Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba II

QUOTE(Kalastaja @ 2013 05 10, 20:56)
Tai matyt aš kakavos sviestą ne tap įsivaizdavau. Atsimenu vaikystėje būdavo tokio rudo, atseit šokoladinio, sviesto. Tai galvojau čia tas pats kažkas tokio.
bet gal kepiniams tinka, kaip sakot. Bet tai man kol kas neaktualu  tongue.gif

ne, ten kakavinis sviestas smile.gif Na, sviestas + kakava smile.gif o kakavos sviestas tai iš kakavos pupelių išspausti riebalai smile.gif kakavos sviestas geruose šokoladuose sudaro pagrindą (arba kakavos pasta).
Atsakyti
QUOTE(Kalastaja @ 2013 05 10, 18:56)
Tai matyt aš kakavos sviestą ne tap įsivaizdavau. Atsimenu vaikystėje būdavo tokio rudo, atseit šokoladinio, sviesto. Tai galvojau čia tas pats kažkas tokio.
bet gal kepiniams tinka, kaip sakot. Bet tai man kol kas neaktualu  tongue.gif

Oi Kalastaja tai kakavinis sviestas tai sumaišyk kakavos su sviestu ir čiut medaus ir išmaišyk. Vsio praeit1 savaitę 75gr tokio sukirtau per dvi dienas. Rude rude, užsiminė kurią dieną, tai nulėkiau daryt, paskui ji pasakojo ir kai pasidarė ir sukirto biggrin.gif
Atsakyti
Nu nia nia nia. Man Whole30 - jokiū medū! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalastaja @ 2013 05 10, 19:03)
Nu nia nia nia. Man Whole30 - jokiū medū!  biggrin.gif

ir kakavos nereik, ji šokoladą simuliuos biggrin.gif bet kodėl gi ne sviestas su kakava.. tik tada.. vieną valgysi? už patiekalą laikysi? ne? tada užkandžiausi? o jei jį naudosi prie patiekalo? prie kokio? blynų nereik. man tiktų ir su kiaušiais ir daržovėm ryte iš tikro... kavą gerdama suvalgyčiau gabaliuką ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 05 10, 21:06)
ir kakavos nereik, ji šokoladą simuliuos biggrin.gif bet kodėl gi ne sviestas su kakava.. tik tada.. vieną valgysi? už patiekalą laikysi? ne? tada užkandžiausi? o jei jį naudosi prie patiekalo? prie kokio? blynų nereik. man tiktų ir su kiaušiais ir daržovėm ryte iš tikro... kavą gerdama suvalgyčiau gabaliuką ir tiek.

Aš tąip jau įtariu kad lydytą sviestą tikrai per dideliais kiekiais valgau. Jis man viską atstoja, ir cukrų kavoje, ir šokoladą, ir riešutus. Vis pagramdau pagramdau, ir dingsta pakis ant akių. Tai jei su kakava būtų, tipo šokoladas..... nepasitikiu savo valios likučiais. doh.gif Geriau neprasdidėti su pagundom man. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalastaja @ 2013 05 10, 19:19)
Aš tąip jau įtariu kad lydytą sviestą tikrai per dideliais kiekiais valgau. Jis man viską atstoja, ir cukrų kavoje, ir šokoladą, ir riešutus. Vis pagramdau pagramdau, ir dingsta pakis ant akių. Tai jei su kakava būtų, tipo šokoladas..... nepasitikiu savo valios likučiais.  doh.gif  Geriau neprasdidėti su pagundom man. smile.gif

Kalastaja, čia tas pats... neprasidėk, patariu. Supykus ant valios, kad paragavimo neužtenka, kai ko likučius nuleidau į klozetą... nusibosta maistą naikinti, kad rytojuj neliktų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalastaja @ 2013 05 10, 21:19)
Geriau neprasdidėti su pagundom man. smile.gif

amen. Ne, tikrai, reikia ir man jų visų atsikratyti prieš whole30, kuris man ryt prasideda
Atsakyti
na jus mergicos ir leidziat sau - sviesta su kakava, kur tai matyta! gausit ant dietos sest cool.gif
nors as siandien irgi sau leidau apelsina ir juodo sokolado kvadrateli, tiesa, buvo du raundai sito gerio, tai gavosi du apelsinai ir smotelis sokolado, hmmm... bet nieko, islindau dviratuku rata prasukau, tai tas ant to isejo biggrin.gif
siandien mintu vakaryksciais kotletukais + prisiviriau brokoliu ir moliugo. dar vienas liko, bet nebeiveiksiu, nors tik du tetilpo apie 5val, kazkaip jauciuosi apsirijusi tais apelsinais ir sokoladu. maniskis pasakojo: vakar darbe jie suseda per pertraukele ir pradeda visi trauktis indelius su maistu. sako, kolegu indai po 2ltr pilni makaronu bolognese, ryziu curry ir panasiu iprastiniu valgiu, o jis padeda ant stalo savo 0.75ltr indziuka su 4 kotletukais ir kiek ten tilpo darzovyciu. chebryte tik pakrizeno, kad gal ant dietos ar ka. taigi, kolegos sulapnojo savo valgius ir jau rata aplink sokoladu automata suko, o MB vis dar su tais kotletais zaide. sako, na kas per valgis, tris dar dar, o ketvirta tai vos ne pirstu stumt zemyn reikejo lotuliukas.gif

man labai patinka riebiau priest ir pamirst pusdieniui apie maistus. jokiu sukiojimusi aplink saldytuva, kramsnojimu, lesiojimu ir siaip galva atsilaisvinus kitiem dalykam. ir dar valgant reciau ir daugmaz suderinta maista (jeigu tiket maisto derinimo taisyklem) nebuna to jausmo "oj kazkaip nevirskina", nekyla rugstys ir viduriu nepucia. pilvelis tikrai laimingesnis palyginus su tuo nuolatiniu valgymu kas 2-3val, kai ant pusiau suvirskinto maisto kraunama sekanti porcija. atsimenu kazkada ka nors is farso gamindama, pirmiausia ji pakepdavau, kad riebalai isbegtu, sukresdavau i reti ir perliedavau verdanciu vandeniu, kad tuos riebalus nuplaut, o tada jau gamindavau patiekala doh.gif

o ir dar pralinksmino mane siandien Dukanas: kaitaliojimo ar koks ten etapas - negalima avokadu?!?!? WTF avokadu negalima?! ir kaip ji Zeme nesioja! na gerai, cia jumoro forma, bet izeidineti ir zeminti avokadus, kur tai matyta?!
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 05 10, 21:22)
amen. Ne, tikrai, reikia ir man jų visų atsikratyti prieš whole30, kuris man ryt prasideda

Labai smagu, Elata, kad pradėsit. Turėsim žiniuką arčiau. biggrin.gif
Man kol kas labai patinka Whole. Savijauta lengva. Gal kiek problematiška penktadieniais, nes darau vieną dieną be angliavandenių, ir be mėsos(kol kas ir žuvies), tai jau dabar dar ir be riešutų, ir be kiaušinių. Nu liko tik arbata/kava su lydsviestu ir kokoaliejumi, dar ir jų pienu. O šiandien pakelį drožlių ir sudrožiau. Negerai, tikriausiai, ir gi.
Ir dar pagalvojau - kokosas tai jau angliavandenis labiau, ar ne?
Kažką reiks paprastesnio sugalvoti. Gal be žolės dieną atskirai daryti verčiau. Visai ant vandens nelabai man eis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kalastaja: 10 gegužės 2013 - 21:37
kakavos sviesto ir as vis dar turiu, ne liquor, o to sviesaus. reik kept burokelinius keksiukus ir pabandyt ji ikomponuot. rytoj kepsiu. hm ir dar reik kazka susigalvot pietum, nuodemingo tokio biggrin.gif
Atsakyti
Jautiena, kaip paukštis laikosi?
Atsakyti
Jautiena, lol biggrin.gif geras diedas klauso ir nešas ir nesigundo aparatais... biggrin.gif

man moliūgas nelabai tinka.. pučia pilvą iškart ir tiek.. ledų pavalgius apsunkau ne nuo kokoso riebalų o nuo moliūgo... deja...
o kad užvalgyt ir nerūpėtų maistas.. aš ir soti pagalvoju apie maistą, ką gaminsiu, ką paskui valgysiu.. oi kurmi kurmi biggrin.gif

Elata, geriau pasigirk, kad koks whole30 bus - bus tau čia motyvacija, kai visos lauks tavo pasakojimų, kaip jauties biggrin.gif ir mes kiaušiais pasistengsim neerzinti biggrin.gif

Atsakyti