega uzmiges tokiu letarginiu miegu, ko gero neistemps. kaip man jo gaila, negaliu, zliumbiu nuo vakar, uzsistresavus net skrandi skauda, nieko nebenoriu sad.gif vat pasiguodziau.

O vargšas sad.gif užjaučiu sad.gif plem, gal jam dar pagerės...
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 05 08, 14:05)
Sėdžiu ir verčiu straipsnius apie psoriazę ir paleo, apie pralaidų žarnyną bei autoimunines ligas. Mamai psoriazės priepuolis, išbėrė visą kūną, skauda, niežti, miegoti negali, ale manim vis tiek netiki, kad reik mitybą pakeisti. Jinai pas mane angliškai neskaito, tai sakau bent kažką nunešiu paskaityti, gal nors truputį patikės.

oi kaip gerai darai biggrin.gif butinai ir cia psidalink, labai aktuali man tema siuo metu, ieskojau lietuviu kalba, tai ne kažka... HS puslapi dabar skaitineju
Atsakyti
laikau pirstus sukryziuotus, reik islaukt kazkaip iki tos pabaigos, geros ar blogos doh.gif
viena yra kai nusiperki gyvuniuka is parduotuves, o kita kai pats uzsiaugini nuo mazo bambliuko. sita radau begiodama stadione, taip netycia kazko zemyn i zole paziurejau, o ten toks "slykstukas", matyt sarku vogtas is lizdo ir pamestas, atrode negyvas, bet is arciau paziurejau - kvepuoja! tai parsinesiau namo, 2010m:
user posted image
pipete maitinau, vaikiukas mano buvo ir isaugo i toki "padejeja" virtuvej:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 08 gegužės 2013 - 14:12
Aaaa, žinokit vakar sakiau, kad paleo nebūna mitybos planų. Tai pamelavau.
Yra tokia knyga Practical Paleo, kurioj yra keletas planų visoms 30 dienų su surašytais patiekalais ir receptais (kiekių nėra nurodyta).

Pvz.:
Day: 1
Breakfast: Mustard Glazed Chicken Thighs, Sweet Potato**, Raw Sauerkraut
Lunch: left-over Mustard Glazed Chicken Thighs, Summer squash*
Dinner: Grilled Garlic Flank Steak with Onions - no peppers, Baked Beets with Fennel**

Day: 2
Breakfast: left-over Garlic Flank Steak with Onions, Butternut Squash**
Lunch: Wild Canned Salmon with Olives, Avocado, Lemon Juice, Tomato, EVOO
Dinner: Sage Roasted Turkey Legs, Sweet Potato Pancakes, Steamed Spinach*

Day: 3
Breakfast: Chicken Thighs, left-over Sweet Potato Pancakes
Lunch: left-over Sage Roasted Turkey Legs, Persimmon, Asparagus & Fennel Salad
Dinner: Lemony Lamb Dolmas, Cilantro Cauli-Rice

ir t.t. smile.gif

EVOO Extra-virgin olive oil
* or other non-starchy vegetable
** or other starchy vegetable
Papildyta:
QUOTE(jautiena @ 2013 05 08, 15:12)
pipete maitinau, vaikiukas mano buvo ir isaugo i toki "padejeja" virtuvej:

Laikom kumščius, kad pasisektų tam gražuoliui smile.gif
Atsakyti
aciukas.
oho kiek saldziu bulviu ir moliugo tam menu! man patinka.
Atsakyti
Sveikutės,

Dėkoju už kantrybę ir atsakymus, aš visada mėgstu, dar kartą perklausti, ar tikrai gerai supratau.. ax.gif

Klausykit, saldžio sbulvės pas juos dominuoja, tai kodėl nelabai gerai mūsiškos bulvės? Man tos saldžios nelabau..
o klausimas dar kilo dėl to, kad dažniausiai bent dvi minimalias bulvikes metu į sriubą, o ją turiu dažnai virti savo guciams? Ar išvis valgote sriubas?

Ar jūs tik viską su daržovėmsi valgote?

Dėl svorio dar kalbėjote, aš stengiuso dažnai nesisverti..bet numesti turiu KĄ i rnemažai..pradžiai užtektų bent 10 kilų..(skamba kaip iš fantastikos srities..)

Ar labai neteršiu eterio, jei kasdien parašysiu (tikiuos kasdien) koks mano meniukas.. ? hihihi.gif

Tiesa, ieškojau vakar pardėj taukų maximinėj, neradau nė vieno..
Dabar ieškosiu ir GhI..ir kur Vilnietės perka kokosų sviestą (brangus zaraza.. biggrin.gif ) gal sakau urmu ar siųstis kur pigiau būtų?

Gal žinote kaip pakelti geležį? MB mėsą valgo, daržovių net daugiau už mane, bet labai žemas, ir gerą pusmetį nekyla.. jau ėmėm lakstyt per daktarus, baisu daros, jam silpna.. unsure.gif ir kame čia problema gali būti..

Šiandien kolkas valgiau: daaaug vandens ryte su citrina..sugriešyjau su kapučinu.. paprastai kavos išvis negeriu, tik kartais užsinoriu kažko panašaus.. Kotletukai troškinti su daržovėmia ir grikiais (sakėt kartais ir jūs valgot, be to pabaigt reikia)...vakare bus bliūdas salotų ir karbonadas..pomidorų sultys.. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akutee: 08 gegužės 2013 - 14:38
QUOTE(Akutee @ 2013 05 08, 14:33)

Dabar ieškosiu ir GhI..ir kur Vilnietės perka kokosų sviestą (brangus zaraza.. biggrin.gif ) gal sakau urmu ar siųstis kur pigiau būtų?

as neseniai cia uzsipirkau, buvo tuomet ir tas sviestas, bet nepasiemiau...kokosas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 05 08, 16:37)
as neseniai cia uzsipirkau, buvo tuomet ir tas sviestas, bet nepasiemiau...kokosas smile.gif

Čia kokosų aliejus, įtariu merginos apie kitokį kokosų sviestą kalba. O Ghi sviesto prekybos centruose yra, Maximoj ir Prismoj tikrai, kitur nežinau
Atsakyti