Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba II

QUOTE(Sedindriuke @ 2013 05 10, 22:40)
Elata, geriau pasigirk, kad koks whole30 bus - bus tau čia motyvacija, kai visos lauks tavo pasakojimų, kaip jauties biggrin.gif ir mes kiaušiais pasistengsim neerzinti biggrin.gif

Okay, giriuosi: mano trečiasis Whole30 bus pagal Autoimmune protocol'ą smile.gif
user posted image
Ta proga šiandien paskutinį kartą pasimėgavau kiaušiniu ir čili pipiro dribsniukais. Nežinau, ką reiks daryti be kiaušinių. Kur mano fantazija dingus, nieko nesugalvoju biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, patarejos ir pagalbininkes,

jungiuosi i gausu Jusu buri, tikiuosi priimsit blush2.gif tiksliau jungiames su MB kartu, nes visa si mityba daugiau del vyro nei del manes ax.gif as tik padejeja vyrui islaikyti toki maitinimosi buda. nors man jis irgi gerai. tyliai Jus "sekiau" turbut kokias 2 sav. daug patare voresta....tai vat dabar idomiausia bus Elatos meniu, nes MB irgi bandysiu isbraukti is meniu kiausinius ir pieno produktus, tai sunku sugalvoti ka reiks valgyti pusryciams doh.gif cia didziausia dilema...

mesa del baltymu neperkaitinimo praktiskai garinu 7 min, nezinau ar ne per daug, pakomentuos gal voresta ar silver79, viena puse 3 min, kita 4 min ir valgom. ir isties vyras pradzioj sake kad bus tampoma sausa, bet nieko panasaus, minkstute ir sultinga thumbup.gif . su "kraujuku" dar nepriprendom mes, matyt turi ateiti savas laikas.

uzsipirkom mes irgi ir kakavos sviesto, ir kokosu aliejaus, tai kakavos sviestas isties toks per riebus atrodo, bet laikant burnoj man jis tis tik isskiria toki skanu skoni, tai karstele, tai rugsteli....o kokosu aliejus MB labiau patiko, nors neperlabiausiai.
Atsakyti
QUOTE(limma @ 2013 05 11, 07:05)
Labas rytas, patarejos ir pagalbininkes,

Sveika ir smagaus laiko čia biggrin.gif

Atakuokit Elatą biggrin.gif
Atsakyti
Elata tiek daug gerų patarimų čia rašo, tikiuosi viską ir savo bloge fiksuos, kad infromacija ilgiau išliktų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalastaja @ 2013 05 11, 07:23)
Elata tiek daug gerų patarimų čia rašo, tikiuosi viską ir savo bloge fiksuos, kad infromacija ilgiau išliktų. smile.gif

Mes su ja daug pernai diskutuodavom, ką daryt, kaip rašyt, na taip, blogas tai savas, ką noriu tą rašau, dar jūsų nebuvom sutikę... ssakėm, kas skaitys..tik troliai skaitys, ir komentuos kaip kokiam delfy.. Elata, žinau pradėjus rašyti apie riebalus yra, reik ją padrąsinti. Baisiai man patinka ir jos dėstymas, struktūra sakinių, nes aš nemoku pati rišliai rašyti, o ir būtų ką rašyti, po patiekalais, kuriuos gamini/gaminai/gaminsi (bent taip). [ nors pati klaidų dariau vien kiek desertų kirsdama iš riešutų miltų] gyveni ir mokais, domies, atsirenki...
Sakėm reik ISWF versti, bet va LT rinka per menka... (lol) Jie į ispanų ir rusų berods dar tik verčia (gal jau išvertė).. bet vėl būtų LT priimama kaip eilinė dieta, nes žodis dieta figūruotų viršely... ir jokiai leidyklai neapsimokėtų leist tokios knygos...
Grupę sukūrėm Paleo Lietuva FB, tik aišku ji deaktyvi nuo pernai metų, bet reiktų toliau mums ją vystyti galvoju. Elata, kaip sakai? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 11 gegužės 2013 - 08:29
Nu jo, ISWF knyga tikrai per stora mūsų rinkai, ir šiaip skaitytojui. smile.gif Tai man atrodo kad koks blogas kaip yra "paleo mum" labiau net priimtinas būtų nei 600 psl knyga.
Be to jau šioje temoje tiek daug tiek koncentruotos info jūs prirašėte - kad jau tikrai yra ką dėti ir skaityti.
Sedindriuke, man tai labai įdomu kaip tavo rašymo stilius visiškai skiriasi čia nuo to, kuris bloge yra. Nu kaip dviejų skirtingų rašytojų. Čia, žinoma, tu atsipalaidavus relaxuoji. O bloge tai visai normalūs ir simpatiški tie rašinėjimai. thumbup.gif
Taip, kad dar išvertus į žmonių kalbą "vorestos" mintis, bus visai fainas šaltinis
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalastaja @ 2013 05 11, 07:56)
Nu jo, ISWF knyga tikrai per stora mūsų rinkai, ir šiaip skaitytojui. smile.gif Tai man atrodo kad koks blogas kaip yra "paleo mum" labiau net priimtinas būtų nei 600 psl knyga.
Be to jau šioje temoje tiek daug tiek koncentruotos info jūs prirašėte - kad jau tikrai yra ką dėti ir skaityti.
Sedindriuke, man tai labai įdomu kaip tavo rašymo stilius visiškai skiriasi čia nuo to, kuris bloge yra. Nu kaip dviejų skirtingų rašytojų. Čia, žinoma, tu atsipalaidavus relaxuoji. O bloge tai visai normalūs ir simpatiški  tie rašinėjimai.  thumbup.gif
Taip, kad dar išvertus į žmonių kalbą "vorestos" mintis, bus visai fainas šaltinis
4u.gif  4u.gif  4u.gif

Tiesa, bloge rašau kažkaip konkrečiai, nesiplėsdama, o čia kitos temos smile.gif Kažkada parašiau atsipalaidavusi, tai tokio komentaro sulaukiau, kad visai vėpla esu ir tokius sakinius rašau ir panašiai, baisu kai jaustukus kokius panaudoji, ar gink Die, kokį nelietuvišką žodį, kaip blenderis smile.gif Išties, nefaina, kad atrodo dvilypiškas žmogus, bet matyt tas lietuviškas kompleksas, ir bandymas patikti ir pagrinde lietuviški skaitytojai, kurie dažnai yra ''geresni visa ko žinovai'' biggrin.gif apie omega 3 kada mane ėdė komentatorius... biggrin.gif ko tik nesulauki biggrin.gif
Atsakyti
Labryt smile.gif

O kur cia ta FB grupe yra, kazkaip nerandu, norec prisijungt smile.gif

Vakar vakarienei saltibarsciu prikirtau doh.gif ir pajutau kad turbut nelabai nelabai toks maistas jau pilvui, issipuciau kaip balionelis, na bet bent ryte viskas ok, atsikeliau lengva biggrin.gif
Atsakyti
aciu uz priemima biggrin.gif

Elata, gal galima butu gauti lietuviska info isversta jusu apie psoriaze? nes ten ta nuoroda nebeveikia, arba nemoku as jos atidaryti doh.gif o gal kuri kita mergina gali persiusti, dekui rolleyes.gif el. p. sonatarin@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(limma @ 2013 05 11, 10:47)
aciu uz priemima biggrin.gif

Elata, gal galima butu gauti lietuviska info isversta jusu apie psoriaze? nes ten ta nuoroda nebeveikia, arba nemoku as jos atidaryti doh.gif o gal kuri kita mergina gali persiusti, dekui rolleyes.gif el. p. sonatarin@gmail.com

Nusiunčiau emailą smile.gif man rodo, kad vis dar atsidaro, tai net nežinau kokios problemos su tuo failiuku ir kaip padėt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kalastaja @ 2013 05 11, 09:56)

Žinokit ISWF tikrai geriausia knyga apie paleo kad ir Lietuvos rinkai. Kitos dar nesuprantamesnės ir painesnės. Na, jei išvers į rusų kalbą, tai jau nemažai lietuvių galės pasiskaityti, jei tik bus noro.
O The Paleo Mom autorė Sarah Ballantyne šių metų rudenį turėtų išleisti knygą apie autoimunines ligas. Man irgi jos paaiškinimai patinka, tai jau laukiu knygutės kaip išganimo biggrin.gif

Sedindriuke, man reklamą darai? biggrin.gif Sąskaitą už marketingą gausiu? biggrin.gif
O Paleo Lietuva FB reiktų vystyti, gal daugiau žmonių sužinotų apie tokius mitybos principus.

Mama man jau isterijas kelia, kad nesąmonė, nėra ką valgyti, jinai riebios mėsos, o dar keptos tikrai nevalgys, jai viską liesą tik duoti, riebi mėsa nesveika etc. Siaube...
Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif Šaunu, kad gausėja mūsų kompani thumbup.gif Na tiek prirašyta nuo vakar vakaro, kad reikia susikaupt kaip maldai smile.gif ir rasti sau kažką neatrasto. Klausimėlis gal Silveriui ar Vorestai- turiu metinio jautuko širdį, kaip sveikai ir gardžiai pasigaminti? Šiandien einame pas draugus į svečius, kur bus "nesveikai" troškinama elniena. Draugė nusipirko greitpuodį, tai sako gal užteks pusvalandžio paruošimui mirksiukas.gif Nemanau, kad galėsiu ką nors pakeisti biggrin.gif Smagaus savaitgalio visiems smile.gif
Atsakyti
Paleo Mom tikrai fantastinė su rašymu (na ne receptais biggrin.gif) o šian apie Carbsų optimizavimą. http://www.thepaleom...or-your_19.html

grupė Paleo Lietuva FB.. paieškokit, ar randa?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 11 gegužės 2013 - 10:17