QUOTE(Kalastaja @ 2013 05 11, 09:43)
Oi ne ne, aš tikrai negalvoju kad dvilypiškai atrodot. Gink Die! Man tai kaip tik žavu, kad pagal vietą kur tekstas dedamas, ir teksto stilius pritaikomas
Aš nieko blogo ir nepagalvojau. Tiesiog sakau, užsienio blogus skaitai, jie tėškia drąsiai viską, aprašo, ką valgo, kaip sportuoja. O komentarai teigiami, kaifuoja žmonės..laisvi.. Lt pamėgint pabūt kitoks..
Papildyta:
QUOTE(jautiena @ 2013 05 11, 09:54)
as nebeskirstau dienos valgymu i pusrycius, pietus, pavakarius ir t.t., o galvoju taip Valgymas Nr1, Nr2, Nr3. Nr1 gali buti ir praeitos dienos pietu likuciai, zinoma jeigu dar yra kas like
QUOTE(jautiena @ 2013 05 11, 10:06)
jautiena, o taip pritariu dėl tų
snukių... ką ir sakau. O tu pamėgink viešai pasakyti, kad kiaulės taukuose kotletus kepei.. Tai apšauks neišmanėle, ką tu gydytoja ir panašiai, kad aiškini, kad jie gerai... Pabaksnos ministerijų rekomendacijom
aš ir valgymų nebeskirstau, o ilgai pusryčiai man būdavo dienos desertas- t.y. saldžiausias valgymas, kad ir daržovių orisimakliavus.. razinkų įsimesdavau..ar varškė su kokosais, uogienėm..
o dabar.. atsikeliu..ėėė kur mėsaaa...
Papildyta:
QUOTE(pumpica @ 2013 05 11, 09:59)
Jautiena, susiinstaliuok adblock programa ir nebesokines supermamoj reklamos
Ten minutes darbas.
O Fb nerandu as tos grupes, bet as irgi ten prasta vartotoja, tai gal nemoku ieskot
Viršuj paieškoj suveski Paleo Lietuva. Tikrai išmes. Closed group.