Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba II

QUOTE(Kalastaja @ 2013 05 12, 15:19)
Elata, gal tokia tarka? user posted image
Nežinojau apie jas, mano paprastesnė, bet tarkavimas tikriausiai su šia lengvesnis.

tikrai tokio principo tarkutė, rasit turguj arba pigių plastmasių parduotuvėj (nežinau, kaip jas pavadinti).
Atsakyti
Matosi, kad gražus sekmadienio vakaras ir visos kažką mielo veikia smile.gif
Pasidalinsiu šios dienos valgiais:
user posted image
Pusryčiams žiedinio kopūsto gabaliukai su špinatais, trupučiu faršo ir šoninės gabaliuku
user posted image
O pietums-vakarienei vištienos širdučių, saliero, morkų troškinys ir moliūgų košytė (kuri turėjo būti blyneliais, deja, be kiaušinių nekažkas gaunasi biggrin.gif)

Šiaip aš visada valgau tris kartus, bet savaitgalį vėlai atsikeliu, tai taip ir nutinka, kad tik du kartai belieka smile.gif
Atsakyti
[quote=Faustinata,2013 05 12, 15:44]
[quote=Silver79,2013 05 12, 12:02]
Tesiu savo whole30.
Dar keletas patiekalu smile.gif Gal kam patiks smile.gif

O, kaip gardžiai atrodo thumbup.gif Man tik mokytis ir mokytis, dar tik savaitė kai rimtai pagal šią programą maitinuosi. Buvo bandymai, bet kol "kompiuteris" nepersiorentavo tol niekas nesigavo biggrin.gif Silver, kaip reikėtų paruošti šparagus, vakar nupirkau, tai ir laukia savo eilės g.gif Ir dar, kaip elgtis su jaučiuko širduke. Ar pakanka trumpo kaitinimo ir kokios daržovės labiau dera? Kopūstas jau baigia nusibosti tongue.gif Iš ankšto ačiū 4u.gif
[/quote]

Sparagus troskinu dazniausiai. I Troskintuva kelis sukstus tauku, pjaustyta svoguna ir cesnakiuko. Keleta minuciu pakaitinu, tada sudedu smidrus ir kaulu sultini. Uzdedu dangti ir patroskinu ~5min. Galima pamiksuoti su brokoaliais ar ziediniu kopustu. Ar imesti keleta grybuku. Na cia kaip kam kas skanu smile.gif
Sirdele gabaliukais toskinu kartu su darzovemis, bet ja dedu paskutine ir nekaitinu ilgiau nei 5 min.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 05 12, 15:31)

na,bet ,kad kartu,man nelabai skanu ax.gif nebent kai didesniąją dalį sudaro kitos salotos
na tai ir aš pasirodysiu įdomesniais receptais
vakarykščiai pusryčiai
user posted image
ir šiandieniniai- pasilepinimui smile.gif
user posted image
Atsakyti
Jūsų maisteliai iš klumpių verčia.. biggrin.gif

Aš faršo-kepenėlių kotletais, sviestu su kakava pramitau. Vakarienei damušiau kotletus su raw kopūstų,ridikėlių,pistacijų salotom. Kepenėles likusias sukišau į kamerą.. trumpai pavirtos man neskanu, dar prapjovus rausva matos.. brrrr... dar kai kokią kremzlikę ar plėvikę perkandi... susimulkinsiu kitą sykį į salotas biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, matau skanus savaitgalis buvo. As truputeli suzombejus siandien, man svenciu maratonas prasidejo, gimtadieniai, mergvakariai, vestuves ir tt, vargas zodziu ir miego trukumas. Gryzau namo tai kiausiniai ir avokadai i trasa ejo. Tiek vakar prisisokau ir dar siandien prisistraksejau biggrin.gif Aciu dievui be alkoholio ir slamstamaiscio. Dar pasigirsiu apvaliu skaiciuku, minus 20 kg biggrin.gif tai maniskis sokiu aikstelej mane ant ranku nesiojo biggrin.gif smagu ne tas zodis.
Nieko, darbine savaite prasidejo, vel isoksiu i normalu miego ir valgymu rezima, nes dar reikia keturis tokius savaitgalius atlaikyt.
Skanumynu pas jus prisiziurejau, trauksiu rytoj versiuko sirdute is saldiklio, kazka reikes sumarmalinti biggrin.gif
Maniskis man dviracio iesko, vargeli. Turejau, mokiausi vazineti, bet tada liga smoge ir pusiausvyra praradau, todel pardavem, galvojau daugiau jau neuzlipsiu, bet matau, kad neprasisuksiu biggrin.gif
Atsakyti
smagu skaityti tokias naujienas, LumiLumi, nėr ko čia tokioj jaunystėj sirgti.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 05 12, 20:51)
smagu skaityti tokias naujienas, LumiLumi, nėr ko čia tokioj jaunystėj sirgti.

Gerai jus sakot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 05 12, 21:31)
Sveiki, matau skanus savaitgalis buvo. As truputeli suzombejus siandien, man svenciu maratonas prasidejo, gimtadieniai, mergvakariai, vestuves ir tt, vargas zodziu ir miego trukumas. Gryzau namo tai kiausiniai ir avokadai i trasa ejo. Tiek vakar prisisokau ir dar siandien prisistraksejau biggrin.gif Aciu dievui be alkoholio ir slamstamaiscio. Dar pasigirsiu apvaliu skaiciuku, minus 20 kg biggrin.gif tai maniskis sokiu aikstelej mane ant ranku nesiojo biggrin.gif smagu ne tas zodis.
Nieko, darbine savaite prasidejo, vel isoksiu i normalu miego ir valgymu rezima, nes dar reikia keturis tokius savaitgalius atlaikyt.
Skanumynu pas jus prisiziurejau, trauksiu rytoj versiuko sirdute is saldiklio, kazka reikes sumarmalinti biggrin.gif
Maniskis man dviracio iesko, vargeli. Turejau, mokiausi vazineti, bet tada liga smoge ir pusiausvyra praradau, todel pardavem, galvojau daugiau jau neuzlipsiu, bet matau, kad neprasisuksiu biggrin.gif

Tu šaunuolė! Kaip man patinka tokias optimistiškas žinutes skaityt smile.gif Labai gerai nuteikia smile.gif
Atsakyti
nai nai nai LumiLumi energija per kraštus ir šypsenos iki ausų biggrin.gif tikrai gerai nuteikia! Taip ir toliau!
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 05 12, 20:41)
Matosi, kad gražus sekmadienio vakaras ir visos kažką mielo veikia smile.gif
Pasidalinsiu šios dienos valgiais:

Elata, o porcijytės tik tokio dydžio ir yra?
Man sekmadieniais ant linksmos gaidos kažkoks nesuvaldomas persivalgymas vis užeina.
blush2.gif

QUOTE(Gaspadine:) @ 2013 05 12, 21:17)
na tai ir aš pasirodysiu įdomesniais receptais
vakarykščiai pusryčiai

O jūs taip pat Whole dabar, ar ne?
Gražumėlis gi tų receptų!

LumiLumi temos luminisencija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalastaja @ 2013 05 12, 23:05)
Elata, o porcijytės tik tokio dydžio ir yra?

Nėra jos mažos, gal tik nuotraukoje taip atrodo. Nors kartais aš ir prisidedu dar daržovių smile.gif
Atsakyti