Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba II

QUOTE(pumpica @ 2013 05 15, 09:48)
Man tai keistumas tame, kad jeigu anskciau krisdavo svoris, tai visu pirma sureaguodavo moteriskas pasididziavimas  biggrin.gif o dabar ne krust  cool.gif pameciau 6 kg, liemuo apmazejo, kojos, gal kazkiek sedimoji, o va autoritetas kaip D taip D dydzio  biggrin.gif irgi keista, nes gi ten tai riebalai, ne raumenys  g.gif

Mano tai reaguoja. Iš E į D pavirto. Bet forma oriai laikosi. Tikiuosi čia ir apsistos. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(limma @ 2013 05 15, 07:54)

Matyt ir atėjo laikas tiesiog ir stop tereikėjo sau pasakyt.

O spuogai giluminiai skaudūs ant žandų ? užjaučiu... man simetriškai dygsta. jei ant vieno žando, tai ant kito ir... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Kalastaja @ 2013 05 15, 07:57)
Mano tai reaguoja. Iš E į D pavirto. Bet forma oriai laikosi. Tikiuosi čia ir apsistos.  ax.gif

oh kokie vargai biggrin.gif net ir pavydu iš dalies biggrin.gif kas nukrenta, man siųskit paštu dėžutėj supakuotą biggrin.gif
Atsakyti
As dabar 73 kg sveriu, sveriuosi kas antra savaite tongue.gif
O biustas tirpsta, nuo C nutirpo iki B. Bet apskritai formos labai padailejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 05 15, 09:55)
viskas, dienos metu gersiu, akyse stovės tokie ąsočiai nuolat. Pati ir galvoju prie Elatos prisijungti, ir negerti kavos per whole 30. Jo dabar pat po smakru rymo kavos rytinis puodelis... Bet šiadien tikslas daugiau nebegerti ...
Kalastaja, kokoso daug negerai biggrin.gif nebent tik pieną darai iš jų biggrin.gif nes tai jau žiū sex with pants gaunas - swypo, nia? biggrin.gif

Na tai, ką gal ir man dar kartą bandyti jungtis prie kaos blokados? Nuo rytojaus. Nes šiandien per vėlu. smile.gif
O kok(o)so drožlės tikrai swypo man yra - toks kurio prisiragavus jokio kaifo. Be to jaučiu kad žarnoms ir skrandžiui kažkas nuo jo vis dėl to negerai, nes toks išbraižytas jausmas kaip žvyrą rijus būčiau. Ir tai normal, nes jie juk kieti. Galvoju, nebepirksiu jų. Kai reikės geriau kokosų pieno iš skardinės įsigyti. Gal sveikuose produktuose jis sveikas? Kitas dalykas, jei negerčiau kavos, man ir jokio pieno nereiktų. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalastaja @ 2013 05 15, 10:07)
Na tai, ką gal ir man dar kartą bandyti jungtis prie kaos blokados? Nuo rytojaus. Nes šiandien per vėlu. smile.gif
O kok(o)so drožlės tikrai swypo man yra - toks kurio prisiragavus jokio kaifo. Be to jaučiu kad žarnoms ir skrandžiui kažkas nuo jo vis dėl to negerai, nes toks išbraižytas jausmas kaip žvyrą rijus būčiau. Ir tai normal, nes jie juk kieti. Galvoju, nebepirksiu jų. Kai reikės geriau kokosų pieno iš skardinės įsigyti. Gal sveikuose produktuose jis sveikas? Kitas dalykas, jei negerčiau kavos, man ir jokio pieno nereiktų.  ax.gif

O man nuo kokoso irgi negera. Nežinau kodėl tik. Pernai ieškojau info, gal sakau kitiems žmonėms irgi būna alerginės reakcijos ar netoleravimai nuo kokoso, bet kaip tik rašo priešingai, kad kokosas labai tinka alergiškiems žmonėms, jis dezinfekuoja... Man ir nuo kokoso pieno negera būna, bet galvoju, kad gal visi priedai ten kenkia.
Tai dabar turiu tokią mintį, kad gal kokosas sureaguoja su SIBO (bakterijų pertekliu žarnyne) ir užtat tokios neigiamos reakcijos būna.
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 05 15, 09:01)
Matyt ir atėjo laikas tiesiog ir stop tereikėjo sau pasakyt.
O spuogai giluminiai skaudūs ant žandų ? užjaučiu...  man simetriškai dygsta. jei ant vieno žando, tai ant kito ir...  doh.gif
Papildyta:
oh kokie vargai biggrin.gif net ir pavydu iš dalies biggrin.gif kas nukrenta, man siųskit paštu dėžutėj supakuotą biggrin.gif

greiciausiai, nes as jos nelabai ir geriau anskciau, kai pradejau dirbti, kolektyvas isvede is kelio

nu jie ner skaudus, bet ant abieju zandu, is vidaus tokie...

man irgi to gerio reiktu pastu mirksiukas.gif
Atsakyti
Kalastaja, drožlėse per daug ląstelienos (~20 proc) ir tai ji sukelia problemas žarnyne. pirmąsyk kai paragavau kokosų miltų porą šaukštų, atrodė, kad žarnynas pastrigo akmenimis... biggrin.gif ir užkietėjimas trim dienom buvo.

kas nukrenta, man siųskit paštu dėžutėj supakuotą

Sedindriuke, bėgioti trukdys lotuliukas.gif

inhaliacijs su verdanciu vandeniu?

limma, taip .du lašiukai į užvirinto vandens dubenėlį, apsigaubt rankšluosčiu ir kvėpuoti 5 min. Užsimerkti, kitaip akis grauš po to.
Atradau šitą vaistą, kai po vėžio gydimo chemoterapijom kažkokia zaraza apsigyveno plaučiuose, antibiotikai nepadėjo, išspyrė iš ligoninės su diagnoze: negrįžtama plaucių obstrukcija. Atseit nuo chemijos surandėjo plaučių audinys. Tyrimus atliko, patvirtino doh.gif mėnesį galvausi dusuliu, uždusdavau vos pajudėjusi. Nedidelė temperatūra 37-37,2 vakarais man davė suprasti, kad yra kažkoks uždegimas ar infekcija. O kadangi arbatmedis veikia ir grybelius ir virusus ir bakterijas, tai ir nutariau išmėginti. Ir dingo ta obstrukcija negrįžtamai jau po keletos dienų. lotuliukas.gif thumbup.gif ir iki šiol negrįžo . Va taip ir atradau šitą gėrį. Dabar jis pas mus garbingiausioj vietoj vaistinėlėj. Kur be jo ,beveik nieko daugiau ir nėra.
Spuogai ? Du variantai: ir pas tave kažkas šalinasi, tik per odą. Arba kažkas netinka tavo naujoj mityboj.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 05 15, 09:47)
Kalastaja, drožlėse per daug ląstelienos (~20 proc)
  ir užkietėjimas trim dienom buvo.

o tai neatvirksciai turetu buti? g.gif t.y. ne uzkietejimas o pralaisvejimas? biggrin.gif jeigu ten lasteliena...
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 05 15, 08:47)

Sedindriuke, bėgioti trukdys  lotuliukas.gif 

dantis išsidaužyčiau ania biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 05 15, 10:26)
Man ir nuo kokoso pieno negera būna, bet galvoju, kad gal visi priedai ten kenkia.
Tai dabar turiu tokią mintį, kad gal kokosas sureaguoja su SIBO (bakterijų pertekliu žarnyne) ir užtat tokios neigiamos reakcijos būna.

QUOTE(" voresta " @ 2013 05 15, 10:47)
Kalastaja, drožlėse per daug ląstelienos (~20 proc) ir tai ji sukelia problemas žarnyne. pirmąsyk kai paragavau kokosų miltų porą šaukštų, atrodė, kad žarnynas pastrigo akmenimis... biggrin.gif  ir užkietėjimas trim dienom buvo.

Ah, aišku tada. O mano išvada dėl kokosų poveikio man - nu matyt, netinka tas egzotiškas daiktas lietuvių žeimaičiams, nors tu ką. lotuliukas.gif
Reiks bandyti atsisakyti, nes stipriai sumažinti dozes vargu bau ar išeis.
Su užkietėjimu nepajutau - gal tam momentui tik. Nes šiaip, tas klausimas įdomiai aktualus. Kai laikiausi Diukano svarstydavau kur viskas ką suvalgau dingsta, negi išgaruoja? Dabar svarstau ir iš kur tiek visko taip dažnai? Atsiprašau už tokį žemišką intarpą. Bet matyt apsivalymas totalinis vyksta.
thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 05 15, 10:55)
dantis išsidaužyčiau ania biggrin.gif

Ant akių kris nuo vėjo pasipriešinimo, nematysi kur bėgti.
Atsakyti
QUOTE(Kalastaja @ 2013 05 15, 11:17)
Atsiprašau už tokį žemišką intarpą. Bet matyt apsivalymas totalinis vyksta.

I know the feeling biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 05 15, 11:20)
I know the feeling biggrin.gif biggrin.gif

thumbup.gif
lotuliukas.gif Prajuokinot labai. drinks_cheers.gif
Atsakyti