Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba II

QUOTE(Egliukasz @ 2013 05 08, 09:05)
drinks_cheers.gif Is tikruju baisiai demotyvuojantis dalykas yra. Ypac, jeigu sportuoji, tai svoris net nesikeicia, nes raumenys sunkesni daros. As megstu matuotis apimtis karta per menesy ir tiek. Zinau, kad viska darau del sveikatos, man tai pirmenybe. O jei grauziamasi del kiekvieno patiekaliuko su riebalais, kad nenukris niekas, nesimegaujama maistu, tai taip labai negerai. Man Paleo tikras issigelbejimas, nes kiausinio vieno nepraryciau, o su lasinukais, sonine labai skanu biggrin.gif
Beje, apie low fat dietas. Laikiausi kiausiniu dietos. Meniu buvo toks - puse apelsino ar greipfruto, pora virtu ar sausai keptu kiausiniu, pietums vaisiai ar salotos, vakarienei sausai keptas mesos gabalas. Per 4-5 dienas nebuvau net wc, pilvas buvo ispustas, is burnos kvapas kaip acetono, slapimo irgi baisus doh.gif O cia atsikelus ryte is skrandzio jokio kvapo, galeciau net dantu nevalyt biggrin.gif

man irgi Paleo patinka tuo, kad su WC jokių problemų neliko, jokių skausmų, jokių nemalonių pojūčių. nors pas mane dar toli gražu iki paleo net iki primal toloka, bet akivaizdu, kad batonai, duonos, košės ir bulvės nebuvo tinkamas maistas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dorotėja* @ 2013 05 08, 09:54)
drinks_cheers.gif nepasiduodu geriau atbėgu pas jus stiprybės ir patarimų pasisemt blush2.gif matau, kad MB reikia mažesnių dozių insulino kai valgo pagal mano nurodymus tai džiugina ir neleidžia pasiduot
Mano mažius kapoja kokosų sviestą kaip didžiausią skanėstą wub.gif ir man neduoda prie kavutės pasilepint smile.gif

Va cia sauniausi ir labiausiai motyvuojantys dalykai thumbup.gif As kokoso irgi palaizau kasdien po pora sauksteliu wub.gif Vakar guminukus pasidariau, net nezinau kodel g.gif Pavaisinau kaimynus, sake skanu, nors cukraus nedejau, tik zelatinos ir siek tiek vaisiu sulciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dorotėja* @ 2013 05 08, 10:09)
bet akivaizdu, kad batonai, duonos, košės ir bulvės nebuvo tinkamas maistas schmoll.gif

tai labai tinkamas maistas pigiai pašerti mases. Nes eilinis žmogus tebėra vergas, darbinis gyvuliukas, kurį reikia kuo pigiau maitinti. Todėl ir oficialios mitybos rekomendacijos tokios. Pažiūrėkite

http://vimeo.com/8223907
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 05 08, 09:42)
tai labai tinkamas maistas pigiai pašerti mases. Nes eilinis žmogus tebėra vergas, darbinis gyvuliukas, kurį reikia kuo pigiau maitinti. Todėl ir  oficialios mitybos  rekomendacijos tokios. Pažiūrėkite
http://vimeo.com/8223907
na, atsiprasau, bet man sitai jau yra per daug doh.gif teko viena toki fanatika pazinot - jis bijoju, kovojo, priesinosi kazkokiems "jiems" vis ziuredavo video ir skaitydavo veikalus apie konspiracines teorijas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 05 08, 11:17)
na, atsiprasau, bet man sitai jau yra per daug  doh.gif teko viena toki fanatika pazinot - jis bijoju, kovojo, priesinosi kazkokiems "jiems" vis ziuredavo video ir skaitydavo veikalus apie konspiracines teorijas doh.gif

drinks_cheers.gif as irgi nesupratau, pradejau ziuret, norejau mesti, bet labai buvo idomu kas gi bus gale -kas gi vis tik yra toji laisve? bet taip ir nepasake biggrin.gif tik kad nebuk gyvuliu doh.gif atsiprasau Vorestos, bet sitas filmukas -man visiskas briedas blush2.gif
Atsakyti
biggrin.gif atsiprašau, jei jums tai nepriimtina 4u.gif yra kaip yra, tik sunku tai pripažinti.
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 05 08, 12:41)
drinks_cheers.gif as irgi nesupratau, pradejau ziuret, norejau mesti, bet labai buvo idomu kas gi bus gale -kas gi vis tik yra toji laisve? bet taip ir nepasake  biggrin.gif tik kad nebuk gyvuliu  doh.gif atsiprasau Vorestos, bet sitas filmukas -man visiskas briedas  blush2.gif

pažiūrėjau iki galo biggrin.gif nes irgi tikėjausi kažko konkretaus. Konkretaus nieko nebuvo. Smagu viską kritikuoti, labai smagu biggrin.gif O dar smagiau pasakyti "Štai jums aiškūs įrodymai ir racionalus pagrindimas". Dafaq, kur tie įrodymai buvo? Tuose abstrakčiuose svaičiojimuose?
Autoriai matyt nežino, jog galima atsisakyti pilietybės, nebūti jokios valstybės piliečiu, niekam nedirbti ir nearti. Kaip senais gerais laikais.
Aš sakyčiau, kad labiau tiktų ne "Netikėk valstybe, netikėk žmonėm ir iš esmės būk šizofreniku ir paranoiku" bet "Mokėk įvertinti tai, kas tau sakoma ir pasirinkti tai, kuo tu tiki". Come on, religija juk irgi skirta žmonėms gyvenimą palengvinti, leisti tikėti, jog kažkas yra aukštesnis, kas jiems padeda, nereik jiems vieniems gyventi. Valstybingumas ir valstybė taip pat yra skirti gyvenimui palengvinti. Oooi, kaip baisu, valstybė sodina milijonus į kalėjimus. Joa, vargšai nekalti žmonės, kas juos ten sodina. Valstybė vagia iš mūsų pinigus (ir IRS - JAV mokesčių inspekcijos atitikmens nuotrauka). Nu bet po to visi gudrūs darbo biržose stovėti ir nemokamo mokslo, nemokamo gydymo reikalauti, tikėtis, kad už dyką bus sutvarkomi keliai, gatvės, miestas, organizuojami renginiai, vykdomas teisingumas ir palaikoma tvarka. Nenori būti gyvuliu? Nebūk!

Sorry, pykdo mane toks siaurumas žmonių ir vienpusiškumas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 05 08, 13:20)
Nu bet po to visi gudrūs darbo biržose stovėti ir nemokamo mokslo, nemokamo gydymo reikalauti, tikėtis, kad už dyką bus sutvarkomi keliai, gatvės, miestas, organizuojami renginiai, vykdomas teisingumas ir palaikoma tvarka. Nenori būti gyvuliu? Nebūk!

na bus ne į temą, bet atsakysiu:
o tu pamėgink savo vaiką nuo to "nemokamo mokymo" apsaugoti. Neišdegs. Sistema neleis, kad tavo vaikas liktų neišplautomis smegenimis. Juk tas "nemokamas mokymas" iš tiesų tai tik būdas paruošti jį jo paskirčiai: dirbk, pirk, mirk.

beje, nei mokamu nei nemokamu gydymu nebesinaudoju, ir nedomina jų "renginiai".
Atsakyti
Voresta, o kur kreiptumetes kojai luzus? g.gif i samana ar raganiu? g.gif ar siaip kokiai ligai uzklupus, tik nesakykit, kad esat tikra tuom, kad niekada niekuom nesirgsit?
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 05 08, 13:57)
Voresta, o kur kreiptumetes kojai luzus?  g.gif i samana ar raganiu?  g.gif  ar siaip kokiai ligai uzklupus, tik nesakykit, kad esat tikra tuom, kad niekada niekuom nesirgsit?

skaitau "į samana". Galvoju kas ta samana biggrin.gif
"voresta", neketinu savo vaikų saugoti nuo mokslo ar mokymo. Namie yra tėvai, kurie vaikui gali įdiegti kritinį mąstymą, ne vien mokykla juk vaiką auklėja ir moko.

Aš irgi gydymu nesinaudoju, tačiau kraujo tyrimų dar pasidaryti pati neišmokau, o juos pasidaryti karts nuo karto noriu.
O ir šiaip, nėra čia ką diskutuoti. Kaip draugė, mums susikibus dėl violetinės revoliucijos, pasakė "Ai, klausyk, politiniai čia dalykai, palik ramybėj". Na, tarkim politiniai, nepolitiniai, bet jei nesutariam, tai palikim ramybėj tą temą.
Papildyta:
Sėdžiu ir verčiu straipsnius apie psoriazę ir paleo, apie pralaidų žarnyną bei autoimunines ligas. Mamai psoriazės priepuolis, išbėrė visą kūną, skauda, niežti, miegoti negali, ale manim vis tiek netiki, kad reik mitybą pakeisti. Jinai pas mane angliškai neskaito, tai sakau bent kažką nunešiu paskaityti, gal nors truputį patikės.
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 05 08, 13:05)
skaitau "į samana". Galvoju kas ta samana biggrin.gif

Sėdžiu ir verčiu straipsnius apie psoriazę ir paleo, apie pralaidų žarnyną bei autoimunines ligas.

blush2.gif reik pradet draugaut su lt raidem pagaliau..geda geda.... blush2.gif

Kad tuos vertimus paskui cia mum paviesintum , butu super rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, kazko ciuozia stogas siandien. Po pietu surijau greipfrukta, buvau ziauriai pasiilgus. Nulekiau i kirpykla, nusireziau plaukus, ech bus piktumu kai MB grys. Sedziu ir kaip kokia bjaurastis galvoju ka cia dar iskretus... any ideas?
Atsakyti