Kalastaja, panasu, kad penktadieni nebelieka kas valgyt... is tiesu net nesugalvociau nieko be kiausiu, mesos ir darzoviu ir be riesutu. juk nieko nebelieka, tik iskrovos diena, a kaip? koktu pasidarys nuo to kokoso riebalo ar kokio lasinio, bent jau as daug jo negaliu, sauksciuka viena, max du.
Kalastaja, ir be daržovių? šventa dvasia gyvuosi? ar tiesiog intermitent fasting darysi - 24h free of food?
aš užsimerkiau kepenis, rytoj kepsiu burokų-faršo-kepenų kotlečiukus... pusryčiams geriau nepasakosiu kuom misiu kurį laiką (išteklių mažinimas, taip kad... )
aš užsimerkiau kepenis, rytoj kepsiu burokų-faršo-kepenų kotlečiukus... pusryčiams geriau nepasakosiu kuom misiu kurį laiką (išteklių mažinimas, taip kad... )
QUOTE(jautiena @ 2013 05 10, 22:40)
Kalastaja, panasu, kad penktadieni nebelieka kas valgyt... is tiesu net nesugalvociau nieko be kiausiu, mesos ir darzoviu ir be riesutu. juk nieko nebelieka, tik iskrovos diena, a kaip? koktu pasidarys nuo to kokoso riebalo ar kokio lasinio, bent jau as daug jo negaliu, sauksciuka viena, max du.
Kažkaip ir man tas daėjo berašant postą
Nu reiks penktadieniais tik žole misti, o bežolinę dieną kitą kurią pasidaryti.
Papildyta:
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 05 10, 22:44)
ar tiesiog intermitent fasting darysi - 24h free of food?
Tai būtų geriausia, bet bujau nepakelsiu. Ka-kaip nemaloniai skrandį griaužia kai vien ant vandens būnu. Bet gal dabar jau kitaip bus kai atpratus nuo pieno ir grūdų?
QUOTE(jautiena @ 2013 05 10, 22:32)
man labai patinka riebiau priest ir pamirst pusdieniui apie maistus. jokiu sukiojimusi aplink saldytuva, kramsnojimu, lesiojimu ir siaip galva atsilaisvinus kitiem dalykam. ir dar valgant reciau ir daugmaz suderinta maista (jeigu tiket maisto derinimo taisyklem) nebuna to jausmo "oj kazkaip nevirskina", nekyla rugstys ir viduriu nepucia. pilvelis tikrai laimingesnis palyginus su tuo nuolatiniu valgymu kas 2-3val, kai ant pusiau suvirskinto maisto kraunama sekanti porcija. atsimenu kazkada ka nors is farso gamindama, pirmiausia ji pakepdavau, kad riebalai isbegtu, sukresdavau i reti ir perliedavau verdanciu vandeniu, kad tuos riebalus nuplaut, o tada jau gamindavau patiekala
Kaip minejau su maisto derinimu draugavau ne vienus metus ir man tiesiog irgi, geriau pavalgyt sociai ir reciau. Ar viena riesuta suvalgei, po pusvalandzio kita pasiemei, ar iskart sauja suvalgei - skrandziui tai reikia suvirskint. Labai patiko kazkurioj temoj skaitytas palyginimas su bulvem - kai jas verdi, ymeti viena, paverdi, tada ymeti kita, veliau dar kita, tai kas gaunas visumoj? Tas pats ir su virskinimu. Man jokiu problemu nera, jei nevalgau batono, bulviu, o ypac ju deriniu su mesa Tik nuo pomidoru kyla rugstys, todel man jie yra tabu
Puikiai TB darbe prasisuka Oi tie bolonezai Po tu 2 litru turbut alkani uz valandos vel
Sedindriuke - ka jau ten valgysi???..
Kalastaja, o kokia tokios dienos prasme?
Viskas, reikia mokytis eit, ryt egzaminas laukia, man tas SM kaip narkotikas darosi, gera atmosfera cia Isspirkit mane iki rytojaus
QUOTE(Egliukasz @ 2013 05 10, 23:14)
Kalastaja, o kokia tokios dienos prasme?
Na, penktadienis be mėsos - tai kaip ir visiem katalikams priklauso.
O iš Dukano atsinešiau vieną iškrovos dieną be angliavandenių.
Bendra prasmė - įprasti vieną dieną per savaitę duoti išeiginę skrandžiui ir žarnynui. Sako, sveika.
QUOTE(Egliukasz @ 2013 05 10, 21:14)
Sedindriuke - ka jau ten valgysi???..
burokėliai su raw grikiais mišinuks toks su kmynais ir kuminu... bet kad maniškis įsisuko... lapnoja ir ausys raitojas... netikėjau...
QUOTE(Egliukasz @ 2013 05 10, 21:14)
Viskas, reikia mokytis eit, ryt egzaminas laukia, man tas SM kaip narkotikas darosi, gera atmosfera cia Isspirkit mane iki rytojaus
varyk tik, nesdinkis ir nedrisk cia rodytis!!! suveike? nemanau
mano tokia pati beda - internetas sueda net baisu pagalvot kiek valandu per diena. kaip butu puiku, jeigu butu galima uzsisakyt toki plana is interneto tiekeju: "ribotas rysys", tarkim per diena internetas buna 2-3 val. - valanda ryte ir pora vakare deja, netiekia tokio varianto, o kaip man padetu! su mokslais, su namuo ruosa, megzciau daugiau ir siaip uzsiimciau naudinga visuomenei veikla
as irgi turiu prikaupus kruopu ir makaronu spintelej, dar pupu skardines kelios. taip pat nezadu mesti - suvartosiu kur, ypac avinzirnius - labai tinka su burokeliais maisyt
QUOTE(jautiena @ 2013 05 10, 21:39)
varyk tik, nesdinkis ir nedrisk cia rodytis!!! suveike? nemanau
mano tokia pati beda - internetas sueda net baisu pagalvot kiek valandu per diena. kaip butu puiku, jeigu butu galima uzsisakyt toki plana is interneto tiekeju: "ribotas rysys", tarkim per diena internetas buna 2-3 val. - valanda ryte ir pora vakare deja, netiekia tokio varianto, o kaip man padetu! su mokslais, su namuo ruosa, megzciau daugiau ir siaip uzsiimciau naudinga visuomenei veikla
as irgi turiu prikaupus kruopu ir makaronu spintelej, dar pupu skardines kelios. taip pat nezadu mesti - suvartosiu kur, ypac avinzirnius - labai tinka su burokeliais maisyt
Jautiena, aš turiu programėlę, kuri išjungia internetą nustatytam laikui ir sėdi sau ramiai ir mokais
pas mane tik juodų pupelių, žirnių skaldytų, ir raw avižų bei grikių, ir kepintų grikių.. obuolių pyragui sunaudosiu likusius avižinius dribsnius..
ne, programele netiks, nes as juk pati kontroliuociau programele - uzeitu noras ka patikrint ir isijungciau vel. kazkada buvau MB modema i darbo tashe imetus ir isvaziavo mano internetas. o kiek laiko ir noro ka veikt atsirado, sukausi kaip bite visa vakara.
taigi rytoj bus burokeliu diena. kepsiu keksiukus, darysiu misraine - bus garnyras prie mesos, tik ka mesisko dar nesumasciau.
taigi rytoj bus burokeliu diena. kepsiu keksiukus, darysiu misraine - bus garnyras prie mesos, tik ka mesisko dar nesumasciau.
QUOTE(jautiena @ 2013 05 10, 21:51)
ne, programele netiks, nes as juk pati kontroliuociau programele - uzeitu noras ka patikrint ir isijungciau vel. kazkada buvau MB modema i darbo tashe imetus ir isvaziavo mano internetas. o kiek laiko ir noro ka veikt atsirado, sukausi kaip bite visa vakara.
programėlės neišjungtum, nebent kompą norėtum perkraudinėti.
Labas vakaras ir tuoj jau labanakt
bandziau cituoti kazka bet neuzsifiksavo,tai ka atsiminsiu paklausiu.
Del tu baltymu perkaitinimo,tai kaip zinoti ta riba kada jie perkaitinti ,kada ne?Silveri rasai 3-5 min max.mesa kepi,tai ar pakanka kokiam karbonadui tiek laiko?ar cia jau koks,,alia steikas" su kraujuku viduje kad ir gabaliukais supjaustytai mesai ,kaip guliasui?
Voresta ,gal gali pasidalinti varskes receptu is nekaitinto pieno?uzsisakiau kaip tik pirmadieniui kaimisko pieno
vyras isvaziavo menesiui- psio nebus nei bulku,nei bulviu namie dukra sake, del jos irgi nepirkti ,palaikys man kompanija
bandziau cituoti kazka bet neuzsifiksavo,tai ka atsiminsiu paklausiu.
Del tu baltymu perkaitinimo,tai kaip zinoti ta riba kada jie perkaitinti ,kada ne?Silveri rasai 3-5 min max.mesa kepi,tai ar pakanka kokiam karbonadui tiek laiko?ar cia jau koks,,alia steikas" su kraujuku viduje kad ir gabaliukais supjaustytai mesai ,kaip guliasui?
Voresta ,gal gali pasidalinti varskes receptu is nekaitinto pieno?uzsisakiau kaip tik pirmadieniui kaimisko pieno
vyras isvaziavo menesiui- psio nebus nei bulku,nei bulviu namie dukra sake, del jos irgi nepirkti ,palaikys man kompanija
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 05 10, 21:53)
programėlės neišjungtum, nebent kompą norėtum perkraudinėti.
fi, kompa perkraut 8 sekundes man taip pat idomu del to kaitinimo. kas labiau itakoja: ar kiek ilgai, ar kaip karstai?