Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba II

QUOTE(Sedindriuke @ 2013 05 11, 10:03)
Išties, nefaina, kad atrodo dvilypiškas žmogus, bet matyt tas lietuviškas kompleksas, ir bandymas patikti ir pagrinde lietuviški skaitytojai, kurie dažnai yra ''geresni visa ko žinovai'' biggrin.gif 

Oi ne ne, aš tikrai negalvoju kad dvilypiškai atrodot. Gink Die! Man tai kaip tik žavu, kad pagal vietą kur tekstas dedamas, ir teksto stilius pritaikomas 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(limma @ 2013 05 11, 07:05)
....tai vat dabar idomiausia bus Elatos meniu, nes MB irgi bandysiu isbraukti is meniu kiausinius ir pieno produktus, tai sunku sugalvoti ka reiks valgyti pusryciams doh.gif cia didziausia dilema...
as nebeskirstau dienos valgymu i pusrycius, pietus, pavakarius ir t.t., o galvoju taip Valgymas Nr1, Nr2, Nr3. Nr1 gali buti ir praeitos dienos pietu likuciai, zinoma jeigu dar yra kas like biggrin.gif

ir sveika prisijungusi! ir nesedek tyliai, o reikskis garsiai. kuo musu daugiau, tuo geriau.

Forumas cia, blogai, FB, jezau, tikrai man per daug visko neapziociau niekaip.
o is tiesu, tai nelabai moku FB naudotis, tiesiog nekenciu jo, neintuityvi sasaja, uzverstas reklamom, viskas mirga-marga, aciu tai ne man. tiesa SM irgi labai prastai su reklama, gal pora kartu per klaida buvau ant banerio paspaudus, bet tikrai isiminiau, ko niekada nepirkt doh.gif bet is ko daugiau tokiem psl pasidaryt pinigo, juk jie nieko realaus nesukuria, o tera tik platforma vartotojam pasireikst. ar nepastebejot, kad atsiranda mumyse savotiskas imunitetas reklamai? kuo labiau bruka, tuo maziau atsako susilaukia reklamuojamos prekes ir paslaugos. o kazkada seniai ziuredavom reklamas kaip trumpus, linksmus filmukus biggrin.gif ok, gana i pievas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 11 gegužės 2013 - 10:58
Jautiena, susiinstaliuok adblock programa ir nebesokines supermamoj reklamos mirksiukas.gif
Ten minutes darbas.

O Fb nerandu as tos grupes, bet as irgi ten prasta vartotoja, tai gal nemoku ieskot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 05 11, 08:03)
<...> bet matyt tas lietuviškas kompleksas, ir bandymas patikti ir pagrinde lietuviški skaitytojai, kurie dažnai yra ''geresni visa ko žinovai'' biggrin.gif  apie omega 3 kada mane ėdė komentatorius... biggrin.gif ko tik nesulauki biggrin.gif
noras "paaiskinti padeti" yra lietuviskas nacionalinis bruozas. kiek skaitau airiskus forumus ir komentarus ju ziniu portaluose tokie issireiskimai kaip "tylek, kiaule, bo gauni i snuki" yra labai labai reti. paprasciausiai zmones yra kitokie, gal labiau tolerantiski ar kuklesni, ar jiems paprasciausiai nerupi, na net nezinau. nieko nenoriu cia izeisti, pati turiu ta arsumo bruoza ir man airiski forumai yra per svelnus, per ramus ir pernelyg politiskai teisingi. o man taip knieti "pasiest", kad emocijos lietusi laisvai, tai ir landzioju po SM ir delfius. rolleyes.gif

o tas Adblock ar nenublokuos kuriu nors funkciju sitam ar kituose puslapiuose? reikes pabandyt.
Atsakyti
QUOTE(Kalastaja @ 2013 05 11, 09:43)
Oi ne ne, aš tikrai negalvoju kad dvilypiškai atrodot. Gink Die! Man tai kaip tik žavu, kad pagal vietą kur tekstas dedamas, ir teksto stilius pritaikomas  4u.gif  bigsmile.gif

Aš nieko blogo ir nepagalvojau. Tiesiog sakau, užsienio blogus skaitai, jie tėškia drąsiai viską, aprašo, ką valgo, kaip sportuoja. O komentarai teigiami, kaifuoja žmonės..laisvi.. Lt pamėgint pabūt kitoks.. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(jautiena @ 2013 05 11, 09:54)
as nebeskirstau dienos valgymu i pusrycius, pietus, pavakarius ir t.t., o galvoju taip Valgymas Nr1, Nr2, Nr3. Nr1 gali buti ir praeitos dienos pietu likuciai, zinoma jeigu dar yra kas like  biggrin.gif

QUOTE(jautiena @ 2013 05 11, 10:06)

jautiena, o taip pritariu dėl tų snukių... ką ir sakau. O tu pamėgink viešai pasakyti, kad kiaulės taukuose kotletus kepei.. Tai apšauks neišmanėle, ką tu gydytoja ir panašiai, kad aiškini, kad jie gerai... Pabaksnos ministerijų rekomendacijom lotuliukas.gif lotuliukas.gif

aš ir valgymų nebeskirstau, o ilgai pusryčiai man būdavo dienos desertas- t.y. saldžiausias valgymas, kad ir daržovių orisimakliavus.. razinkų įsimesdavau..ar varškė su kokosais, uogienėm.. biggrin.gif o dabar.. atsikeliu..ėėė kur mėsaaa... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(pumpica @ 2013 05 11, 09:59)
Jautiena, susiinstaliuok adblock programa ir nebesokines supermamoj reklamos mirksiukas.gif
Ten minutes darbas.

O Fb nerandu as tos grupes, bet as irgi ten prasta vartotoja, tai gal nemoku ieskot blush2.gif

Viršuj paieškoj suveski Paleo Lietuva. Tikrai išmes. Closed group.
Atsakyti
Siandien gaminau riesutinius rutuliukus. Senas receptas dar is veganavimo laiku smile.gif
Tik ji stengiausi padaryti kuo labiau paleo. T.y. kad kuo maziau cukraus ir polinesociuju.

Riesutu sviesta dariau is kokosu grietineles 200ml, mirkytu makadamiju riesutu 100g, mirkytu migdolu 150g, siek tiek mirkytu graikiniu riesutu ~ 50g. (viska supalakame galingame blenderyje iki sviesto)
Sviestui pasaldiniti - sauleje dziovinti abrikosai ~100 - 150g (sudedame juos i pagaminta riesutu sviesta ir kartu isplakame)
Sviestui sutirstinti kokosu drozles 200g ir kokosu miltai apie 50g (tai reikalinga, kad tesla nebutu per skysta ir galetume formuoti rutuliukus)

Rutuliukus apvoliojm kokosu drozlese, kakavoje, lazdyno riesutu miltuose, ir visu triju produktu mix'e.

Pagaminome su vaikuciais gana daug. Tad didziaja dali sudejome sandarius stiklinius indelius ir i saldikli. Jie taip issilaiko ilgai ir visad po ranka teisingas (daugiau maziau) saldumynas smile.gif

Stengiuosi vaikus ismokyti valgyti kiek imanoma teisngiau, o tokie sdaldainiai padeda isvengti pagundu snikeriams, marsams ar kitam š smile.gif

Proceso metu padariau keleta nuotrauku smile.gif
Albumas cia:
http://public.fotki....iai-rutuliukai/

Atsakyti
QUOTE(Silver79 @ 2013 05 11, 11:16)

Žaviuosi tokiu tėčiu 4u.gif

Tokie rutuliukai gėris yra! thumbup.gif

Silveri, jūs Lietuvoje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 11 gegužės 2013 - 12:21
Šiandien mano MB pietums tyčiškai, nieko nesakius, buvo ant paelo pasodinas(Kiaulės kepsniukai su morkom patroškinti ir keliais šoninės spirgais paskaninti plius rauginti agurkai). Juokingiausia, kad tik įpusėjus valgį, jis prisipažino, kad gal būt ir trūksta jam kokios bulvytės ar ryžių prisikąsti. Na, bet tiek to, sako, valgysiu šiandien kaip tu. thumbup.gif
Myliu šį vyrą! wub.gif
Papildyta:
Paleo Lietuva facebooke neduoda jokių rezultatų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalastaja @ 2013 05 11, 11:35)
Šiandien mano MB pietums tyčiškai, nieko nesakius, buvo ant paelo pasodinas(Kiaulės kepsniukai su morkom patroškinti ir keliais šoninės spirgais paskaninti plius rauginti agurkai). Juokingiausia, kad tik įpusėjus valgį, jis prisipažino, kad gal būt ir trūksta jam kokios bulvytės ar ryžių prisikąsti. Na, bet tiek to, sako, valgysiu šiandien kaip tu.  thumbup.gif
Myliu šį vyrą!  wub.gif
Papildyta:
Paleo Lietuva facebooke neduoda jokių rezultatų  g.gif

kaip įdomiai, turėtų duoti.. nes tik closed group ji yra, o ne slapta.. taip ir žaliavalgius buvau susiradus ir pasiprašius į draugiją.. hmm kvailas daiktas facebookas..
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 05 11, 13:38)
hmm kvailas daiktas facebookas..

drinks_cheers.gif pamačiusi irgi iškart taip nutariau ir manęs jame nėra.

Limma, sveika prisijungus, ir tikrai reikškis.

dabar buvau turguj, prisipirkau įvairių daigų, lekiu sodinti. Mačiau turguj šviežia kiaulės taukinė 1lt/kg- pigiau grybų biggrin.gif kam reik, nusipirkit ir taukų išsilydikit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 11 gegužės 2013 - 13:05
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 05 11, 13:38)
kaip įdomiai, turėtų duoti.. nes tik closed group ji yra, o ne slapta.. taip ir žaliavalgius buvau susiradus ir pasiprašius į draugiją.. hmm kvailas daiktas facebookas..

Turėtų matytis, tik gal ne pirmas rezultatas paieškoje.
Atsakyti
pavydziu Silver'io vaikam. mus mama maitino manu koshe, koldunais, cepelinais, cinamono bandelem ir obuoliu meduoliu, o kur dar pirktiniai saldesiai doh.gif tikriausiai del to dabar praktiskai visi dantys sulopyti. schmoll.gif

ka tik gryzau is savaitinio apsipirkimo, 65eur:
user posted image

tiesa, mesos mazoka, bet savaites viduri nubegsiu pas vietini mesininka ir nugriebsiu ka nors, o darzoviu uzteks ilgam ax.gif MB nesiveziau - sutaupiau apie 20eur, nei kavytes, nei sausainiuko ar ledu, nei 4ltr apelsinu sulciu ir panasiu gerybiu. bet ka as cia dziugauju - sustos degalinej i darba vaziuodamas ir prigriebs sausainiu poka doh.gif

Atsakyti