Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba II

QUOTE(jautiena @ 2013 05 13, 17:55)
tame ir beda su siuolaikine duona, kad ji iskepama per kelias valandas, iskelta ant super greitu pramoniniu mielu, jau nekalbant apie tai, kad ji nebe is 3 ingridientu, o visu 30-imt.  ir patys miltai, kad ir tie "pilnagrudziai" yra ne tas pats, kas butu tai paciai dienai tradiciskai sumalti grudai. grudu gemalai yra nestabilus ir greitai oksiduojasi

na,aš turėjau omeny namuose keptą duoną su pačių gamintu raugu,be jokių mielių.Na,bet jei ir pilnagrūdžiai miltai nebe pilnagrūdžiai,tai kaip suprantu-neturi savo malūno ,tai ir duonos nereik biggrin.gif

Atsakyti
o pas mus net ir malūnas yra, bet duonos nebereik. Praeis ir jums tie norai, kai pasijusit žymiai geriau.
Atsakyti
rude rude, del kotletuku, as zalias kepenis malu, tada maisau su prieskoniais, maltu svogunu, galima kiausa imusti arba ivairiausiu deriniu prisigalvoti. Jei gaunasi skysti tai kabinu saukstu ir pilu i keptuve kaip blynus.

Jau turiu dvirati, apsukau vakare ratuka apie nama, sprandas sveikas biggrin.gif bet dar vaje kiek mokintis tuo dviraciu vazineti.
As siandien kaip tas zuikutis is Energizer reklamos, strykt pastrykt, visa diena laksciau. Pavalgiau tik vakare, kepenu pasikepiau ir salotu bliuda ikirtau, sirdele bus rytdienai, atitirpo, bet dar nieko nedariau, uzteks siandien ir kepenu smile.gif
Atsakyti
o teises turi ? kursus baigei? biggrin.gif
http://aivaweb.lt/co...preview=preview
Atsakyti
QUOTE(Faustinata @ 2013 05 13, 18:28)
Tai kartu atakuosim cholesterolį, bus linksmiau smile.gif  Įdomu tik kam greičiau pavyks. O tai labai aukštas cholesterolis?

O kodėl kiaušinius kažkuo keisti? Juk valgyt nebūtinai kasdieną. Ar labai čia pakenktų?

aga, kovosim...jau nebera toks aukstas, nukrito atsisakius tam tikru maisto produktu gydytoju nurodzius....ir siaip mes pora menesiu gyvenom ale sveikai su begale angliavandeniu, kur pagrindas kruopos buvo, o angliu apie 400 per diena doh.gif

todel kad kepant cholesterolis is kiausiniu tryniu pavista i anticholesteroli...mums tai netinka. as vengiu, kiausinius tik skystus valgom, ir baltymas dar buna ne visai sutrauktas kai verdu. uztai niekur nededu kiausiniu ir tokiu gaminiu vengiu labai.tikiuosi teisingai pasisakiua, nes as gi maza mokine dar, negausiu per kepure biggrin.gif

QUOTE(rude rude @ 2013 05 13, 19:05)
Kaip jus darote kotletukus is kepeneliu? Isverdate tada sumalate ?

as zalias sumaliau, dar imaliau sudytu lasinu (nezinau ar teisingai padariau del cholesterolio), bet jie buvo plonyciai ir greit iskepe. cesnako ispaudziau, prieskoniu ir kepti
Papildyta:
QUOTE(" voresta " @ 2013 05 13, 22:57)

vaje vaje....ir ten dar pinigus nulups....tai keliones su vaikais sakykim baigiasi kazkur vaziuoti. negali iki 14m keliu vaziuti, net nezinojau....
Atsakyti

Eina jie kakot biggrin.gif
Atsakyti
as malimo masinos neturiu, bet pabandysiu su blenderiu. Masciau, kaip cia jus darote, nes niekad nedariusi, tik kepusi, troskinusi esu. Aciu uz patarima biggrin.gif
Atsakyti

tai suaugusiem nereikia biggrin.gif cia tik tas tarpas tarp 12 ir 14 metu (jei nori keliais vazinet) smile.gif

Atsakyti
QUOTE(rude rude @ 2013 05 14, 00:20)
as malimo masinos neturiu, bet pabandysiu su blenderiu. Masciau, kaip cia jus darote, nes niekad nedariusi, tik kepusi, troskinusi esu. Aciu uz patarima  biggrin.gif

As irgi su blenderiu malu smile.gif
Siryt nepusryciavau, nenoriu tai ir neprievartausiu saves smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 05 14, 08:46)
tai suaugusiem nereikia  biggrin.gif cia tik tas tarpas tarp 12 ir 14 metu (jei nori keliais vazinet) smile.gif

aš pajuokavau mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 05 14, 08:42)
aš pajuokavau  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

mirksiukas.gif

Gal kas zinot kokiu isbandytu skaniu darzoviu-vaisiu kokteiliu, nors cia turbut pas zaliavalgius reik eit biggrin.gif nu vis mastau, bandau atrast ideju kaip tam mano vaikui darzoves ar vaisius sukist doh.gif
Atsakyti
Ryto radinys, geras puslapis, su kaupais informacijos:

Kodėl valgyt mažiau angliavandenių
Veganės žiurkės miršta greičiau

ir dar dešianiam šone N informacijos smile.gif
Atsakyti