Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba II

Aha, vaizdelis tos pliurzes buna nekoks, bet uztai skonis nerealus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 05 14, 18:24)
Aha, vaizdelis tos pliurzes buna nekoks, bet uztai skonis nerealus biggrin.gif

Tikrai,kad taip, vis nuvagiu po viena is lekstes tongue.gif
Atsakyti
Kas man nepatinka...vat nebuvau sirgale niekad, jeigu koki snargli pasigaudavau, tai pora dienu ir viskas. Vat ir sia visa ziema nesirgau. Pradejau laikytis dukano, dabar jau kuris laikas paleo, tai sergu doh.gif pries pora savaiciu sloga nuejo i sinusita, be antibu neissiverciau, kuriuos geriau gal tik vaikystej, pasveikau, siandien jauciu vel griebia kazkokia zaraza doh.gif cia sutapimas, ar vitaminu trukumas ar kas cia dabar...vaisiu beje nevalgau vis dar.
Atsakyti
darzovese taip pat gausu vitaminu, nereik tu vaisiu. nebent ilgai su dukanu draugavai vien ant mesos/varskes liesos... net nezinau.

gan ramu cia. visos Eurovizija ziurit matyt.
Atsakyti
QUOTE(rude rude @ 2013 05 14, 21:21)
Snd darbe pasimaise wrapas ( levasas) su mesa, nu ir ka, sukirtau ... smugis buvo is kart doh.gif pilva pusti pradejo, maude, kaip per menesines, tik po pietu praejo  verysad.gif

Suprantu. Man tas pats buvo miltinių blynelių su mėsa. Ir gi į gerą patirtis išėjo. Po to griežtai nusprendžiau Whole laikytis.
tongue.gif

QUOTE(pumpica @ 2013 05 14, 21:53)
Kas man nepatinka...vat nebuvau sirgale niekad, jeigu koki snargli pasigaudavau, tai pora dienu ir viskas.

4u.gif
Sveik. smile.gif
Esu skaičius, kad kaip tik nuo baltymų imunitetas stiprėja. Bet man ir gi šiemet buvo kažkoks trenktas virusas užėjęs, po Velykų. Bet daugiau kaip ir nieko. Tai man gal sutapimas buvo.

MANO PASTEBĖJMAI (arba prisvaigimai biggrin.gif ) po dviejų Whole30 savaičių - labai pagerėjo uoslė. Atrodo kad iš kvapų mišinio pradedu atskirti kokį nors vieną ingriedientą. Sako, šunys taip sugeba. tongue.gif Pagilėjo miegas. Energijos nedaugėja. Valios atsitraukti nuo kompo ir nebeskaityti apie Paleo - žymiai sumažėjo. Galvos svaigulys per kaktos vidurį dieną nuolatinis, kol neįkalu dviejų kavos. Keista, kad žmonės valgo bulvinius blynus. Šiandien tokius daiktus vyrui kepiau. Mano potraukis pilkai rudai minkštiems dalykams dingęs. Juokingai atrodo visokios bandelių ir bulkų reklamos per tv - kas tokį sprangėsį gali apskritai vartoti? Pienas. Kokoso pieno suvartoju tikrai per daug. Kitokį pieną kad gerdavau - tik prisimenu kaip sapną. Atrodo visas pasaulis biškį ryškesnis ir skaidresnis pasidarė. Dingo dešinės kojos kelio skausmai. Stebiu, kad stipriai sumažėjęs ir įprastas dešinio kojos nykščio sąnario patinimas. Vargu ar tai tik nuo avalynės pakeitimo. Bet ką gali žinoti. Svoris nelabai kinta. Mano stiliaus Whole30 man patinka, bet jau galvoju, kad vertėtų prasitęsti ji iki Whole45, šiek tiek pagriežtinant taisykles vengti persivalgymo, laikytis ritmo, neryti kokosų pakeliais, mažinti sviesto, pieno dozes, ir dar kaip nors NEĮSIVAIZDUOJU KAIP parišti su kava. Gal Elata patarimą kavos klausimu duos. smile.gif
Atsakyti
Kalastaja, net malonu skaityti thumbup.gif As irgi uostineju viska biggrin.gif
Man irgi reiktu patarimo, esu priklausoma nuo kavos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 05 14, 21:53)
tai sergu  doh.gif pries pora savaiciu sloga nuejo i sinusita, be antibu neissiverciau,

Reikėjo pasiguosti- būč patarus arbatmedžio aliejaus inhaliacijas, būtum be antibiotikų apsiėjusi. Išbandyta, sloga net neišsivysto. Tačiau ir dabar dar gali darytis, sinusus pravalys.
sinusitas- grybelių, pelėsių sinusų ertmėse išbujojimo pasekmė, tad tie antibiotikai lyg ir gydo, tačiau tik laikinai. Paleo mityba leis sinusams galutinai išsivalyti visam laikui, nes ši mityba kartu ir priešgrybelinė
Kai aš perėjau į šią mitybą- porą mėn tirštas sekretas tekėjo iš sinusų į gerklę krenkščiau ir spjaudžiaus blink.gif po pusmečio pasikartojo, tačiau jau trumpiau. Daugiau nieko- nei slogos nei gerklės skausmų. Spėju, kažkas iš sinusų išsinešdino.
Atsakyti
Man irgi idomiai, bet ne blogaja prasme, nekimba virusai nors ir slopinu imuniteta. Anksciau neatsigindavau bronchitu. Dabar pora dienu buna lyg pakutena gerkle ar koki snargli ispuciu, bet tuo ir baigiasi.

O taip, organizmas valosi. Vieniems is sinusu, kitiems is gerkles, moteriskems buna ir gimda valosi. Na svarbu, kad tas brudas paliktu organizma 4u.gif
Atsakyti
dėl kavos- kava visgi narkotikas ir žmogus tampa priklausomas. Bet tereikia iškęsti porą sav abstinencijos ir priklausomybė išnyksta.
apie kavos "naudą"
http://www.naturalne...ine_coffee.html
Atsakyti
Reikes pabandyti zoleliu arbatomis pakeisti bent laikinai, labai megstu kazka silto ryte isgerti.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 05 14, 23:06)
Reikėjo pasiguosti- būč patarus arbatmedžio aliejaus inhaliacijas, būtum be antibiotikų apsiėjusi. Išbandyta, sloga net neišsivysto. Tačiau ir dabar dar gali darytis, sinusus pravalys.
sinusitas- grybelių, pelėsių sinusų ertmėse išbujojimo pasekmė, tad tie antibiotikai lyg ir gydo, tačiau tik laikinai. Paleo mityba leis sinusams galutinai išsivalyti visam laikui, nes ši mityba kartu ir priešgrybelinė
Kai aš perėjau į šią mitybą- porą mėn  tirštas sekretas tekėjo iš sinusų į gerklę  krenkščiau ir spjaudžiaus blink.gif po pusmečio pasikartojo, tačiau jau trumpiau. Daugiau nieko- nei slogos nei gerklės skausmų. Spėju, kažkas iš sinusų išsinešdino.

net ir pieniškus produktus vartojant viskas valėsi ?ar gal buvo koks periodas be jų?pas mane irgi dažnai sloga komplikuojasi į sinusitą doh.gif
Atsakyti
'' voresta'', kieno gamybos ir koks arbatmedžio aliejus geriausias? Ką patartumėt įsigyti? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(LumiLumi @ 2013 05 14, 23:35)
Reikes pabandyti zoleliu arbatomis pakeisti bent laikinai, labai megstu kazka silto ryte isgerti.

Esu bandžius kavą keisti - kava be kofeino, cikorijos kava, stipria arbata. Deja. Maksimum dvi dienas esu išbuvus. Nu tragedija. Rūkyt lengviau buvo mesti. tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kalastaja: 14 gegužės 2013 - 23:53