QUOTE(Elata @ 2013 05 08, 09:43)
O jūs kasdien sveriatės? Nenorit mesti tų svarstyklių? Arba kartą per savaitę tik svertis? Nes labai nemotyvuoja tas nemažėjantis skaičius
Valgot tris kartus dienoj? Nepersivalgot, bet ir valgot pakankamai? Nepiktnaudžiaujat vaisiais ar riešutais? Sėlenas dar valgot?
Is tikruju baisiai demotyvuojantis dalykas yra. Ypac, jeigu sportuoji, tai svoris net nesikeicia, nes raumenys sunkesni daros. As megstu matuotis apimtis karta per menesy ir tiek. Zinau, kad viska darau del sveikatos, man tai pirmenybe. O jei grauziamasi del kiekvieno patiekaliuko su riebalais, kad nenukris niekas, nesimegaujama maistu, tai taip labai negerai. Man Paleo tikras issigelbejimas, nes kiausinio vieno nepraryciau, o su lasinukais, sonine labai skanu
Beje, apie low fat dietas. Laikiausi kiausiniu dietos. Meniu buvo toks - puse apelsino ar greipfruto, pora virtu ar sausai keptu kiausiniu, pietums vaisiai ar salotos, vakarienei sausai keptas mesos gabalas. Per 4-5 dienas nebuvau net wc, pilvas buvo ispustas, is burnos kvapas kaip acetono, slapimo irgi baisus
O cia atsikelus ryte is skrandzio jokio kvapo, galeciau net dantu nevalyt
Taip kad tikrai planuoju pasilikt, o jei pavyks nuo tiroksino nulipt su siuo gyvenimo budu, tai isvis busiu laiminga
Papildyta:
QUOTE(pumpica @ 2013 05 08, 09:54)
taiva kad nelabai cia man naujove, riebalu daugiau tik pridejau..jeigu nuo iprasto valgymo su gausybe angliavandeniu pereitum ant Paleo, tai turbut kristu greitai, o kadangi as jau nuo kovo menesio panasiai maitinuos, tai uztai cia taip...
Na as perejau nuo vaisiu ir darzoviu tikrai, angliavandeniu pas mane buvo ir taip maksimum 100-150 g per diena
Cia su visom duonom, pupom ir t.t.