Labas rytas
Veje, kokiu tempu pokalbiai vyksta. Skaitau vis "atsilikus", parasyti net nespeju.
Aciu
vorestai uz patarimus
Aciu ir kitoms/-iems, kad dalinates patirtimi
Sulaukem sveciu is Lietuvos su visokiais skanumynais. MB sake, kad jeigu istvers tas dvi savaites, tai gales visa gyvenima paleo laikytis. Neistvere. Blogiausia, kad besokinejant apie svecius nebelieka laiko sau. Tai produktu nenusiperkam, tai pasigaminti nera kada. Visa laika begime. Na bet nuo kito savaitgalio atgal i vezias. O tai dabar ir lietuvisko surio gabaliukas pasipainioja, ir duonos riekute, ir koks saldus grybukas
MB sako: "Grybai juk paleo"
Apie greitpuodi klausimas buvo. Nezinau, kuo jis blogas, sultiniui man
Skanutelis, skaidrutelis sultinukas gaunasi. O vat mesai... Isigijau su mintim, kad galesiu is prastos kokybes mesos ka nors gero pagaminti. Na lyg ir iseina, bet jei mesa ilgiau greitpuodyje patroskinu, tai man po to nuo jos negerai buna, vidurius pucia ir siaip sunkumas skrandyje.
Na ir mano megiamiausias kepenu receptas. Kepenis supjaustyti gabaleliais, berti pipiru, druskos, man kario prieskoniai labai tinka ir palikti marinuotis, kol ruosiam darzoves. Stambokai supjaustyti svoguna, i keptuve dauuug alyvuogiu aliejaus (taip ipratau gaminti Artimuosiuose Rytuose, jus galit naudoti riebalus, kurie jums patinka), pakepinti svoguna, kol pasidarys skaidrus, sudeti pjaustyta zalios spalvos paprika, truputi apkepti ir sudeti kepenis. Kepti maisant, kol kepenys nebus kraujuotos. Labai svarbu neperkepti! Zodziu, svogunai buna beveik issilyde i padaza, paprikos truputi traskios, o kepenys minkstos ir sultingos. Baigiant kepti uzspausti citrinos sulciu. Vaizdas gal ir nelabai koks buna, bet skonis