Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba II

[quote=Elata,2013 05 12, 08:28]
joa, man nelabai jinai patinka žalia. O tas nuplikimas tai vos vos paminkština ir labiau makaronus virtus primena smile.gif
[/quot
jo, gera mintis, nuplikyti, nes man ji zalia ir kazkokia netokia. vakar pinterest radau tu makaronu receptu ivairiu, suzadino ir apetita ir nora juos pasidaryti, bandysiu su ranka supjaustyti
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 05 12, 11:01)
Sveikos gyvos smile.gif

Na tikrai labai labai! Ach, bet nežinau, man būtų žiaurus stresas be kavos. Esu bandžius - antros dienos vakare vis tiek neišlaikiau.

Na, pas mus šiandien ne taip prašmatniai atrodo kaip Elatos, bet skonis geras - pusrytpiečiams kepiau nerūkytos šoninės su keliais rūkyto kumpio kubeliais. Garnyrui lengvai patroškinau su lydsviestu - šaldytas morkas, šv. kopūstą, obuolius(org.iš tėvų sodo vis dar laikosi pernykščiai<na, jų labai norėjau, bet turiu įtarimą kad whole jie nelabai tinka, nors į salotas lyg ir dedasi. Tai su obuoliais esu pasimetime truputį - galima ar negalima juos g.gif >). Šalia viso to apkepiau saliero gumbą, jis, žinoma, apsimesdamas bulve, atliko SWYPO vaidmenį šioje kompanijoje. Bet tai net mano vyrui labai patiko. Jis net kečupo ant nieko nesidėjo! Buvo labai skanu smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kalastaja @ 2013 05 12, 11:56)
<...> bet turiu įtarimą kad whole jie nelabai tinka, nors į salotas lyg ir dedasi. Tai su obuoliais esu pasimetime truputį - galima ar negalima juos  g.gif >).

Gražiai maistukas atrodo smile.gif O obuolių ar kitų vaisių galima, tačiau geriau kad jie būtų patiekalo sudedamoji dalis, o ne visas patiekalas.
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 05 12, 10:04)
Gražiai maistukas atrodo smile.gif O obuolių ar kitų vaisių galima, tačiau geriau kad jie būtų patiekalo sudedamoji dalis, o ne visas patiekalas.

aš neįsivaizduoju, kaip ištveriu be vaisiaus dabar (matomai paskui užeina manija kokiam produktui neveltui, kai net paprastų skanių carbsų negauna kūnelis biggrin.gif)) biggrin.gif o suvalgius obuolį kada salotose persipūčiau moliūgas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustinata @ 2013 05 11, 12:07)

Šiandien einame pas draugus į svečius, kur bus "nesveikai" troškinama elniena.  Draugė nusipirko greitpuodį, tai sako gal užteks pusvalandžio paruošimui mirksiukas.gif Nemanau, kad galėsiu ką nors pakeisti biggrin.gif  Smagaus savaitgalio visiems smile.gif

Sveikos,
Net radau žinutę, kur kalbėjo apie greitpuodį smile.gif Gal kas nors dar atkreips dėmesį į mano klausimą ir paaiškins, kuo jis netinkamas ir nesveikas? Nes atsakymo taip ir nesulaukiau... verysad.gif Suprantu, kad visi čia labai smagiai bendraujat, bet ir aš karts nuo karto įkišiu savo "tris grašius". Dabar esu bandymuose, nes visada valgiau daug košių, bandau pratintis prie kitokio maisto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2013 05 12, 10:44)
Sveikos,
Net radau žinutę, kur kalbėjo apie greitpuodį smile.gif Gal kas nors dar atkreips dėmesį į mano klausimą ir paaiškins, kuo jis netinkamas ir nesveikas? Nes atsakymo taip ir nesulaukiau...  verysad.gif  Suprantu, kad visi čia labai smagiai bendraujat, bet ir aš karts nuo karto įkišiu savo "tris grašius". Dabar esu bandymuose, nes visada valgiau daug košių, bandau pratintis prie kitokio maisto  smile.gif

Cushy, sorry smile.gif
paieškosiu info tuoj. Nėra jie blogi iš tikro... juk FAST food gamina lol biggrin.gif aš tuoj..

Trys mitai

Jei Pressure cooker blogai, nes per greit pagamina, tai tada ką kalbėt apie Slow cooker. Na nėra jie blogis, nėra. Aš nevalgau žalios mėsos, tai ir gaminu ją. O cookeriai dar išsaugo medžiagas, nesioksiduoja niekas ten, savo sultyse mėsytės troškinas... Aš ir esu jį žiūrėjus, bet brangus dalykas, oi brangus, o sovietinius pamenu tuos kaukiančius biggrin.gif Niam mėsytės jose troškindavos.. smile.gif) Fast and furious smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 12 gegužės 2013 - 11:52
QUOTE(Elata @ 2013 05 12, 12:04)

Ačiū, reiškia pietaujant obuolys tarp kitų daržovių tiko. Deja, neištvėriau prieš pietus - du suvalgiau kaip maistą. (Nu nu nu)

QUOTE(Sedindriuke @ 2013 05 12, 12:11)
aš neįsivaizduoju, kaip ištveriu be vaisiaus dabar (matomai paskui užeina manija kokiam produktui neveltui, kai net paprastų skanių carbsų negauna kūnelis biggrin.gif)) biggrin.gif o suvalgius obuolį kada salotose persipūčiau moliūgas biggrin.gif

Na, tikėjausi ir aš šito. Bet nieko, viskas ok, nesipučiu. Esu tikra, kad jei būčiau kokio karvės pieno kavoje pylusis ar varškės valgius - tikrai ne kas būtų.

Labai džiaugiuosi, kad atrandu po truputį sau netinkamus produktus. Ir dar smagiau, kad pagalvojus apie juos, jokio noro ragauti nekyla. Net keista kam aš visokias bulkas ir varškes iš vis kada nors nalgydavau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalastaja @ 2013 05 12, 11:07)

pvz aš vakar valgiau daigintus grikius..sakau paukščiams gaila atiduot... sulesiu pati... ir ką jaučiu rūgštis kyla stemple ... baisu.... pusę metų be grūdų jau, ir vadinas vsiop nereik.... mėginsiu kepintus grikius kada, paskui avižas kada...

naminės varškės norėčiau pamėgint.. nemanau kad pasitaikys tokia proga biggrin.gif
Atsakyti
Pratęsiu savo vakarykštį komentarą. Na svečiuose kaip ir svečiuose, ant stalo vietos kaip ir pritrūko biggrin.gif Kugelis kvepiantis- riebus, susilaikiau be problemų, o elnieną troškinome greitpuodyje gal 15 min, buvo labai gardi. Žalia ji buvo labai mikštutėlė ir aš jos į tą greitą puodą nebūčiau metus. Kažkaip niekas neužkliuvo dėl tokios mano mitybos, tad aiškintis kaip ir nereikėjo. Mano klausimėlis buvo, kaip gardžiai paruošti jaut. širdukę, kokie priedai labiausiai tiktų. gal kas nors pakomentuosit? Elatos patiekalai labai gundantys thumbup.gif alkanam geriau nežiūrėti.
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 05 12, 13:48)
Cushy, sorry smile.gif
paieškosiu info tuoj. Nėra jie blogi iš tikro...  juk FAST food gamina lol biggrin.gif aš tuoj..

Trys mitai

Jei Pressure cooker blogai, nes per greit pagamina, tai tada ką kalbėt apie Slow cooker. Na nėra jie blogis, nėra. Aš nevalgau žalios mėsos, tai ir gaminu ją. O cookeriai dar išsaugo medžiagas, nesioksiduoja niekas ten, savo sultyse mėsytės troškinas...  Aš ir esu jį žiūrėjus, bet brangus dalykas, oi brangus, o sovietinius pamenu tuos kaukiančius biggrin.gif Niam mėsytės jose troškindavos.. smile.gif) Fast and furious smile.gif

Ačiū 4u.gif Kaip greit smile.gif
Aš irgi pasiskaičius pagalvojau, kad visai geras daiktas. tai su visokiom akcijom gan pigiai nusipirkau. Nes dažnai reikia pagaminti kažką greitai ir skania, o laiko nėr. Turiu prikaupus jautienos kauliukų sriubom ir troškinukam, o negaminau vien dėl to, kad labai ilgai virt reikia. O su greitpuodžiu ir mažiau elektros sunaudosiu (būsiu ekologiška smile.gif )
Atsakyti
O as snd is rabarbaru ir bananu gaminti kazka ruosiuosi, vakar bananu blynai ir paleo duona kepiau , be jokiu saldikliu, medaus nebeturiu, o cukrus ne mano draugas ax.gif tai kiausiniai, cashew riesutu sviestas ir kokosu miltai, labai gardi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 05 12, 10:01)

user posted image
O pietums-vakarienei morkų ir jautienos kotletukai su cukinijos ir morkos makaronais.
Valgiau tik du kartus nes po to galvos skausmas mane nugalėjo biggrin.gif

su kuo pjaustytos daržovės? bigsmile.gif
Atsakyti