[quote=" voresta ",2013 05 15, 11:50]
susirask HS straipsnį "Apie ligas, kurių... nėra"
Dėkui voresta keliausiu į HS ir studijuosiu jei viskas bus įkandama mano galvai Noriu tikėti, kad buvimas kartu su visais ir su Paleo išspręs visas problemas
Papildyta:
[quote=Sedindriuke,2013 05 15, 11:50]
Faustinata, kokie vaistai tau buvo skirti (kas savaitę, kas dieną vartoti)? Pavadinimas
Sedindriuke, neprisimenu pirmųjų pavadinimo. Tik galiu pasakyt, kad vieną mėnesį gėriau kas vakarą po miltelį išmaišytą su vandeniu. Jie man nepatiko, tai gyd. išrašė BONVIVA , leidžiami kartą per mėnesį. Metus vartojusi ir pasiklausiusi visokių komentarų, galiausiai mečiau.
Nebuvo jokių skausmų ir žarnynas normalus, tik skrandyje sumaištis. Bandeliu rytoj tikrai nebus
Papildyta:
[quote=Silver79,2013 05 15, 12:34]
Labas. Bijau, kad ne mesa ir ne angliavandeniai cia kalti. Yra toks dalykas , kaip LAF. LAISVAS AMINORUGSCIU FONDAS. Daugiau apie tai pasiskaityk cia. [url=http://www.homosanitus.lt/lt/homo_sanitus/turinys/metabolizmas
Ačiū už patarimus Ale sriubikės mane tik ir gelbsti, negaliu aš be jų. Turėjau ir aš h.pyloti, tai su antibijotikais nugalabijau. Šiandien kepiau tamstos burokinius keksiukus, dar neataušo, tai pilnai įvertinti negaliu. O žalia masė buvo visai nieko
QUOTE(LumiLumi @ 2013 05 15, 17:46)
Sita zinau, bet man kaip tik pritupus nieko neiseina, o sedint viskas ok
Papildyta:
O, sitas man patiko
http://raypeat.com/a...longevity.shtml
"Dietitians often recommend eating poached salmon, rather than "red meat," to lower cholesterol. Experimenters have measured the toxic oxidized cholesterol in different foods prepared in a variety of ways. Steaming salmon produced several times as much oxidized cholesterol as frying it, because of the longer cooking time that allowed the polyunsaturated fatty acids to break down, producing toxins such as acrolein and free radicals that oxidize the cholesterol and other components of the fish. The toxic cholesterol content of the steamed salmon was much higher than that of beef cooked at a high temperature. "
Papildyta:
O, sitas man patiko
http://raypeat.com/a...longevity.shtml
"Dietitians often recommend eating poached salmon, rather than "red meat," to lower cholesterol. Experimenters have measured the toxic oxidized cholesterol in different foods prepared in a variety of ways. Steaming salmon produced several times as much oxidized cholesterol as frying it, because of the longer cooking time that allowed the polyunsaturated fatty acids to break down, producing toxins such as acrolein and free radicals that oxidize the cholesterol and other components of the fish. The toxic cholesterol content of the steamed salmon was much higher than that of beef cooked at a high temperature. "
tai va, aš ir nesupratau jūsų visų žavėjimosi lašiša ar tunu. O dar tuno konservai Mano pirmenybė paprastom neriebiom žuvytem - kaip baltymo, o ne riebalo šaltiniui. Man geriau karosas iš kūdros, nei lašiša iš PC. O taip mėgstu žuvį- o ne visad randu ką pirkt, kai noriu.
Papildyta:
QUOTE(Faustinata @ 2013 05 15, 18:26)
Dėkui voresta keliausiu į HS ir studijuosiu jei viskas bus įkandama mano galvai Noriu tikėti, kad buvimas kartu su visais ir su Paleo išspręs visas problemas
visų tikriausiai neišspręs, nes per vėlai pasipainiojom tau po akimis, prarasti organai gali trukdyti. Va, kad taip anksčiau, būtai viską išsaugojusi...
mes atrodo saloj gyvenam, aplink juros, vandenynai, o zuvies nera nebent vaziuotum iki uosto, kur specializuota zuvies parduotuvyte tos pacios dienos laimiki pardavineja, bet 30km i viena puse. o PC brudas visoks, vien is isvaizdos pirkt nesinori: tokios sumankytos, sutrintos, pati mesa pasisiausius, pairusi. matyt saldytos, paskui atsildytos... oj ne. dar pas vietini mesininka galima koki normalesni gabaleli nugriebt, bet aisku ir kaina atitinkama.
tos kur skardinese, tai bent jau nevoliotos ir neveziotos nezinia kiek. nors dabar stengiuosi pirkt koncervus mazesniu zuvyciu, kaip kad sardines - kuo mazesne tuo maziau brudo savyje prikaupusi is uzterstu vandenu.
tos kur skardinese, tai bent jau nevoliotos ir neveziotos nezinia kiek. nors dabar stengiuosi pirkt koncervus mazesniu zuvyciu, kaip kad sardines - kuo mazesne tuo maziau brudo savyje prikaupusi is uzterstu vandenu.
QUOTE(jautiena @ 2013 05 15, 16:45)
mes atrodo saloj gyvenam, aplink juros, vandenynai, o zuvies nera nebent vaziuotum iki uosto, kur specializuota zuvies parduotuvyte tos pacios dienos laimiki pardavineja, bet 30km i viena puse. o PC brudas visoks, vien is isvaizdos pirkt nesinori: tokios sumankytos, sutrintos, pati mesa pasisiausius, pairusi. matyt saldytos, paskui atsildytos... oj ne. dar pas vietini mesininka galima koki normalesni gabaleli nugriebt, bet aisku ir kaina atitinkama.
tos kur skardinese, tai bent jau nevoliotos ir neveziotos nezinia kiek. nors dabar stengiuosi pirkt koncervus mazesniu zuvyciu, kaip kad sardines - kuo mazesne tuo maziau brudo savyje prikaupusi is uzterstu vandenu.
tos kur skardinese, tai bent jau nevoliotos ir neveziotos nezinia kiek. nors dabar stengiuosi pirkt koncervus mazesniu zuvyciu, kaip kad sardines - kuo mazesne tuo maziau brudo savyje prikaupusi is uzterstu vandenu.
Faustinata, taip apie Bonviva užsiminta buvo ir ISWF knygoj, dabar kelis skyrius aktualius perskaičiau (pienas, riebalai) vėl.
Jautiena, aš ir sardines lapnoju. Morrisone perkuos, o ką darysi-žuvies noris. sušikt.. jūros kraštas o žuvis brangi, vienetais pardavinėja. na kai akcija, tai šiaurės jūros lašišą laaaabaaaiii retai paragaujam (alpstu kaip ji man skanu.. už tai kad tris kartus į metus tikriausiai paragauju).. Bet va skumbrė dar.. ant grotelių orkaitėj pakepta, daug mėsos, nedaug kaulų... jergus...
QUOTE(jautiena @ 2013 05 15, 18:45)
mes atrodo saloj gyvenam, aplink juros, vandenynai, o zuvies nera nebent vaziuotum iki uosto, kur specializuota zuvies parduotuvyte tos pacios dienos laimiki pardavineja, bet 30km i viena puse. o PC brudas visoks, vien is isvaizdos pirkt nesinori: tokios sumankytos, sutrintos, pati mesa pasisiausius, pairusi. matyt saldytos, paskui atsildytos... oj ne. dar pas vietini mesininka galima koki normalesni gabaleli nugriebt, bet aisku ir kaina atitinkama.
tos kur skardinese, tai bent jau nevoliotos ir neveziotos nezinia kiek. nors dabar stengiuosi pirkt koncervus mazesniu zuvyciu, kaip kad sardines - kuo mazesne tuo maziau brudo savyje prikaupusi is uzterstu vandenu.
tos kur skardinese, tai bent jau nevoliotos ir neveziotos nezinia kiek. nors dabar stengiuosi pirkt koncervus mazesniu zuvyciu, kaip kad sardines - kuo mazesne tuo maziau brudo savyje prikaupusi is uzterstu vandenu.
pirkau skumbrę sušaldytą neišdarinėtą, o kai atšildžiau, pamačiau jos visi riebalai susioksidavę, pageltę, o ir užšaldyta ji jau pradėjusi smukti, vidaus ašakos išlindusios iš mėsos teko vištom atiduoti...
QUOTE
nors dabar stengiuosi pirkt koncervus mazesniu zuvyciu, kaip kad sardines
tik ne aliejuje konservuotas ...
nea, tik savo sultyse. dar kartais pomidoru padaze, bet cia jau reik ziuret, kad cukraus butu neprikrauta. nors as vistiek ta padaza nupilu, bet skonis lieka. o sardines kemsu todel, kad kartu su kaulais, zarnom ir kakuciais uzkoncervuotos
maniskio bendradarbis turi zvejybini laivuka ir vis kalbina MB prisijungt kada, bet kazkaip niekaip nesusiderina. aisku, nieko mandra jie nepagautu, daugumoj tik skumbres eina, o jos turi toki astru specifini skoni ir kvapa, troboj net gamint ju nesinori, nes dvokia fui fui.
ziu jau beveik pripilstem ir trecia tema
maniskio bendradarbis turi zvejybini laivuka ir vis kalbina MB prisijungt kada, bet kazkaip niekaip nesusiderina. aisku, nieko mandra jie nepagautu, daugumoj tik skumbres eina, o jos turi toki astru specifini skoni ir kvapa, troboj net gamint ju nesinori, nes dvokia fui fui.
ziu jau beveik pripilstem ir trecia tema
QUOTE(jautiena @ 2013 05 15, 17:12)
nea, tik savo sultyse. dar kartais pomidoru padaze, bet cia jau reik ziuret, kad cukraus butu neprikrauta. nors as vistiek ta padaza nupilu, bet skonis lieka. o sardines kemsu todel, kad kartu su kaulais, zarnom ir kakuciais uzkoncervuotos
maniskio bendradarbis turi zvejybini laivuka ir vis kalbina MB prisijungt kada, bet kazkaip niekaip nesusiderina. aisku, nieko mandra jie nepagautu, daugumoj tik skumbres eina, o jos turi toki astru specifini skoni ir kvapa, troboj net gamint ju nesinori, nes dvokia fui fui.
ziu jau beveik pripilstem ir trecia tema
maniskio bendradarbis turi zvejybini laivuka ir vis kalbina MB prisijungt kada, bet kazkaip niekaip nesusiderina. aisku, nieko mandra jie nepagautu, daugumoj tik skumbres eina, o jos turi toki astru specifini skoni ir kvapa, troboj net gamint ju nesinori, nes dvokia fui fui.
ziu jau beveik pripilstem ir trecia tema
as pomidoru padaze, isgraibau ir is jo. nors aisku jos lieka padažytos tuo tomatu.. susismožiju ir man salotose padažiuku ir žuvyte atidirba skumbrelės
tai tu man siųsk tas smirdančias skumbres, man dzin, tegul ir plaukai prisigeria to kvapo, nusimaudysiu, bet būsiu soti
Elata, sukursi naują temą?
sveiki, po ligos reikia prisiauginti svori, jau priaugau 5 kg, sveru 45kg, ugis 166cm.
bet tai buvo bandeliu, saldumynu, bulviu pagalba,
dievinu piena, varske, valgau ryziu, grikiu koses, mesa troskinu, keptos praktiskai nevalgau,
labai tikiu netradiciniu gydymu, vaistazolemis, daug ju vartojau ir gavau puikius rezultatus,
labai laukiu jusu patarimu
bet tai buvo bandeliu, saldumynu, bulviu pagalba,
dievinu piena, varske, valgau ryziu, grikiu koses, mesa troskinu, keptos praktiskai nevalgau,
labai tikiu netradiciniu gydymu, vaistazolemis, daug ju vartojau ir gavau puikius rezultatus,
labai laukiu jusu patarimu
QUOTE(maskatukas @ 2013 05 15, 17:38)
sveiki, po ligos reikia prisiauginti svori, jau priaugau 5 kg, sveru 45kg, ugis 166cm.
bet tai buvo bandeliu, saldumynu, bulviu pagalba,
dievinu piena, varske, valgau ryziu, grikiu koses, mesa troskinu, keptos praktiskai nevalgau,
labai tikiu netradiciniu gydymu, vaistazolemis, daug ju vartojau ir gavau puikius rezultatus,
labai laukiu jusu patarimu
bet tai buvo bandeliu, saldumynu, bulviu pagalba,
dievinu piena, varske, valgau ryziu, grikiu koses, mesa troskinu, keptos praktiskai nevalgau,
labai tikiu netradiciniu gydymu, vaistazolemis, daug ju vartojau ir gavau puikius rezultatus,
labai laukiu jusu patarimu
Sveika,
baisu tos ligos
o pas mus gydysies valgydama:
Mėsytė, žuvis, daržovės, krakmolingos daržovės, daug riebalų.
O kas atviliojo į temą?
QUOTE(maskatukas @ 2013 05 15, 19:38)
sveiki, po ligos reikia prisiauginti svori, jau priaugau 5 kg, sveru 45kg, ugis 166cm.
bet tai buvo bandeliu, saldumynu, bulviu pagalba,
dievinu piena, varske, valgau ryziu, grikiu koses, mesa troskinu, keptos praktiskai nevalgau,
labai tikiu netradiciniu gydymu, vaistazolemis, daug ju vartojau ir gavau puikius rezultatus,
labai laukiu jusu patarimu
bet tai buvo bandeliu, saldumynu, bulviu pagalba,
dievinu piena, varske, valgau ryziu, grikiu koses, mesa troskinu, keptos praktiskai nevalgau,
labai tikiu netradiciniu gydymu, vaistazolemis, daug ju vartojau ir gavau puikius rezultatus,
labai laukiu jusu patarimu
kad reikėtų išsiaiškinti, iš kur tas kūdumas, papasakok savo bėdų istoriją? Ar visą laiką svorio trūko
QUOTE(" voresta " @ 2013 05 15, 19:55)
kad reikėtų išsiaiškinti, iš kur tas kūdumas, papasakok savo bėdų istoriją? Ar visą laiką svorio trūko
vau, sergu reta autoimunine liga, generalizuota sarkoidoze, paveike plaucius, oda-daresi negyjancios zaisdos ir isaugo nereali skydliauke, ja pasalino,
svoris pradejo labai kristi, nors apetitas ir buvo
labai slinko plaukai, nueidavai iki tualeto, nieko negalejau daryti, nuovargis begalinis, temperaturos atakos-iki 39,
skaudejo sanarius, prednizolono organizmas neprieme, nuo metatreksato, tai vaistas nuo vezio-vemdavau, po 7 men nutrauke ir ji,
gydymo metu truko plautis- drenas, antibiotikai , morfijus nuuo skausmo, tiesiog reme mane prie zemes, medikai skesciojo rankomis, as buvau pirmas ligonis ju praktikoje,
grizau namo ir pradejau savo gydyma-pirma knygos, geri filmai, daug jumoro laidu, po to truputi bandziau amerikiecio marsalo protokolo gydyma, daug vaistazoliu ir jau vaikstau, darau valgyt, mezgu
tai va
Maskatukas, rasi čia daug informacijos.
Užbaiginėjam temą, yra nauja tema.
Užbaiginėjam temą, yra nauja tema.