Elata kaip graziai ir issamiai viska atsake
Is alfa.lt perliuku:
Kiaulienos dieta
Gyvenimas be dietu
1. Valgyti maistingą, įvairų, dažniau augalinį nei gyvulinės kilmės maistą.
2. Keletą kartų per dieną valgyti grūdinių produktų ar bulvių.
3. Kelis kartus per dieną valgyti įvairių, šviežių vietinių
daržovių ir vaisių (bent 400 g per dieną).
5. Mažinti riebalų vartojimą; gyvulinius riebalus, kuriuose yra daug sočiųjų riebalų rūgščių, keisti augaliniais aliejais, turinčiais nesočiųjų riebalų rūgščių.
6. Riebią mėsą ir mėsos produktus pakeisti ankštinėmis daržovėmis, žuvimi, paukštiena ar liesa mėsa.
7. Vartoti liesą pieną, liesus ir nesūrius pieno produktus (rūgpienį, kefyrą, jogurtą, varškę, sūrį).
Viskas priesingai, nei mes cia darom Matyt per daug susidomejusiu Paleo atsirado
MB sako, kad turbut krenta duonos pirkimas, tai rasyt pradeda, kokia duona naudinga. Niekas margarino neperka, atsiranda straipsnis nuo margarinas pranasesnis uz sviesta, kad tikro sviesto nebera ir t.t.
Doroteja, musu svajone irgi panasi Kai kuriems zmonems reikia supurtymo deja tokio, kad suprastu, kaip netinkamai gyveno galbut tiek fiziskai, tiek moraliskai, kad sustotu, permastytu viska, pervertintu ir pakeistu savo judejimo krypty Deja viska siame gyvenime ismokstam skaudziuoju budu Gaila, kad mano a.a. tetis jau nieko nespejo pakeist Ir su tokiu poziuriu, kad geriau gyvensiu maziau, bet taip, kad prisiminciau, jis mus paliko budamas tik 55 metu Net anuku nespejau padovanot
QUOTE(Egliukasz @ 2013 05 07, 16:36)
Elata kaip graziai ir issamiai viska atsake
Is alfa.lt perliuku:
5. Mažinti riebalų vartojimą; gyvulinius riebalus, kuriuose yra daug sočiųjų riebalų rūgščių, keisti augaliniais aliejais, turinčiais nesočiųjų riebalų rūgščių.
6. Riebią mėsą ir mėsos produktus pakeisti ankštinėmis daržovėmis, žuvimi, paukštiena ar liesa mėsa.
7. Vartoti liesą pieną, liesus ir nesūrius pieno produktus (rūgpienį, kefyrą, jogurtą, varškę, sūrį).
Is alfa.lt perliuku:
Čia bendri mitybos patarimai iš visų dietologų asociacijų. USA dietologai tas gaires kuria ir koreguoja, o visi kiti kopijuoja. Lietuva irgi turi tokias pat gaires, berods Sveikatos ministerijos tinklalapy galima rasti. Man kaskart norisi nusišaut ten užsukus Jau gal 50 metų tokie pat nurodymai, o viskas tik blogėja. Mmm, taaaaip...
QUOTE(" voresta " @ 2013 05 07, 15:35)
trobikę+ ožkikę, kiaulikę, vištikę ir va auginies sau maistą vietoj to, kad savo laiką aukoji už pinigus (dirbi),stresuoji, gyveni netinkamoje aplinkoje, o už tuos pinigus perki nelabai kokybišką maistą ir "vaistus" sveikatai remontuoti.
Taip, paleo mityba- tai ir ramaus, be stresų gyvenimo filosofija.
https://www.youtube....h?v=pkI3C6J2h0c
vienas mano gyvūnėlių
Taip, paleo mityba- tai ir ramaus, be stresų gyvenimo filosofija.
https://www.youtube....h?v=pkI3C6J2h0c
vienas mano gyvūnėlių
taip taip būtent, va tokio gyvenimo aš ir noriu, gal būt ne tokio nudailinto išoriškai, bet ramaus ir sveiko viduje
koks fainas gyvūnėlis
QUOTE(Egliukasz @ 2013 05 07, 15:36)
Doroteja, musu svajone irgi panasi Kai kuriems zmonems reikia supurtymo deja tokio, kad suprastu, kaip netinkamai gyveno galbut tiek fiziskai, tiek moraliskai, kad sustotu, permastytu viska, pervertintu ir pakeistu savo judejimo krypty Deja viska siame gyvenime ismokstam skaudziuoju budu Gaila, kad mano a.a. tetis jau nieko nespejo pakeist Ir su tokiu poziuriu, kad geriau gyvensiu maziau, bet taip, kad prisiminciau, jis mus paliko budamas tik 55 metu Net anuku nespejau padovanot
dėl svajonės
O dėl tėvelio gaila , bet pas daugelį vyrų panašus požiūris MB kol kas atrodo supranta ir nori gyvent pagal mano jam siūlomus principus, o kaip bus ateitis parodys
Elatai pagarba uz laiko gaisima atsakinejant ir kitom, kurios dalinasi ziniom vel ir vel. O del to -nesupykit, ar skaitet, tai zinokit cia jum taip atrodo viskas paprastai aisku, kai viskas jau pazistama. O naujom personom viska suvirskint reik as kad ir skaiciau viska, bet viskas galvoj susimala, pasimeta, ir paskui vel ieskot per 50 psl kur lyg kazkas kazkur buvo pamineta tad aciu uz laiko gaisima greit viska ismoksim
4 kg kumpienos ir nugarinės pailgų gabaliukų supasi namo pastogėje , stogas rudo šiferio, pastogėj apie +30 laipsnių, tamsu ir sausa. Po savaitės, kitos bus gatava.
niam niam, atsargos kelionėms, pavaišinti svečiui ir vyrui į darbą įsidėti.
niam niam, atsargos kelionėms, pavaišinti svečiui ir vyrui į darbą įsidėti.
QUOTE(pumpica @ 2013 05 07, 17:59)
Elatai pagarba uz laiko gaisima atsakinejant ir kitom, kurios dalinasi ziniom vel ir vel. O del to -nesupykit, ar skaitet, tai zinokit cia jum taip atrodo viskas paprastai aisku, kai viskas jau pazistama. O naujom personom viska suvirskint reik as kad ir skaiciau viska, bet viskas galvoj susimala, pasimeta, ir paskui vel ieskot per 50 psl kur lyg kazkas kazkur buvo pamineta tad aciu uz laiko gaisima greit viska ismoksim
Man nesunku, tikrai tie klausimai tokie menami pasitaikė, konkreti informacija kaip jau rašiau kelis kartus, tik performuota į klausimus bet aišku, susimala viskas. Aš irgi po ranka turiu knygutes pasidėjus, jei kas, pasiieškau, pasiskaitau
QUOTE(Egliukasz @ 2013 05 07, 01:03)
Jauciu rimtas pokalbis su klozetu lauks manes, kaip LumiLumi TB Kaip beje jis laikos, gere sultinuka? Uzjauciu del ligos, bet sauniai laikais, neseniai diagnozuota buvo, dar reikalai pageres manau tikrai
Aciu uz gera zodi
Maniskis pasitaise. Islekes dvirati mina Jo, viriau sultini, gere. Dabar bijosi kazka ne to i burna deti, sake, kad cia as kalta su savo sveikom mitybom (aisku nepiktybiskai)
Papildyta:
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2013 05 07, 17:44)
Labai
Papildyta:
QUOTE(" voresta " @ 2013 05 07, 15:35)
Koks fainas
QUOTE(*Dorotėja* @ 2013 05 07, 15:57)
pasiskaičius Jūsų kyla mintys savo butą mieste keist į kaimo trobikę su keliais ha žemės aplink
Ir aš apie tai svajoju. Bent vištyčių savo turėt, kiaušinius rinkti
QUOTE(Elata @ 2013 05 07, 16:18)
Elata, labai labai ačiū už atsakymus.
O aš manau, šiandien sugadinau whole30, teks ilginti tikriausiai. Gi prisižiūrėjau į tuos Silverio blynelius ir man užsifiksavo kad bananus galima. Nes ir whole9 paskaičiau kad bananuose mažai fruktozės, ir pan. Bet įsigilinus labiau, išaiškėjo, kad bananai gali būti tik maisto dalis - blynuose, padaže ar dar kur bet ne grynas vaisius??? O aš vieną taiiiip skaniai susmaguriavau, kad paskui dar du prarijau.... nu nu
QUOTE(Kalastaja @ 2013 05 07, 20:13)
Ir aš apie tai svajoju. Bent vištyčių savo turėt, kiaušinius rinkti
O aš manau, šiandien sugadinau whole30, teks ilginti tikriausiai. Gi prisižiūrėjau į tuos Silverio blynelius ir man užsifiksavo kad bananus galima. Nes ir whole9 paskaičiau kad bananuose mažai fruktozės, ir pan. Bet įsigilinus labiau, išaiškėjo, kad bananai gali būti tik maisto dalis - blynuose, padaže ar dar kur bet ne grynas vaisius??? O aš vieną taiiiip skaniai susmaguriavau, kad paskui dar du prarijau.... nu nu
QUOTE(Elata @ 2013 05 07, 16:18)
Okay, be panikos Daugiau tais bananais nepiktnaudžiaukit ir viskas bus ok Šiaip patys whole9 sako, kad relax, mes iš jūsų tobulumo nesitikim, darykit kaip galit geriausiai ir nestresuokit, jei tobulai neišeis
Labuka visom, kiek suprantu is pokalbiu, daug kas is jusu pasirinko sia mityba del vienu ar kitu sveikatos problemu? As tik galiu dziaugtis, kad mano pasirinkimas yra toks tik todel, kad man si mityba labai artima ir atradus paleo, dar pasidare idomiau o mano pusryciai buvo : 1 kiausinis, puse avokado, pietums darbe salotos ir jautienos mesyte, o vakarienei laukia zuvis orkaiteje su paprika, svogunu ir pomidorai savo sultyse ir burokeliu salotos .
rude, sveikatos problemų kaip ir neturiu, o ši skani, soti ir labai priimtina kaimietei (beveik nieko nereikia pirkti )mityba leidžia tikėtis, kad jų neturėsiu ir ateityje