QUOTE(Faustinata @ 2013 05 15, 13:59)
Sveikos Na kaip smagu šitoij fainų moteriškių ir Silver kompanijoj O mano reikalai pastrigo su virškinimu, tai laikinai ir dalinai sustabdau savo narystę "Paleo partijoje" Ne visada laimi geri norai. Manau per staigiai puoliau kaip į jūros vidurį, prie visko reikia pratintis palaipsniui. Spėju, kad pritrūko kūnui anglevandenių, tai bandau mažumėle papildyti. Gaila, kad negaliu valgyti žalių daržovių, arba tik labai labai mažais kiekiais.
Labas. Bijau, kad ne mesa ir ne angliavandeniai cia kalti. Yra toks dalykas , kaip LAF. LAISVAS AMINORUGSCIU FONDAS. Daugiau apie tai pasiskaityk cia. http://www.homosanit...sciu_fondas_LAF
Taip pat butinai pavartok glutamina, metionina. Iherb'e ar kur kitus glai isigyti milteliupavidalu. Ypac gerai glutaminas, kai bedos su virskinimu.
Aisku labai gerai pagerti kokybiska sultini (be perkaitintu riebalu). Galima ale sriubikes darytis su patroskintom darzovem.
Pamenu turejau dideliu problemu su virskinimu ir h.pylori. Tai paleo sia beda greit sutvarke. Reikejo tik teisingos mitybos.
Beje, gali buti, kad as taip pat per greit sokau i Juros viduri ir tai man kainavo apendicita. Tiesiog po zaliavalgystes, mano zarnyno mikroflora nebuvo tinkama ir uzvertes virskinima gyv. baltymais ir riebalais po keletos menesiu sukilo umus apendicitas.
Kai atstaciau LAF ir virskinimas daugiau maziau prisitaike prie teisingos mitybos, sveikta pradejo taisytis visapusiskai. Manau ji vis dar taisosi, nes tiek brudo t.y. hormoniniu vaistu per ne ilga savo gyvenimeli pripumpuotas buvau, kad ojojoi ...