QUOTE(Faustinata @ 2013 05 12, 13:18)
Žalia ji buvo labai mikštutėlė ir aš jos į tą greitą puodą nebūčiau metus.
dabar, atsakomojo vizito metu pavaišink trumpai kaitinta savo gamybos mėsyte. Jie gi gal net nežino, kad mėsą galima taip trumpai apdoroti.
QUOTE
Mano klausimėlis buvo, kaip gardžiai paruošti jaut. širdukę, kokie priedai labiausiai tiktų.
aš ruošiu kaip ir bet kokią kitą mėsą- supjaustau gabaliukais, paskaninu ir trumpai patroškinu. Tačiau širdis yra labai dirbantis raumuo, ir vis vien bus tokia šiek tiek kietesnė.
QUOTE
Siltnamyje tarp salotu pridygo balandu smile.gif Ju lapeliu skonis kaip spinatu biggrin.gif
vakar vyras nuspirko pluoštą špinatų turguj, ir paragavęs pasakė lygiai tą patį- kaip balandos. Jau skaniau kiaulpienės. Ir, ko gera, vertingiau, oksalatų nėr . Pagiriamasis žodis kiaulpienei:
http://www.utenavsb....okius-lukescius