QUOTE(maskatukas @ 2013 05 15, 20:07)
vau, sergu reta autoimunine liga, generalizuota sarkoidoze, paveike plaucius, oda-daresi negyjancios zaisdos ir isaugo nereali skydliauke, ja pasalino,
svoris pradejo labai kristi, nors apetitas ir buvo
labai slinko plaukai, nueidavai iki tualeto, nieko negalejau daryti, nuovargis begalinis, temperaturos atakos-iki 39,
skaudejo sanarius, prednizolono organizmas neprieme, nuo metatreksato, tai vaistas nuo vezio-vemdavau, po 7 men nutrauke ir ji,
gydymo metu truko plautis- drenas, antibiotikai , morfijus nuuo skausmo, tiesiog reme mane prie zemes, medikai skesciojo rankomis, as buvau pirmas ligonis ju praktikoje,
grizau namo ir pradejau savo gydyma-pirma knygos, geri filmai, daug jumoro laidu, po to truputi bandziau amerikiecio marsalo protokolo gydyma, daug vaistazoliu ir jau vaikstau, darau valgyt, mezgu
tai va
svoris pradejo labai kristi, nors apetitas ir buvo
labai slinko plaukai, nueidavai iki tualeto, nieko negalejau daryti, nuovargis begalinis, temperaturos atakos-iki 39,
skaudejo sanarius, prednizolono organizmas neprieme, nuo metatreksato, tai vaistas nuo vezio-vemdavau, po 7 men nutrauke ir ji,
gydymo metu truko plautis- drenas, antibiotikai , morfijus nuuo skausmo, tiesiog reme mane prie zemes, medikai skesciojo rankomis, as buvau pirmas ligonis ju praktikoje,
grizau namo ir pradejau savo gydyma-pirma knygos, geri filmai, daug jumoro laidu, po to truputi bandziau amerikiecio marsalo protokolo gydyma, daug vaistazoliu ir jau vaikstau, darau valgyt, mezgu
tai va
ojetus, nepasisekė. Bet svarbiausia, kad nesustojot ties vaistais, o pradėjot ieškoti pati, ką daryti.
Mes čia tikime/remiamės moksliniais tyrimais, kad grūdai, ankštiniai produktai, na, rafinuoti ir apdirbti produktai, cukrūs kenkia organizmui ir galiausiai žarnyną padaro pralaidų, t. y. į kraujotaką patenka nevisai suvirškinti maisto gabalėliai, todėl imuninė sistema bando organizmą apginti nuo tų gabalėlių ir leidžiasi į ataką prieš svetimkūnius. Tik dažnai maisto gabalėliai savo struktūra būna panašūs į organizmo nuosavas aminorūgštis, todėl imuninė sistema puola viską nesirinkdama ir taip sunaikinami ne tik maisto įsibrovėliai, tačiau ir dalis mūsų pačių ląstelių. Tai tęsiasi nuolat, išsivysto autoimuninė liga, kurią įprastinė mityba tik sunkina, o imunitetas toliau kovoja su mūsų pačių organizmu.
Tai vat, mes čia bandome maitintis tinkamiausiai mūsų organizmui